Kapittel 13: Ikke lurt

946 44 2
                                    

Det var Brooke som sto i døren. Hun sto med gapet godt åpent og med store øyne. Alex slapp rompen min slik at jeg ble sluppet ned på gulvet igjen. Det var en klein stemning i rommet. Jeg visste ikke om jeg kunne være sur på henne heller, nå som jeg var venner igjen med Alex, selvom jeg følte det gikk litt for lett unna. Han var bare så søt mot meg.

"Eh, hei. Em, vi bare.. Jeg skulle bare.. Altså du skjønner.."

Det kom ikke noe ut av meg. Jeg visste ikke forklaringen på det selv. Forvirret er et vel så riktig ord for dette. Brooke sto der bare fremdeles, og forventet et grundig gjennomtenkt, godt svar. Jeg hadde ikke det hun lette etter. Hun så på oss begge og begynte å skjønne situasjonen bedre og ble mer sint i blikket.

"Hvordan kunne du gjøre dette Alex? Etter du kom over til meg og dro meg rett opp, for å ha sex! Jeg vil ikke være et av dine spill som du nettopp rundet."

Alex så på et vis, fornemmet ut.

"Brooke, det er ikke deg jeg har følelser for. Jeg føler ikke noe annet, enn at jeg blir brukt av deg for sex. Gabrielle er den eneste som prøver å bli kjent med MEG og bryr seg! Det er hun jeg liker."
Han la et ekstra trykk på meg og var ganske rolig i stemmen ellers. Jeg smeltet. Jeg skjønte nå at han faktisk ville ha meg og.

"Hva faen! Drittunger begge to!" Hun skrek ut alt hun sa. Jeg skvatt.

"Du sa at du ikke en gang ville ha han!"
Jeg måtte si noe, og det var selvfølgelig det jeg helst ikke ville si. Det hørtes ut som han var et spill for oss begge. Eller en konkurranse som begge ville vinne.

"Vent hva?" Alex var forvirret og såret.

"Jeg mente ikke det jeg sa. Jeg liker han, okey? Han har alltid vært den jeg har likt."

"Du sa at du ikke ville ha noe med han og gjøre." Jeg ble selv mer og mer forvirret, men ga meg ikke.

Brooke så håpløst på oss begge og gikk ut, mens hun smalt døren etter seg. Jeg så bort på Alex som så på meg. Ingen gjorde noe. Det var så stille at vi kunne høre Brooke kjøre vekk fra parkeringsplassen.

"Hva er jeg for dere to? Et spill? En premie?"

"Nei, du skjønner ikke..." Jeg ble avbrutt.

"Nei det gjør jeg ikke. Jeg trodde du var annerledes." Han begynte å gå mot terrassen.

"Jeg? I det jeg ikke hadde sex med deg løp du rett bort og brukte Brooke som en av sex-dukkene dine!" Skrek jeg etter han.

Han gikk ut på terrassen og hoppet over. Hva skjedde liksom nå? Det gikk jo fint for sånn to sekunder siden også plutselig er alt min feil. Står det hat meg i pannen min? Alt skal tydeligvis alltid være min feil og jeg er dritt lei helle greien.

Jeg gikk etter han ut på terrassen mens jeg hadde skreket alt jeg sa til han om sex. Det sto en gammel mann litt lengre bortenfor, på høyresiden, som så rart på meg.

"Hva er det gamle mann? Sex er normalt."

Han så fornærmet ut og gikk inn i leiligheten sin. Jeg gikk inn for å finne bilnøklene og løp ned til bilen. Det var på tide med en liten tenke kjøretur. Hodet mitt var så fullt nå, at det nesten eksploderte.

***

Byen var i livet i kveld. Alle feiret starten på sommeren og koste seg med alle vennene sine. Jeg skulle ønske alt var så enkelt som det var for de. Alle har noen som alltid vil være der for de, utenom meg. Jeg parkerte bilen min og gikk inn på en av klubbene.

"Legg." Sa dørvakten.

Jeg fant fram det falske legget mitt, som det sto at jeg var atten på.

"Greit." Han slapp meg inn.

Jeg hadde ikke den beste stilen for klubben men det var godtatt. Det var helt fullt her inne. Alle hadde noen å danse med, men jeg var mest interessert i drikken. Jeg kom fram til baren gjennom alt kaoset og bestilte meg en øl. Jeg liker egentlig ikke øl så godt, men jeg gadd ikke bry meg. Det var greit nok.

Jeg satt der sikkert i en time før jeg fant ut at det var ikke vits å bare være der for å være der. Mens jeg var på vei ut, kjente jeg at jeg måtte veldig tisse. Jeg løp inn til nærmeste do. Det var heldigvis ikke så mange der akkurat nå. Jeg kom på en heldig tid og ble ferdig fort, før jeg ikke hadde greid å komme meg ut derfra. Det virket nesten som om det hadde kommet ti ganger så mange folk inni klubben nå enn i sted. Utgangen var ikke mulig å få øyet på. Jeg måtte presse meg inn i alt og alle for å se etter utgangen. Det begynte å komme fulle gutter mot meg som sto og de danset opp etter meg. Jeg følte meg ubehagelig. Dette skulle jeg aldri gjort.

Jeg kjente redselen begynte å slå til. Det var jo ikke mulig å komme seg noen steder. Luften ble varm og tung og jeg følte det var hakket før jeg besvimte. Alt gikk i surr og jeg var svimmel. Jeg kjente noen grep tak i hånden min og begynte og dra meg med. Det var en jente. Det var Brooke. Hva gjorde hun her? Hvorfor hjalp hun meg? Det tok en liten stund og en hau med pressing forbi folk, før vi var ute. Jeg trakk pusten dypt inn og ut. Endelig! Frisk luft!

"Hva gjør du her Brooke?"

"Jeg er her for samme grunn som deg, drikke. Jeg så bilen din utenfor og tenkte jeg skulle gå inn og slå deg i fjeset."

Jeg visste ikke om hun var seriøs eller ikke. Jeg smilte litt forsiktig og fortsatte å puste inn og ut.

"Skal du slå meg?"

"Vet ikke enda."

"Brooke. Jeg er lei meg for det. Det var ikke meningen å såre deg."

"Samme her. Kan vi være venner igjen? Jeg savner deg."

Jeg smilte å rettet opp i ryggen. Hun kom bort til meg og ga meg en klem. Det var godt å få en klem nå. Jeg følte meg litt tryggere med henne i nærheten. Jeg gikk ut av klemmen og ba henne kjøre bilen hjem til meg så kunne vi sove der.

"Gabbie?"

"Ja?"

"Har ikke vi nettopp drukket? Jeg tror vi bestiller en taxi jeg."

"Neida, det er jo en stund siden vi drakk, pluss det er ingen som kommer til å ta oss."

Hun nikket nervøst og satt seg inn i sin egen bil og begynte å kjøre. Mens jeg holdt på å sette meg inn i bilen banket det på ruten min.

"Hvor er det du har tenkt deg? Har du drukket i dag?"

Politiet. Nå var jeg busted.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now