Kapittel 27: Awkward!

797 39 2
                                    

Han sto der bare. Ikke noe hallo eller hvordan går det. Det var to tomme blikk vent mot hverandre. Mitt og Alex sitt. Ingen sa noe. Det var ikke ord. Alt jeg følte var at kroppen begynte å stresse seg opp igjen. Jeg fryktet at noe dumt ville komme til å skje. Jeg ble nesten kvalm. Magen var så urolig nå, men jeg måtte bare holde det inne. Greide jeg det, derimot. Nei. Jeg løp opp og Alex kom etter. Hendene mine jobbet fortere en hodet og hadde allerede tatt opp dolokket. Det kom ut av meg, slik som vann kommer ut av vannslanger. Alt i ett. Det stoppet ikke heller. Det var forferdelig. Jeg hadde ikke spydd så mye siden nyttårsaften i åttende klasse. Det ble så voldsomt den gangen at jeg begynte å spy noe lignende magesyre, og det luktet som fisk i hele rommet mitt.

Alex holdt bak håret mitt og strøk meg på ryggen. Han prøvde å berolige meg, men han bare gjorde det verre. Jeg var så nervøs nå. Det roet seg allikavel litt. Jeg lente meg tilbake og trakk i snoren. Han ga meg et glass vann og en paracet.

"Her. Kanskje det vil hjelpe deg litt."

Han smilte mens han ga det til meg, og tok glasset imot da jeg var ferdig. Han så ikke så sint ut lengre. Jeg krøp ut av badet og opp i sengen. Alex lo litt men ble fort seriøs. Jeg lå meg under dynen og med hodet på den gigantiske puten min. Han lå seg ved siden av meg, men ikke under dynen. Han strøk forsiktig vekk håret som kom i fjeset mitt og ga meg et kyss i pannen.

"Hva gjør du her? Trodde du ikke ville se meg igjen."

"Jeg er lei for det. Det var ikke meningen å frike ut sånn på deg. Jeg burde visst at du ikke ville gjøre noe sånt som det." Han så fremdeles på meg.

"Men du gjorde det uansett. Jeg skjønner ikke hva som foregår og hvordan du ikke kunne tro på meg første gang."

"Det handler vel mest om at jeg hadde håpt at Will var blitt en bedre person. Men jeg tok veldig feil. Han er den samme som før. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med han."

Vi lå stille i sengen en stund. Vi bare hørte på hverandre puste. Det var så rolig og stille uten Will i nærheten. Alex kom nærmere meg og ga meg en lang kose klem. Han holdt rundt meg til jeg sovnet. Det har alltid vært en god måte å roe meg ned på.

***

Jeg våknet opp, oppå brystkassen til Alex. Han sov dypt og solen var borte. Det var gråe skyer over hele himmelen og regnet øste ned i bøtter og span. Stakkers de som skal jobbe ute i dag, tenkte jeg mens jeg så ut vinduet. Det var godt å ligge slik som dette. Varmt og trygt. Jeg så opp på det kull svarte håret til Alex. Hele han luktet så godt. Jeg tok armene mine rundt han. Han våknet. Øynene hans gikk sakte opp og smilet kom på munnen hans. Jeg ja han et kyss. Han ga meg et tilbake.

"Så betyr dette at vi er sammen igjen? Og at vi faktisk kan tro på hverandre? Og ingen flere hemmeligheter?" Jeg så spent på han og bet meg i leppen.

"Du vet at når du sitter å biter deg i leppen og har de puppy eyes øynene, så kan jeg ikke si nei." Han kysset. Eg en gang til. Det betydde vel ja.

Vi gikk ned å spiste frokost med Jake. Jake hadde på deg en stor hettegenser og en joggebukse.

"Hvor skal du?" Jeg tok den siste biten av armerideren min mens jeg ventet på svar.

"Ut å jogge. Må holde meg i form vet du." Han blunket til meg og tok på seg headsettet sitt.

Jeg vinket hade til han og satt meg oppå kjøkken benken. Alex kom bort til meg og begynte å kysse meg. Han gikk fra munnen til nakken. Hendene hans gikk oppunder t-skjorten min og kneppet av bh-en. Så gikk de ned på rumpen min. Jeg tok av han t-skjorten hans og kysset han på munnen igjen. Jeg løsnet belte hans og åpnet smekken.

"Jeg har savnet dette," sa Alex mens han løsnet opp knuten på buksen min.

"Det er ikke så lenge siden vi gjorde dette, men jeg har savnet jeg også."

Vi sto der å klinte en god stund. Han tok av t-skjorten min og bh-en tok han vekk. Vi var begge i bar overkropp. Ingen av oss tenkte gjennom noen ting, og før vi visste det, hadde vi fått publikum.

"Unge dame! Kom deg av den kjøkken benken og ta på deg klær! Dette er ikke akseptabelt!" Pappa var rød i fjeset av sinne. Mamma var i sjokk.

"Pappa!!" Jeg gjorde akkurat det han sa og løp opp på rommet med Alex. Pappa kom etter oss.

"Ikke tenk på at dere skal få være inne her på samme rom uten at døren står åpen og noen føler med."

"Pappa?!"

"Bare glem det. Og hvor kom han fra?" Han så på Alex med store, sinte og forvirrede øyne. Jeg kunne ikke for å le litt, og så begynte Alex også. Pappa fikk et lite glis på fjeset men det gikk veldig fort vekk.

"Jeg kom her i går kveld sir."

"Jaså. Hvor sov du?"

"Her inne sir."

"Du gjorde det ja."

Det ble helt stille også gikk pappa. Han lukket faktisk døren etter seg og. Vi brøt begge to ut i latter. Magen gjorde vondt. Tårene rant. Jeg hadde ikke vært så flau i hele mitt liv. Min egen mor og far gikk inn på meg, mens jeg skulle til å ha sex på en kjøkkenbenk. Hva tenkte jeg på? Eller vi? Alex fikk så vidt til å puste. Han lo så mye at selv tårene hans rant.

Dette ville bli et minne for livet.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now