Kapittel 4: Hallo!

1.2K 49 2
                                    

"Hallooo?"

"Hva er det Brooke? Noe du har på hjertet?" Alex ser godt fornøyd ut med kommentaren hans. Det gjør han egentlig hele tiden. Jeg vet ikke hva jeg synes om han. Han virker som en total drittsekk men det er noe med han. Pleier ikke sånne folk å ha en drittsekk gjeng med seg også?

"Årh. Du er helt umulig, vet du det?"

Han lo av henne og begynte og gå baklengs vekk i fra henne. Hun ble sint i blikket og tok opp fingeren mot han.

"Faen ta deg, jævla fitte."

"Det kalles pong," ropte han

"Fuck deg!" Hun snudde seg rundt og dro med med ut. Hun var ikke blid lenger nå. Ikke vet jeg hva jeg skal si heller. Er ikke vant til alt dette. Jeg er som regel venner med alle guttene ikke jentene. Hadde hun vært en gutt, hadde jeg bare dultet borti skulderen hennes med knoken og klappet henne på ryggen. Skulle jeg prøve? Heldigvis kom Chloé akkurat.

Thank God!

Hun spurte Brooke hva det var og Brooke forklarte alt som hadde skjedd.

"Jeg skjønner ikke hvorfor du er så interessert i han. Han er jo bare en idiot. Han vet ikke bedre."

"Det er bare noe med han."

Jeg skjønte meg på Brooke. Hun så noe i han som ikke Chloé så. Jeg så det også. Selvfølgelig kan det godt være at vi så to forskjellige ting, men noe var det. Mine gamle venner sa alltid til meg at jeg alltid prøvde å se det gode i folk, selv om de var duster alle sammen. Og som regel hadde jeg rett med at det var noe godt med de. Derfor kom jeg så godt overens med gutter. De gjømmer seg alltid fra hvem de egentlig er og later som om de ikke bryr seg. Men jeg vet at det bare er skuespill. Alle bryr seg om noe eller noen.

Skole dagene varte ikke så lenge på grunn av at sommeren nærmet seg. Det var lite å gjøre og de fleste dagene nå vil vi slutte ganske så tidlig eller begynne ganske seint. Digg. Jeg er heldig som har funnet meg noen som faktisk vil være med meg.

Jeg gikk bort til bilen min, hoppet inn og startet motoren. I det jeg skulle til å kjøre kom det noen gående foran fra ingen steder. Jeg tok ned vinduet og lente meg ut.

"Unnskyld, jeg så deg ikke.." Jeg så at det var Alex. Han som Brooke kranglet med. Flott.

"Er du sikker på at du er kvalifisert til å kjøre? Du burde da ha sett meg. Men siden vi allerede er i situasjonen, du kunne ikke tenke deg å kjøre meg hjem? Du vet siden du nesten kjørte meg ned og alt."

Det begynte å koke inni meg men jeg holdt ordene inne. Som mamma alltid sa, svelg den kamelen. Jeg skjønte aldri det i begynnelsen men nå er det omtrent det eneste jeg sier.

"Hopp inn." Jeg pekte med tommelen min på passasjersetet og han smilte.

"Så, BMW x5?"

"Hva er gale med den?"

"Det er en kebabtralle."

"Unnskyld meg? Kan du stille deg foran bilen så jeg kan prøve å kjøre over deg igjen?"

"Haha, prøvde du å kjøre over meg?"

"Skulle ønske jeg gjorde det."

"Ouch. Men jeg sier bare sannheten."

"Det gjør jeg og."

Han satt lo mens jeg så dumt på han. Han sluttet ikke. Jeg satt på musikk og skrudde opp. Ikke snakk om at jeg gadd å høre på han hele veien. Han viste veien hjem til han. Det var en veldig gjenkjennelig vei. Samme veien hjem til meg. Vet han hvor jeg bor? Tror han at jeg skal "ha meg med han" slik som Brooke ville, for det kan han bare glemme.

Vi kom inn på parkeringsplassen til boligbygget jeg bor i. Han gikk ut av bilen mens jeg satt igjen som et spørsmåls tegn. Han kom over til min side og banket på vinduet. Jeg gadd ikke reagere. Han åpnet opp døren min.

"Skal du kjøre videre eller være med inn?"

"Hva er det du tror?"

"Hø?"

"Ikke snakk om at du bor her. Det er her jeg bor. Hvordan visste du det?"

"Du vet, det er ikke bare en leilighet i dette bygget. Jeg har bodd her siden jeg  var 15 år."

"Ja du. Skal jeg tro på det?"

"Kom da."

Han tok ut hånden, som om han forventet at jeg skulle holde i den. Jeg avviste han og dyttet han vekk. Jeg presset meg ut og åpnet døren bak meg får å ta vesken min.

Vi gikk opp til andre etasje. Bor han i samme etasje som meg også? Som om det ikke er ille nok at han bor i samme bygg. Kan det bli verre? Og selvfølgelig kan det det. For ikke nok med det, så er han faktisk naboen min. Fantastisk! Skyt meg nå. Jeg himlet med øynene og lot som om jeg skøyt meg selv i hodet.

"Velkommen til kåken min."

Jeg gikk inn og tok meg en rask titt. Det var rotete over alt. Kjøkkenet var fylt med pizza esker og masse drikke bokser. Fra cola til øl. Det var to godstoler der og en tv på vegen der det han mange ledninger ned fra. Foran stolene var det et skittent glass bord med mer mat på og en PS4. Var sikkert et FIFA 15 spill i nærhet av den også. Klær var overalt. For et høl. Jeg smilte litt nervøst. Han lukket døren bak meg og gikk foran meg.

Han tok tak i meg på begge armene og begynte å føre meg sakte mot soverommet mens han bet seg litt i leppen. Jeg skjønte fort hvor han ville. Jeg dyttet meg vekk fra han og gikk fort ut og smelte døren etter meg. Det er det samme med alle gutter. Duster alle sammen.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now