Kapittel 30: Brødre

697 40 9
                                    

"Er du seriøs nå?" Sa Will med en veldig irritert stemme.

"Jeg kan ikke noe for det. Jeg har en liten blære." Jeg ble flau og Alex begynte å le.

"Dette her er det jeg lever med," sa han mens han lo.

Jeg ble mer og mer flau og følte at blæren min skulle eksplodere. Alex kunne ikke slutte å le og Will ble mer og mer irritert på meg. Det verste er å sitte i en bil når man er tissetrengt. Når du føler at beltet bare presser ned på blæren din. Eller når vi kjører over en hump på veien, og tisset bare flyger opp og ned inni der. Eller når du føler at du sitter på en do, men så gjør du ikke det. For du sitter i et skinnsete i en BMW og ønsker at du satt på en do. Jeg kan bare kjenne den gode følelsen jeg får når jeg tisser. Aaah.

"JEG MÅ TISSE!!!"

"Det er ingen steder vi kan kjøre til som har do her." Han lo litt med vært ord han sa.

"JEG DRITER I DET! JEG KAN TISSE I SKAUEN!"

Jeg greide ikke snakke mer. Jeg måtte skrike om jeg skulle si noe. Alex lo bare mer. Will begynte også å le litt. Bilen ble stoppet og jeg spratt ut av bilen samtidig som jeg begynte å dra ned buksa. Jeg satt meg ned rett ved siden av bilen. Heldigvis så ikke Will meg siden han satt på samme side som Alex. Bildøren på min side var åpen så Alex så på meg og lo. Men jeg brydde meg ikke nå. Ingenting kunne ødelegge den himmelske følelsen jeg hadde nå. Tisset rant fort og det kom en del. Var det rart jeg var så tissetrengt? Det er et stort smil på munnen min nå. Jeg tok på meg buksen min. Alex hadde fått latterkrampe. Han fikk så vidt puste inn før latteren kom igjen og igjen.

"Du vet det ikke nå, men dette er så utrolig digg," sa jeg mens jeg begynte å bli ferdig.

Alex og Will satt begge med latterkrampe. Jeg kunne ikke får å begynne å le selv. Nå var jeg ikke tissetrengt lengre, så det var greit å le. Jeg satt meg inn i bilen og tok på musikk. Sangen som spilte var Gavin DeGraw med Best I ever had. Jeg elsker han. Vi sang med alle sammen og på en måte føltes det ut som vi var familie. Will var ikke så plagsom, men fremdeles så lå det han hadde gjort mot meg, i baktankene.

Jeg så i speilet bak til han. Det eneste jeg kunne se var øynene hans. De så ut på veien, men så stirret de plutselig inni mine øyne. Jeg så fort vekk. Will holdt fremdeles øye med meg, når jeg skulle se om han fremdeles gjorde det. Denne gangen så jeg ikke vekk. Jeg skulle vinne, men det var ikke lett. Han ga seg ikke han heller. Jeg løftet på øyenbrynene mine. Han gjorde det samme. Hva var det han ville fram til? Det begynte å krible litt nedenunder. Det var bare noe med det blikket som gjorde meg... Kåt?

Nei! Hva tenker jeg på?! Jeg så fort vekk å ba Alex kjøre inntil siden. Det var heldigvis en bensinstasjon rett rundt svingen som vi kjørte inn på. Jeg løp inn på doen. Sikkert den mest regne doen på en bensinstasjon jeg noen gang har sett. Det luktet til og med godt. Jeg fikk en dårlig følelse i magen. Men ikke slik at jeg måtte på do, mer som at dette stedet ikke virket trykt. Øynene mine stirret inn i seg selv. Speilet jeg så inn i var blankere en til vanlig. Følelsen under gikk heller ikke vekk med det første. Hva er det som skjer med meg? Han voldtok meg! Han er en drittsekk!

Jeg gikk ut av doen og verken Alex eller Will var her. Det sto en mann i tredveårene i kassen. Han slapp ikke synet av meg. Jeg tok en cola ut av kjøleskapet og satt den i kassen. Han slapp fremdeles ikke synet av meg. Jeg betalte og tok flasken med meg. Synet var fremdeles vent mot meg. Selv når jeg hadde kommet ut, gått inn i bilen og tatt en liten slurk av den iskalde colaen. Selv den var perfekt.

"Alex, kjør."

"Går det bra med deg?"

"Bare kjør." Jeg stirret mannen inn i øynene.

"Okeey?"

"Kjør Alex!!" Han skvatt, startet bilen og satt begge beina på gassen.  

"Kan du fortelle meg hva som skjedde her nå?" Han så på meg forvirret mens han kjørte i snart 90.

"Ro ned farten din," ropte Will bakfra."Han var en pervo," fortsatte han.

"Ja det vet vel du alt om," slengte jeg tilbake til han.

"Jævla hore!" Will slo til i settet mitt.

"HEI!! Hold kjeft begge to! Og du kaller ikke hun en hore!" Alex så sint ut.

"Men det er greit at hun slenger kommentarer som det der?"

"Du voldtok henne for faen!"

Det ble stille. Ikke et ord på sikkert en time eller mer. Alle så hver sin vei. Musikken var lav. Det var bare dødt. Vi hadde kjørt til et veldig øde sted. Så ble stillheten avbrutt.

"Vi ligger oss inn på et motell. Turen er for lang til at vi kommer til å holde oss våken." Han kjørte inn på det første motellet som kom. Heldigvis var det en by her og ikke øde.

Verken jeg eller Will sa noe. Vi gikk ut av bilen. Tok hver sin bag og ventet utenfor mens Alex bestilte rom. Motellet var veldig nedslitt og gammelt. Det var mange lastebiler her også. Alex kom tilbake med en nøkkel og viste veien. Inne på rommet var det to dobbeltsenger.

"Det er bare til å få oss litt søvn." Alex begynte å kle av seg og det samme gjorde Will. Rett foran meg. De kledde seg ned til de sto i boxere begge to. Jeg fant fram nattøyet mitt og gikk inn på badet. Den dårlige magefølelsen kom tilbake, men denne gangen var det vel tanken av å dele rom med Will. Jeg pusset tenner og gikk ut. De satt i hver sin seng og snakket sammen. De så ut som to helt vanlige brødre. Det kom et lite smil, men det forsvant fort.

Jeg lå meg ned ved siden av Alex som lå ytterst. Flott, så Will vil nå kunne se på meg når jeg sover, om jeg får sove. Det tok ikke lange tiden før begge to sluknet. Det kom en bil utenfor. Lysene lyste en stund inn i rommet før bilen ble flyttet på igjen. Jeg hadde sett på veggen bak sengen til Will. Den dårlige magefølelsen var tilbake. Jeg snudde meg fort, og der var han. Han sto i vinduet og så inn i rommet våres på meg.
Mannen fra bensinstasjonen.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now