Kapittel 17: Home sweet home

857 40 3
                                    

"Jeg elsker deg, Gabbie!"

Ordene traff meg midt i hjertet. Han så meg dypt inn i øynene og vi kom nærmere hverandre. Jeg følte at hele kroppen ble varm og sommerfuglene som jeg hadde i magen, var nå overalt. Ingen hadde noen gang sagt det til meg før på den måten. Jeg smilte og kysset han.

"Jeg elsker deg og, Alex."

Han smilte og løftet meg opp. Hendene hans slapp ikke rompen min, men det var ikke et problem. Jeg har alltid likt de der. Han bar meg inn på rommet og slapp meg forsiktig ned i sengen.

"Jeg vil ikke tvinge deg," sa han og trakk seg litt unna.

"Jeg vil dette. Jeg er klar." JmJeg tok hendene bak nakken han og dro han inntil meg igjen for et kyss.

Han tok av seg t-skjorten sin og jeg tok av min. Nå var vi bare i det våte badetøyet våres. Sengen ble litt våt, men det var ikke noe noen av oss brydde oss særlig om. Han begynte å dra i stroppene på bikinien og etterhvert gikk den av. Han grep tak i det ene brystet mitt, mens vi lå der og klinte. Andre hånden gikk ned og inn i trusen. Jeg grep tak øverst på sengen og holdt fast. Han gikk lengre nedover og det samme gjorde bikinitrusen. Nå var jeg her igjen, bare at denne gangen lå jeg her naken, frivillig! Det var en helt deilig og fantastisk følelse, og jeg snakker ikke bare om hva han holdt på med der nede. Jeg følte meg fri og i livet. Jeg følte jeg hadde mitt eget valg denne gangen, og det hadde jeg også. Dette var den dagen jeg mistet min ekte jomfrudom, for det var i dag jeg ga meg over til den jeg elsket.

Han ble ferdig der nede og kom opp igjen. Jeg hjalp han med å ta av badebuksen hans også lå jeg meg ned igjen. Jeg begynte å holde meg fast igjen og var klar for the real deal. Han var først forsiktig og tok det sakte. Jeg følte han godt inni meg. Jeg tok heller og holdt fast i han når ting ble litt mer heftig. Det var sånn jeg likte det best. Jo raskere jo bedre.

"Ja, ahhh, sånn ja!"

Jeg hørte at han lo litt men ellers tok han dette veldig seriøst. Han var så konsentrert til tider. Jeg prøvde og kysse han litt men fikk bare mindre tid til å puste da. Vi hadde holdt på en god stund nå, men for meg kunne vi holde på hele natten. Han lå seg ned på ryggen, og var ganske andpusten. Jeg satt meg oppå han og fortsatte.

Det holdt på en god stund til, men til slutt ga vi oss. Vi lå begge to, helt andpusten, i sengen og smilte. Jeg har aldri følt meg så fantastisk som nå. Vi gikk inn i dusjen og etter det tok vi på oss kose klær og satt på en film. Jeg smilte fremdeles fra top til tå. Jeg er lykkelig.

"Hva er det du smiler sånn for?"

"Jeg er glad." Jeg bet med forsiktig i underlippen og fortsatte og smile.

"Det er jeg og." Han kysset meg på pannen og holdt rundt meg.

"Rart å spørre om nå, men hvor gammel er du egentlig?"

"Haha, jeg har alltid blitt tatt for å være mye eldre en det jeg er, men jeg er bare ett år eldre en deg."

"Så du er 18?"

"Jepp. Lengre tilbake ble jeg holdt igjen ett år, så derfor er jeg det."

Det var noe jeg ikke visste. Jaja, like greit å ha en som er litt eldre en meg. Etter filmen var ferdig, var vi helt utslitt i kroppene etter dagen og gikk til sengs. Sengen var enda bedre å komme til nå. Jeg har bedre minner å tenke på. Jeg lå meg inn i armkroken hans og sovnet fort. Han holdt godt rundt meg hele tiden og jeg følte virkelig at han satt pris på meg. Noe som jeg aldri har følt før. 

Når morgenen kom gikk alt som vanlig. Spiste frokost. Tok på oss lette klær. Litt kyssing inni mellom, men det må da være lov. Vi kom oss fort ut av huset for å gå til en grill og basseng fest hos Brooke. Foreldrene hadde igjen dratt. Jeg syns ganske syn i Brooke. Hvorfor drar de begge alltid fra henne?

Vi kom inn i villa-huset hennes og det var stapp fullt. Alle fra skolen hadde kommet og sikkert flere enn det også. Vi gikk opp til andre etasje for å finne Brooke. Det var ingen som hadde sett henne på en stund. Vi gikk gjennom hvert eneste rom, og det siste vi så på var Brooke sitt soverom. Jeg skjønner ikke selv helt hvorfor vi ikke bare gikk der først, siden hun satt der inne på sengen å gråt.

"Brooke! Går det bra?"

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now