Kapittel 15: Ny dusjet

915 43 1
                                    

"Gabrille! Hva gjør du her!"

Han snudde seg fort og gikk inn på badet for å hente et håndkle, som han tok rundt livet. Når han kom ut igjen av badet skjønte jeg fort at han var flau. Det hadde jeg og vært. Jeg er så glad for at jeg alltid tar på håndkle før jeg går ut.

"Jeg tenkte jeg skulle snakke med deg."

"Du kunne ikke vente med det til jeg ikke var naken lengre?"

"Jeg visste da ikke at du skulle komme ut, uten håndkle og vise den store greien din til resten av verdenen!"

"Så du syns den er stor?" Han smilte.

"Alex!" Jeg himlet med øynene.

"Haha, ro deg ned."

Han lo godt av situasjonen nå. Det er vel bra, på en måte. Han var egentlig ganske komfortabel der han sto. Nesten som om han glemte at han bare hadde et håndkle på seg og ikke noe mer. Jeg lo med han.
Han gikk inn på rommet sitt og tok av seg håndkle. Døren hans sto fremdeles åpen, men jeg vet at han visste det. Han sto der naken, med ryggen mot, mens han tok på seg boxeren. Jeg kunne kjenne at det kriblet i kroppen. Han kom ut igjen og stilte seg foran meg. Jeg satt i den ene god stolen.

"Hva ville du snakke om?" Han satt seg ned på huk og tok hendene på lårene mine. Jeg følte at jeg begynte å ble mer og mer kåt.

"Jeg ville si at jeg er lei meg. Du er ikke et spill for meg. Dette er ekte." Jeg tok hendene mine på kinnene hans.

Han smilte til meg og nikket. Han trodde på meg. Jeg ga han en klem og vi endte opp med å falle ned på gulvet etterhvert. Jeg landet oppå han. Han tok tommelen på leppene mine også kysset han meg. Hendene hans gikk ned på ryggen min og hendene mine var fremdeles med kinnene hans.

"Vent." Vi kysset en gang til. "Vent." Vi stoppet å kysse og jeg satt meg litt opp.

"Hva er det?"

"Jeg vil ikke få deg til å tro at jeg er klar enda." Jeg tenkte godt på hva jeg skulle si, og jeg var veldig klar for å være ærlig.

"Hva er det som er gale?" Han satt seg opp han også. Jeg satt fremdeles på fanget hans.

"Jeg må snakke med deg om noe, og jeg har vært veldig redd for å si dette. Jeg har ikke sagt det til noen andre." Han ventet i blikket.

"Får to år siden," jeg tok en lang pause og pustet godt inn og ut. Så fortsatte jeg. "Ble jeg voldtatt. Og det er derfor jeg er redd."

"Hva? Er du seriøs?" Øynene hans ble store.

"Ja." Jeg så ned og kjente at tårene begynte å komme.

Han tok armene rundt meg og klemte meg godt. Selvfølgelig knakk jeg sammen da. Tårene rant ut og jeg lagde en rar lyd vær gang jeg pustet inn med munnen. Vi måtte le noen ganger men han tok dette seriøst. Jeg ville ikke slippe han. Det var så godt å sitte sånn som dette. Han som holder rundt meg. Jeg føler meg trygg med han igjen.

"Jeg skal passe på deg nå," sa han og klemte meg bedre inntil han. Jeg følte at hjertet mitt ble knust samtidig som han fikset det.

***

Kvelden kom og vi satt i sofaen inni min leilighet. Ny skrekkfilm var på og nytt popcorn var laget. Jeg satt med en god følelse i magen, om at sommeren nå hadde blitt reddet. Jeg lå hodet mitt i fanget hans og sovnet.

Når jeg våknet opp var jeg inni sengen, alene. Jeg hadde fremdeles på meg hettegenseren til Alex som jeg fikk låne i går. Den luktet godt. Jeg så på klokken. Den var ti. Jeg gikk opp av sengen og inn på badet for å vaske meg i fjeset. Når jeg kom ut igjen så jeg at Alex lå og sov på sofaen. Jeg gikk bort og strøk han over håret. Han var så søt når han sov. Han lå merke til at jeg gjorde det, og åpnet det ene øyet.

"Jeg sover."

"Hvorfor sover du her? Du kunne ha lagt i sengen du og."

"Jeg visste ikke om du var komfortabel nok."

"Det er en grunn til at du fikk ligge i sengen min når vi hadde den dukket."

Han åpnet begge øynene denne gangen og smilte til meg. Han satt seg opp og så seriøst på meg.

"Hør på meg nå. Dette er viktig at du får med deg."

"Hva er det?" Jeg så at han var veldig seriøs.

"Du har en dårlig ånde. Gå å puss tennene dine eller noe."

Jeg himlet med øynene mens han satt der og lo. Veldig morsomt, liksom. Jeg reiste meg opp og gikk inn på badet og gjorde som han sa. Han begynte å lage frokost. Armeriddere. Jeg kjente jeg gledet meg til maten.

Vi satt oss ned med bordet og begynte å  spise. De var gode, slik som mamma pleide å lage de. Jeg nøt vært eneste sekund av frokosten. Det var himmel. Det hadde vært stille hele tide, helt til Alex brøt stillheten.

"Så, hva vil du finne på i dag?"

"Hm?"

"Altså vi kan jo ikke bare sitte inne i leiligheten hele sommeren heller."

Han hadde et godt poeng der. Vi kan ikke det. Men det var ikke så mye som fristet akkurat nå. Jeg følte meg ikke så i livet, viss jeg kan si det.

"Vi kan jo gå og bade. Det er nydelig vær ute i dag. Dessuten trenger du litt sol på kroppen."

Jeg nikket og tenkte det kunne være like så greit. Må få litt frisk luft. Jeg gikk inn på rommet og fant yndlings bikinien min. Det var en enkel svart bikini. Jeg skiftet til den og tok på meg en lang t-skjorte utenpå den. Håret mitt tok jeg opp i en dott og solbrillene tok jeg på.

Klar!

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now