Kapittel 2: Tidlig Morgen

1.8K 58 0
                                    

Jeg ligger våken i sengen. Klokken er bare fem og fremdeles er jeg lys våken. Jeg kan egentlig ikke huske sist gang jeg sov godt. Alt var så skummelt nå. Om jeg lukket øynene og sover, er jeg redd noen vil komme og ta meg. Det er helt forferdelig og leve i frykt. Livet blir ikke like gøy å leve lenger, men jeg vil fremdeles ikke miste det.

Luften i rommet er tung og innestengt. Jeg tør ikke åpne vinduene. Jeg sitter meg opp i sengen og kjenner en massiv hodepine slår til.

"Au. Svarte! At den ikke bare kan gi seg." Jeg tok hendene på hodet og presset dem ned der jeg hadde vondt.
Som om det ville hjelpe. Mens jeg gjorde det, gikk jeg også ut av rommet og inn på badet. Jeg tok den ene armen vekk får å ta på dusjen. Vannet var kaldt men ble litt varmere etter hvert som det rant. Jeg fant fram håndkle i mellom tiden.

Dusjer er noe av det beste som finnes. Det er så avslappende når man først er der inne. Et sted man kan planlegge alt med livet og synge litt. Dessuten høres man ti ganger bedre ut der inne.

Alt du må gjøre etterpå derimot, det er et slit. Og om du er sånn som meg, som ikke får naturlig rett hår når det tørker, og ikke noen fine bølger heller, så skjønner du velg the struggle med håret etter dusjen. Føne det og rette det. For om jeg ikke føner det så blir det ikke tørt fort nok, og ender opp med å se fett ut. 

Jeg kom meg til slutt ut av dusjen og så på klokken. Halv seks. Jeg tok et håndkle på hodet og et på kroppen. Mens jeg lot håret bli litt mindre vått inni håndkle, gikk jeg på rommet får å finne meg noen klær. En svart hette genser og en svart bukse. Jeg var ikke så opptatt i å ha en god stil lengre, får å se mindre attraktiv ut. Ikke det at jeg ser så fantastisk ut at det har noe så si. Men jeg føler meg mer komfortabel sånn.

Jeg gikk inn på kjøkkenet og så inni kjøleskapet. Det var ikke mye å skryte av. Jeg lukket det og tok heller en banan. Jeg tok også ut en flakse med vann fra frysen. Den var helt frossen og like hard som en stein. Nå får den kjølt seg ned en del før skolen begynner.

Tilbake på badet. Jeg gjorde det jeg måtte får å være fornøyd med håret mitt. Jeg tok litt maskara på etter det og så var jeg ready to go.

Klokken var blitt kvart på syv. Hva skulle jeg gjøre på nå da? Jeg er jo helt klar. Får å ikke kjede meg til døden, satt jeg meg ned får å se på tv.

"En mann i 40 årene er blitt pågrepet etter å ha drept en 15 år gammel jente. Han mener selv at det var forsvar og at det var hun som kom etter han og spurte om sex. Da han nektet gikk hun til angrep, påstår mannen. Resten vil foregå i retten, og..." jeg skrudde av tv-en.

Hvordan kan folk gjøre sånt? Hva får de ut av det egentlig. Uten om en fornøyd sexlyst? Det er jo helt på trynet.

Jeg greide ikke sitte inne i leiligheten lengre. Jeg tok vesken og bilnøklene. Det så ikke ut som om det skulle bli noe særlig fint vær, men jeg tok med solbrillene selv om. Det skader ikke. You never know. Jeg gikk ned trappen fra andre etasje og bort til bilen på parkeringsplassen.

Jeg bestemte meg får å ta en liten kjøretur før skolen. Bare for å få tankene på noe annet en den stakkars jenten. Jeg skrudde på musikken. Den første sangen som kom opp var happy fra the daylights. Musikk har alltid vær noe som har betydd mye for meg. Det er den som har hjulpet meg gjennom alt. Det er inspirasjon for ørene.

Biler er også noe som fascinerer meg. Og jeg elsker bilturer. Jeg vet ikke hva det er som roer meg ned med det, men jammen fungerer det bra. Bilturer og musikk. Det er alt jeg trenger.

Klokken var nå ti på åtte. Det var vel på tide og begynne å kjøre til skolen. Jeg var uansett et kvarter i fra. Den nye skolen begynner klokken halv ni. Noe som er en forbedring i forhold til den andre som begynte kvart over åtte.

Jaha. Da er vi her. Ny skole. Nytt liv. Ny person. Dette går bra.

Bare på parkeringsplassen var det mange øyne som så rett mot meg. Jeg liker ikke når folk stirrer. Jeg kan se var de tenker bare gjennom blikket deres. Det er ubehagelig. Jeg får gåsehud av hele greien. Ikke nok med det, men jeg blir også tomat rød vær gang jeg blir flau.

Jeg møter rektoren i døren. Hun tok meg med til biblioteket og fant fram bøker til meg. Hun ga meg litt informasjon om alt, og ga meg en time plan. Hun viste meg også skapet mitt. Jeg tok inni bøkene mine og hengte timeplanen min på skapdøren.

"Skal jeg føle deg til klasserommet?" Spurte hun med en varm stemme.

"Nei, det går fint. Jeg greier meg herfra Rektor Brown."

Hun smilte til meg og sa ikke noe mer. Hun tok hendene bak ryggen og gikk tilbake til kontoret. Jeg sto en liten stund til med skapet. Jeg skulle til andre time. Engelsk. Skap døren ble smelt igjen og jeg skvatt et steg bak.

Raped (Norsk)Where stories live. Discover now