Give Me Love

IreneSalvatore tarafından

319K 17.8K 726

Completed story ✔️ Η Nadia έχει δύσκολο παρελθόν. Στην ηλικία των δεκαεφτά θα βιαστεί από το αγόρι της Anthon... Daha Fazla

Give me love
Υπόθεση
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6 -Jason-
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46 -Tέλος-

Chapter 19

6.3K 367 10
IreneSalvatore tarafından

Ξυπνάω το πρωί και νιώθω πόνο στη περιοχή. Στο πρόσωπο μου σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο. Τεντώνω τα χέρια μου και παρατηρώ τον Jason. Φαίνεται γαλήνιος όταν κοιμάται. Σηκώνω διστακτικά το χέρι μου και χαϊδεύω το μάγουλο του. Ευτυχώς δεν κούνησε, δεν θέλω να τον ξυπνήσω. Πλησιάζω τα χείλη μου στα δικά του και τον φιλάω απαλά. Ανοίγει τα μάτια του και ανταποδίδει στο φιλί.

«Καλημέρα.» λέμε ταυτόχρονα και γελάμε. Είμαστε και οι δύο γυμνοί στο κρεβάτι.

«Μωρό μου, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου χθες.»  του λέω και με το χέρι του με φέρνει πάνω του. Νιώθω τον ερεθισμό του να ακουμπάει στη κοιλιά μου. Μου κόβεται η ανάσα. Από την έκφραση του καταλαβαίνω πως θέλει σεξ. Το ίδιο και εγώ. Έρχεται από πάνω μου και με φιλάει παθιασμένα. Διακόπτει το φιλί μας και παίρνει από το συρτάρι ένα προφυλακτικό. Το βάζει γρήγορα και διεισδύει μέσα αργά στην αρχή. Απλώνω τα χέρια μου στη πλάτη και  με τα νύχια μου τον γδέρνω. Αναστενάζει στο αυτί καθώς κουνιέται μέσα μου. Ωραίο ξύπνημα, σκέφτομαι και μου ξεφεύγει ένα χαχανητό. Σταματάει ενώ είναι μέσα μου, αρπάζει το στήθος και αρχίζει να γλείφει τη ρώγα. Μμμ, κλείνω τα μάτια μου απολαμβάνοντας το. Ξεκινάει να κουνιέται και το ίδιο κάνω και εγώ με τους γοφούς μου. Κινούμαστε μαζί και βαριοί αναστεναγμοί βγαίνουν από τους λαιμούς μας. Δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα. Εκρήγνυμαι και το σώμα μου συσπάτε, το ίδιο κάνει ο Jason δευτερόλεπτα μετά. Παίρνουμε ανάσες και κοιτάζουμε το ταβάνι. Γυρίζω το κεφάλι μου και τον αντικρίζω. Βάζω τα χέρια μου γύρω του και στηρίζω το πιγούνι μου στο θώρακα του. Τον αγαπώ, τον αγαπώ.

«Πάμε για μπάνιο;» προτείνει ο Jason. Χμ, μπάνιο με τον Jason.

«Ενδιαφέρον ακούγεται.» του απαντάω και τον φιλάω πεταχτά. Σηκώνομαι και περιμένω να κάνει το ίδιο ο Jason. Περπατάμε μαζί και όταν μπαίνω στο μπάνιο με χουφτώνει στα πισινά. Γυρίζω το κεφάλι μου και του βγάζω τη γλώσσα έξω. Ανοίγει τη βρύση της μπανιέρας και το ρυθμίζει στο ζεστό. Βγάζει από το ντουλάπι το μπουκαλάκι γαρδένια και  βάζει ότι έχει μείνει. Έρχεται κοντά μου και περνάει το δάχτυλο του στον ώμο μου. Κοιτάζει τον ώμο μου προσεκτικά και μορφάζει το πρόσωπο του. Τι έχω;

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και παθαίνω σοκ. Ο αριστερός μου ώμος και η δεξιά μεριά του λαιμού μου έχει πιπιλιές. Πότε έγινε αυτό;. Μέσα από τον καθρέφτη βλέπω τον Jason με εμφανή στεναχώρια.

«Έι, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Δεν έκανες κάτι κακό. Μου αρέσουν όσο και να σου φαίνεται παράξενο.» του λέω και ακουμπάω το μάγουλο του. Σηκώνει το βλέμμα και με κοιτάζει. Με αγκαλιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω το νερό σχεδόν γεμάτο. Κλείνω τη βρύση και πιάνω το χέρι του Jason. Βυθιζόμαστε μέσα στη μπανιέρα και το ζεστό νερό απαλύνει λίγο το πόνο στη περιοχή μου. Η μπανιέρα έχει γεμίσει σαπουνάδες. Ο Jason παίρνει το σφουγγάρι και με κοιτάζει.

«Θέλω να σε πλύνω.» μου ψιθυρίζει και με κοιτάζει με σαρδόνιο βλέμμα. Βάζει σαμπουάν στο σφουγγάρι και έρχεται κοντά μου. Ξεκινάει από το λαιμό τρίβοντας απαλά και ύστερα κατεβαίνει στο στήθος. Κάνει κυκλικές κινήσεις. Όταν φτάνει στη περιοχή μου μού κόβεται η ανάσα. Κλείνω τα μάτια και λυγίζω το κεφάλι μου προς τα πίσω. Τρίβει ανελέητα εκεί κάτω και αναστενάζω. Περνάει το σφουγγάρι στα πόδια μου και τελειώνει. Το ίδιο κάνω και εγώ. Παίρνω το σφουγγάρι και καθαρίζω απαλά τον θώρακα του και κατεβαίνω προς τους κοιλιακούς. Ο Jason ανασαίνει βαριά όταν φτάνω στον ερεθισμό του. Τον πλένω καλά και το χέρι μου τρέμει καθώς το κάνω.

Σκουπιζόμαστε και βάζουμε τα μπουρνούζια μας. Βγαίνουμε από το μπάνιο και μπαίνω στη ντουλάπα-δωμάτιο. Βάζω μοβ εσώρουχο και μαύρο σουτιέν. Βρίσκω ένα άσπρο φόρεμα αέρινο και το βάζω. Ο Jason όλη την ώρα με παρακολουθεί.

«Θα μου σηκώσεις το φερμουάρ, δεν το φτάνω.» τον ρωτάω παιχνιδιάρικα σηκώνοντας το φρύδι. Μισοχαμογελάει και έρχεται πίσω μου. Με τα μακριά δάχτυλα του σηκώνει το φερμουάρ. Μαζεύει τα μαλλιά μου και με φιλάει στη κορυφή της σπονδυλικής στήλης. Το σώμα μου μυρμηγκιάζει.

«Μου αρέσει αυτό το φόρεμα. Σου ταιριάζει.» μου ψιθυρίζει στο αυτί και ανατριχιάζω. Γυρίζω το σώμα μου και τον φιλάω στα χείλη. Είναι ακόμα με το μπουρνούζι. Τα μαλλιά του είναι βρεγμένα και σταγόνες νερού πέφτουν στο πρόσωπο μου. Βάζω το χέρι μου στο γοφό μου και φαίνεται να του αρέσει αυτό.

«Πρέπει να ντυθώ, μωρό μου. Αν συνεχίσεις έτσι θα μας ψάχνουν.» μου υπενθυμίζει πάνω στο φιλί μας. Σουφρώνω τα χείλη μου και τον χτυπάω ελαφριά στον γοφό. Αποχωρώ από το δωμάτιο και κατεβαίνω προς τη κουζίνα.

«Καλημέρα!!» καλημερίζω την Octavia που στύβει πορτοκάλια.

«Καλημέρα Nadia.» μου λέει και κάθομαι στο τραπέζι. Αρπάζω μία μπανάνα και αρχίζω να το τρώω όταν εισέρχεται ο Jason. Χριστέ μου, νομίζω πως καίγομαι. Φοράει ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που κάνει εμφανείς τους μύες του και μία αθλητική φόρμα. Χμμ. που θα πάει;.

«Καλημέρα Octavia.» της λέει και τη φιλάει στο μάγουλο. Κάθεται δίπλα μου και βάζει το χέρι του στο μηρό μου. Το χαϊδεύει και το χέρι του ανεβαίνει στη περιοχή μου. Ω όχι, όχι μπροστά στην Octavia. Κατεβάζω το χέρι του και με κοιτάζει με απορία.

«Jason, όχι εδώ.» του ψιθυρίζω χαμηλόφωνα για να ακούσει μόνο αυτός. Με κοιτάζει με φανερή θλίψη και τοποθετεί το χέρι του στο τραπέζι. Συνεχίζω να τρώω τη μπανάνα ώσπου τη τελειώνω.

«Να και οι πορτοκαλάδες.» αναφωνεί η Octavia και αφήνει τα ποτήρια μπροστά μας. Δοκιμάζω και γλείφω τα χείλη μου. Μμμ, νόστιμος ο χυμός.

«Νοστιμότατο, Octavia. Ευχαριστούμε.» της λέω και κουνάει το κεφάλι της προς τα κάτω. Είναι τόσο καλή.

«Jason, παιδί μου, φεύγω για ψώνια. Θα με πάει ο Peter αν δεν σε πειράζει.» τον ενημερώνει και φεύγει. Τώρα είμαστε μόνοι μας. Κανένας άλλος. Μόλις κλείνει τη πόρτα η Octavia, ο Jason γυρίζει το κεφάλι του προς τα εμένα. Νομίζω φαίνεται θυμωμένος.

«Δεσποινίς Hendricks, δεν μου άρεσε η απόρριψη σας προ λίγου.» λέει και σηκώνεται. Βρίσκεται δίπλα μου και ξεροκαταπίνω. Ωχ.

«Βεβαίως, κύριε Harris. Δεν μου αρέσει να το κάνετε αυτό μπροστά στο προσωπικό.» του λέω σηκώνοντας το κεφάλι μου προς τα πάνω. Πιάνει το πιγούνι μου και πλησιάζει το στόμα του προς το δικό μου. Με φιλάει και τραβάει το κάτω χείλος. Τόσο ερεθιστικό.

«Σήκω.» προστάζει. Τι θέλει να κάνει; Σηκώνομαι και βρίσκομαι μπροστά του. Με φιλάει παθιασμένα και εισβάλλει τη γλώσσα του βίαια μέσα στο στόμα μου. Πιάνει τους γοφούς μου και τους πιέζει πάνω στον ερεθισμό του. Με σηκώνει και βάζω τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Με το ένα χέρι ρίχνει τα ποτήρια κάτω και γυαλιά εκτινάσσονται στον αέρα. Με τοποθετεί πάνω στο τραπέζι και φιλάει το λαιμό μου. Ω, χριστέ μου. πόσο σέξι είναι αυτό;.

Κατεβάζει το εσώρουχο μου και τη φόρμα του. Βάζει προφυλακτικό και μπαίνει μέσα μου βαθιά και μέσα σε λίγα λεπτά ελευθερώνεται. Αναστενάζω βαριά. Είναι ακόμα μέσα μου και το βάρος του είναι πάνω μου. Χαϊδεύω τα μαλλιά του και κοιτάζω στο ταβάνι. Έως τώρα έχουμε κάνει 3 φορές σεξ και η μέρα δεν έχει τελειώσει. Γυρίζω τα μάτια μου προς τα πάνω. Είναι τόσο καλός..

Βάζοντας το εσώρουχο μου, φτιάχνω το φόρεμα. Κοιτάζω το πάτωμα. Παντού βρίσκονται γυαλιά. O Jason εξαφανίζεται και φέρνει σκούπα και ένα φαράσι. Καθαρίζει όπως -όπως και τα βάζει στα σκουπίδια.

Κάθομαι στο καναπέ και βλέπω αστεία βίντεο στο Youtube. Μου αρέσει να τα βλέπω συνέχεια. Γελάω τόσο πολύ που τα μάτια μου δακρύζουν.

«Τι βλέπεις εκεί;» με ρωτάει ο Jason και αναστατώνομαι. Πόση ώρα είναι εδώ; Δεν τον είχα προσέξει καθόλου.

«Βλέπω αστεία βίντεο. Που ήσουν;» τον ρωτάω και κάθεται δίπλα μου.

«Έκανα κάποιες δουλειές στο γραφείο. Είμαι εδώ και 10 λεπτά, δεν με είχες προσέξει;» με ρωτάει σμίγοντας τα φρύδια του. Κουνάω αρνητικά το κεφάλι. Ειλικρινά δεν τον είχα δει. Κοιτάζω το ρολόι στο λάπτοπ και βλέπω πως είναι 6. Έξω έχει σχεδόν σκοτεινιάσει. Κλείνω το Google Chrome και εμφανίζεται η φωτογραφία μας που είχαμε βγάλει προχθές. Ουάου, νιώθω ότι έχουν περάσει πολλές μέρες.

«Επ, έβαλες εμάς ως φόντο.» λέει με έμφαση το ''εμάς''. Με φιλάει στο μάγουλο και παίρνει από τα χέρια μου το λάπτοπ. Το τοποθετεί στο τραπέζι. Τι κάνει;

«Θέλω να πάμε στη πισίνα. Μου αρέσει το βραδύ να κάνω μπάνιο.» λέει και με πιάνει από το χέρι. Αντιστέκομαι.

«Μωρό μου, πρέπει να βάλω μαγιό πρώτα.» του υπενθυμίζω αλλά δεν με ακούει. Βρισκόμαστε τώρα στην πίσω αυλή του σπιτιού. Παντού πράσινο και φώτα να το περιγελούν. Δεξιά βλέπω τη πισίνα να φωτίζεται. Με κατευθύνει προς τα εκεί.

«Jason, δεν θα μπω. Μπες εσύ, θα σε βλέπω από εδώ.» του λέω και με κοιτάζει απειλητικά. Ωχ όχι. Είμαστε κοντά στη πισίνα. Χωρίς προειδοποίηση με σπρώχνει και πέφτουμε μέσα στη πισίνα. Γαμώτο σου Jason.

«Να πάρει Jason!!» του φωνάζω καθώς προσπαθώ να ισορροπήσω στη πισίνα. Εμφανίζεται και φαίνεται χαρούμενος.

«Ωωω έλα Nadia. Αφού σου άρεσε.» μου λέει και με πλησιάζει. Του ρίχνω νερό στο πρόσωπο και γελάω παράλληλα. Το φόρεμα κολλάει πάνω μου. Έρχεται και με πιάνει από τη μέση. Τα πρόσωπα μας είναι σε απόσταση αναπνοής. Κοιταζόμαστε και τον φιλάω. Βυθίζω τα χέρια μου στα υγρά μαλλιά του και τα τραβάω.

«Θέλω να σε πάρω εδώ.» μου ψιθυρίζει και παθαίνω σοκ. Εδώ; Στην πισίνα; Θα μας δουν όλοι!. Μετά συνειδητοποιώ πως δεν μένει κανένας εδώ γύρω. Κολυμπάμε και στηρίζω τα χέρια μου στο πλακάκι. O Jason κατεβάζει το εσώρουχο και μπαίνει μέσα μου. Είναι τόσο ωραία η αίσθηση αυτή. Ευτυχώς δεν μας βλέπει κανείς και έτσι μπορώ να εκφραστώ. O Jason κινείται με πολλή δύναμη στο νερό και νιώθω τα μπαλάκια του στη περιοχή του. Μμμ..

Σταματάμε και το πρόσωπο του πέφτει στο στήθος μου. Ω χριστέ μου, που αλλού θα κάνουμε σεξ; αναρωτιέμαι.

Κάνω ένα γρήγορο ντους βγάζοντας το χλώριο από πάνω μου. Στεγνώνω τα μαλλιά μου και βάζω τις πιτζάμες μου. Μου τις είχε πάρει η Annie πριν 1 χρόνο νομίζω.

«Σέξι...» λέει ο Jason και γελάω δυνατά. Μπαίνω κάτω από τα παπλώματα. Σήμερα ήταν μια μέρα εξαντλητική για τους δυο μας. Ξαπλώνω και έχω ως θέα το πρόσωπο του. Είναι πραγματικά πανέμορφος. Δεν βαριέμαι ποτέ να τον κοιτάζω. Ιδίως τα πράσινα μάτια του.

«Καληνύχτα Jason.» του λέω ξέπνοα και κλείνω τα μάτια μου.

«Καληνύχτα μωρό μου, ονειρέψου με.» μου απαντάει. Ω ναι, αυτό σκοπεύω να κάνω.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

15.4K 2K 30
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
7.1K 597 33
Λοιπόν από ότι βλέπετε αρχίζουμε. Θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά τα οποία μου έδειξαν τεράστια υποστηρίξει σχετικά με το βιβλίο αυτό! Κα...
112K 5K 24
Τι κάνεις όταν το Σύνδρομο της Στοκχόλμης έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα;Όταν ερωτεύεσαι τον απαγωγέα σου;Δέχεσαι όταν εκείνος σου λέει να παριστά...
200K 17.4K 43
Η Θάλεια, η καλομαθημένη, πεισματάρα και μικρότερη κόρη της οικογένειας της, είναι ερωτευμένη, από παιδί, με τον Αλέξη, τον καλύτερο φίλο του αδερφο...