Give Me Love

By IreneSalvatore

319K 17.8K 726

Completed story ✔️ Η Nadia έχει δύσκολο παρελθόν. Στην ηλικία των δεκαεφτά θα βιαστεί από το αγόρι της Anthon... More

Give me love
Υπόθεση
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6 -Jason-
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46 -Tέλος-

Chapter 18

5.8K 356 12
By IreneSalvatore

**Το κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο. Αν νιώθετε άβολα παραλείψετε το κεφάλαιο!

«Σ αγαπώ Nadia. Ναι, το παραδέχομαι.» λέει φωναχτά και κλείνει τα μάτια του. Τα ανοίγει και με κοιτάζει.

«Και εγώ, Jason. Και εγώ σ αγαπώ.» του απαντώ και πέφτω πάνω του. Φιλιόμαστε παθιασμένα, οι γλώσσες μας ενώνονται. Σταματάμε και παίρνουμε ανάσα.

Ξαπλώνω και με το δάχτυλο μου του δείχνω να έρθει μαζί μου. Τώρα βρίσκεται πάνω μου. Στηρίζει τα χέρια του και μπροστά μου φαίνεται τεράστιος. Απλώνω τα χέρια μου στα μαλλιά του και τον πιέζω για να έρθει κοντά μου. Πιέζει τα χείλη του πάνω μου και τοποθετεί το χέρι του στη σχισμή του φορέματος. Χαϊδεύει το μηρό μου και ανασαίνω μέσα στο φιλί μας. Ναι, τώρα είμαι έτοιμη για αυτό.

Ακουμπάει το χέρι του στη χρυσή ζώνη και σταματάει.

«Eίσαι σίγουρη γι' αυτό, Nadia;» με ρωτάει.

«Ναι, αλλά δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτό.» του απαντάω και σκύβω το πρόσωπο μου για να μην δω την έκφραση του .

« Σωματικά δεν είμαι παρθένα αλλά δεν έχω πειραματιστεί από τότε...»συνεχίζω αλλά δεν συμπληρώνω αυτό που θέλω να πω.

«Αλήθεια;. Κανένας δεν σου κέντρισε το ενδιαφέρον;» ρωτάει με δυσπιστία.

«Κανένας.»απαντάω χαμηλόφωνα. Ίσα- ίσα ακούγεται η φωνή μου. Σκύβω το κεφάλι μου και κλείνω τα μάτια μου.

«Nadia, άνοιξε τα μάτια σου. « με προστάζει και το κάνω δίχως σκέψη. « Δεν θέλω να ντρέπεσαι.» μου λέει και τα καταπράσινα μάτια του με κοιτάζουν με στοργή. Κουνάω καταφατικά το κεφάλι. 

«Γύρνα.» μου λέει και γυρίζω μπρούμυτα. Βάζει τα χέρια του στην πλάτη και κατεβάζει το φερμουάρ. Ανασηκώνω το σώμα μου έτσι ώστε να το βγάλει και μένω χωρίς σουτιέν. Χαϊδεύει τη πλάτη μου τόσο απαλά που νιώθω πως θα εκραγώ. Γυρίζω το σώμα μου και τώρα έχει θέα το στήθος μου. Με φιλάει στα χείλη και το χέρι του ταξιδεύει προς το στήθος μου. Το χουφτώνει και μου ξεφεύγει ένα χαχανητό. Σκύβει το πρόσωπο του και γλύφει τη ρώγα μου. Τη τσιμπάει και νιώθω τον κόσμο να χάνεται. Αμέσως μακραίνει και κάνει το ίδιο και στην άλλη ρώγα. Συνεχίζει φιλώντας τη κοιλιά μου και μετά σταματάει στο εσώρουχο μου. Βγάζει τελείως το φόρεμα και είμαι μόνο με το εσώρουχο. Νιώθω τα δάχτυλα του πάνω στο δαντελένιο εσώρουχο.Καταπίνω βαριά και κλείνω τα μάτια μου. Χριστέ μου, θα πεθάνω.

Κάνει κυκλικές κινήσεις και αισθάνομαι τη μύτη του Jason στη κλειτορίδα μου.

«Μμμ, μυρίζεις υπέροχα, μωρό μου.» ψιθυρίζει με παθιασμένο τόνο. Κατεβάζει το εσώρουχο και τώρα είμαι γυμνή μπροστά του. Τρέμω από τη ντροπή και ο Jason σταματάει τα χέρια μου.

«Μην με ντρέπεσαι, Nadia. Έχεις θαυμάσιο σώμα.» ψιθυρίζει στο αυτί μου και το δαγκώνει. Βαριανασαίνω, δεν θα αντέξω για πολύ. Τοποθετεί τα δάχτυλα μου στη κλειτορίδα και συνεχίζει το ανελέητο μαρτύριο. Χωρίς να το περιμένω, διεισδύει το δάχτυλο του μέσα Σφίγγω τα πόδια μου από το πόνο.

«Σσσ, μωρό μου, χαλάρωσε. Πάρε ανάσες, αφέσου σε μένα.» μου λέει και το κάνω. Χαλαρώνουν οι μύες μου και τώρα δεν νιώθω πόνο. Βγάζει το δάχτυλο του και το βάζει στα χείλη μου. Τι κάνει;;;

«Δοκίμασε.» μου λέει και ανοίγω διστακτικά το στόμα μου. Μορφάζω κάπως αλλά η γεύση δεν είναι τόσο αηδιαστική όσο τη περίμενα. Είναι γλυκόπικρη. Βάζει τα χέρια του στα πόδια μου και αισθάνομαι τη γλώσσα του στη κλειτορίδα. Η ανάσα μου αυξάνεται και η καρδιά μου έχει φτάσει στο στόμα μου.

Γλείφει χωρίς σταμάτημα και νιώθω έναν κόμπο στη κοιλιά μου. Η ανάσα μου επιταχύνεται ξανά και ήχοι βγαίνουν από το στόμα μου.

«Ελευθερώσου, Nadia.» μου λέει και το κάνω αμέσως. Το σώμα μου συσπάτε ανεξέλεγκτα.

Ουάου, ο πρώτος μου οργασμός .Ξαπλώνει δίπλα μου ο Jason βάζοντας το χέρι του πίσω από το κεφάλι του. Τον αγκαλιάζω και φιλάω το θώρακα του πάνω από το πουκάμισο.

«Jason, ήταν...δεν έχω λόγια. Μαγικό. Συνέχισε.» του λέω ξέπνοα προσπαθώντας να ανακτήσω την ανάσα μου. Με κοιτάζει και με φιλάει .Στα χείλη του έχει μείνει η μυρωδιά μου και αυτό μου μπλοκάρει το μυαλό. Ανοίγει το κομοδίνο και βγάζει μία συσκευασία. Χμ, προφυλακτικό. Στενεύω τα μάτια μου προς αυτόν και με κοιτάζει αθώα. Ω, κύριε Harris. Σηκώνεται, βγάζει το παντελόνι και το πουκάμισο και μένει μόνο με το μποξεράκι Calvin Klein. O ερεθισμός του είναι σε στύση και φαίνεται τεράστιο μέσα από το μποξεράκι. Τα μάτια μου ανοίγουν διάπλατα. Χριστέ μου. Κάθεται στα γόνατα  και τώρα βρίσκομαι εγκλωβισμένη.

«Άνοιξε τα πόδια σου, Nadia.» μου λέει και το κάνω δίχως σκέψη. Κατεβάζει το μποξεράκι και βγαίνει ο ερεθισμός του. Είναι μεγάλος. Πανικός με πιάνει. Πως θα χωρέσει αυτό το πράγμα μέσα μου;. Τοποθετεί το προφυλακτικό και τώρα σκύβει προς το μέρος μου. Με φιλάει παθιασμένα και εγώ ανταποδίδω.

«Θα μπω αργά για πρώτη φορά. Αν πονέσεις πες μου το.» μου λέει και κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου. Αισθάνομαι την άκρη του ερεθισμού του και εισχωρεί μέσα μου αργά. Μορφάζω από τον πόνο αλλά αυτό μετατρέπεται σε απόλαυση .Κουνιέται αργά και ακολουθώ και εγώ τις κινήσεις του. Οι ανάσες του βγαίνουν και με ερεθίζουν. Μετά από λίγο κουνιέται μέσα μου πιο γρήγορα. Τα σώματα μας κουνιούνται και ο Jason ξεσπάει μέσα μου. Ελευθερώνεται και αφήνει το σώμα του πάνω μου. Είναι βαρύς αλλά δεν με νοιάζει τώρα. Νιώθω τους αναστεναγμούς του στο λαιμό μου και χαϊδεύω απαλά τα μαλλιά του. Όλο αυτό, ήταν υπέροχο. Ανασηκώνει το κεφάλι του και στερεώνει τον αγκώνα του δίπλα. Με κοιτάζει με θαυμασμό; Θα μπορούσα να πω.

«Σε αγαπώ τόσο πολύ, μωρό μου.» ψιθυρίζει και με φιλάει. Χασμουριέμαι και κλείνω τα μάτια μου.

«Κοιμήσου, μωρό μου.»  λέει και με αγκαλιάζει. Χαμογελώ αναπολώντας τι κάναμε πριν λίγο.

Τον αγαπώ τόσο πολύ, που δεν ξέρω τι είμαι διατεθειμένη να κάνω για αυτόν.

Continue Reading

You'll Also Like

28.4K 3.2K 35
- Θα σου αλλάξω την ζωή, πίστεψέ με! είπε με απόλυτη σιγουριά. - Ναι. Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω για το ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Καθόλο...
7.1K 597 33
Λοιπόν από ότι βλέπετε αρχίζουμε. Θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά τα οποία μου έδειξαν τεράστια υποστηρίξει σχετικά με το βιβλίο αυτό! Κα...
112K 5K 24
Τι κάνεις όταν το Σύνδρομο της Στοκχόλμης έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα;Όταν ερωτεύεσαι τον απαγωγέα σου;Δέχεσαι όταν εκείνος σου λέει να παριστά...
11.3K 989 34
Ο Στέλιος κοιτάζει πάλι έξω από το παράθυρο του φοιτητικού δωματίου του στο Λονδίνο. "πάλι μουνταδα βρε παιδί μου... κακή ιδέα το Λονδίνο, πολύ κακή...