Destinul sângelui albastru

By PetrescuRobertaIlina

18.1K 1.4K 14

Volumul I al seriei Sânge Albastru De când era mică, Merliah, se afla sub semnul unui destin care îi punea vi... More

~Începuturi~
~Damnare~
~Sacrificiul~
~Alegerea~
~Așa cum trebuie să fie~
~O altă ea~
~Suflet pereche~
~Căsătoria~
~O mireasă. O cutie. Un inel. Un legământ~
~Pur și simplu Merliah~
~Cuprins de furie~
~Un fior în aer~
~Urletul unui lup~
~Confuză~
~Cuprins de panică~
~Torturarea inamicului~
~Mai mult decât o simplă prințesă~
~Pericolul plutește în aer~
~Ieși din întuneric~
~Totul este minunat~
~Planul amenință să se destrame~
~Sărutată~
~Planul este pus în aplicare~
~Lucrurile încep să capete sens~
~Măsuri extreme~
~Monștrii din întuneric~
~Un val de mândrie, respect, surpriză și durere~
~Trecutul familiei regale~
~O legătură străveche: inima de foc~
~Nimic nu se mai leagă~
~Poți fugi, dar nu te poți ascunde~
~Intrarea în Infern~
~Lupta pentru supraviețuire~
~A nimănui~
~Secretele inimii~
~Clipa răzbunării~
~Abandonată~
~Liniștea dinaintea furtunii~
~Noaptea morții a început~
~Tot ce a mai rămas este o inimă frântă~
~Măcelărirea nevinovaților~
~Sânge pentru sânge~
~Lăsată în urmă~
~Predestinați~
~Lacrimile de sânge ale prințesei alpha~
~O nouă șansă~
~O legendă și un destin~
~O clipă de fericire~
~Încercările destinului~
~Un prădător seducător~
~Frumoasa prințesă a zânelor~
~Neputincioși~
~Un portal spre o cascadă~
~Ape necunoscute~
~Pădurea Întunecată~
~Creatura născută din magie și Pădurea Interzisă~
~Secretul iese la iveală~
~Voalul dintre lumi-eliberarea unui spirit~
~Paznicul unicornilor~
~Creatura mitică cu inima pură~
~Vremea printre oameni nu s-a sfârșit~
~Dragostea ta~
~Câinele Iadului-vestitorul morții și paznicul Infernului~
~Un sentiment ciudat~
~Cu prieteni ca ei poți trece și prin flăcările Iadului~
~Confruntarea~
~Lacrimi de adio~
~Totul este frumos~
~Trăiască adevăratul alpha~
~Suflete și minți unite~
~Puși pe șotii~
~Dragoste adevărată~
~Vestea mult așteptată~
~O familie fericită~

~Definiția iubirii~

249 18 0
By PetrescuRobertaIlina

Damian

Iubirea nu înseamnă neapărat acele declarații spectaculoase, nu înseamnă cadouri scumpe și, poate, lipsite de personalitate, nu înseamnă să ne forțăm să demonstrăm iubirea. Iubirea constă în acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanță, dar care, în fond, sunt esența: un zâmbent, cafeaua de dimineață, îmbrățișările, săruturile...toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac să te îndrăgostești în fiecare zi. Iar eu m-am îndrăgostit de ea. Iubeam totul la această femeie, felul în care se uita la mine, felul în care vorbea cu mine, felul în care se comporta...totul. Când Merliah mă privește în ochi cu acea strălucire, cu acea inocență și cu acea dragoste știam că nu mai pot aștepta.

Viața e scurtă și prețioasă, și când găsești fericirea, când găsești pe cineva pentru inima ta, care-ți dă speranța pentru un viitor și încredere în tine, ști ce ai de făcut.

M-am așezat în genunchi în fața ei și am plecat capul. Toată lumea a amuțit. Cu toții așteptau cu sufletul la gură să audă ce am de spus.

-Știu că ceea ce ți-am făcut, de când ne-am întâlnit și până acum, e de neiertat și toată viața mea o să încerc să îmi repar greșala. Nu te merit, Merliah...nu te-am meritat niciodată...Deși mă purtam atât de urât cu tine, tu ți-ai dovedit iubirea și loialitatea față de mine de atâtea ori în ciuda faptului că te-am rănit atât de tare. Nu există o femeie mai perfectă ca tine, ești mai mult decât mi-aș fi dorit...În schimb, îmi doresc ca eu să fii fost un partener mai bun pentru tine...Am îngenunchiat azi în fața ta și a tuturor pentru a-ți jura că te voi iubi, te voi proteja și că voi avea grijă de tine pentru tot restul vieții mele. Nu vreau iertarea ta, nu încă...trebuie să mă străduiesc ca să o obțin, chiar dacă asta înseamnă să mă străduiesc până îmi dau ultima suflare. Vreau să îți aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi, un zâmbet care să facă să îți apară gropițele alea dulci în obraji. Vreau să fiu bărbatul pe care îl visezi, vreau să fiu iubitul, soțul și tatăl perfect și să ne facem cât mai multe amintiri minunate și prețioase împreună. Vreau să fiu tot ceea ce vrei de la un partener. Vreau să fii mândră să îmi spui iubitule. Vreau să trec prin fiecare experiență de cuplu alături de tine...vreau să fac toată lucrurile cu tine și numai cu tine. Ești unica femeie care mi-a luat inima și sufletul. Ești singura pentru care mi-aș da viața și îmi pare rău că mi-a luat atât de mult să realizez asta.

Tăcerea ei m-a făcut să ridic capul din pământ și să o privesc în ochi. Pe obraz îi cade o lacrimă.

-Nu vreau să te pierd, Merliah. E atât de gol în jurul meu, sunt atât de singur când tu nu ești lângă mine. Spune-mi tu cum să fac să-mi împac sufletul dacă tu pleci? Cum, când doar tu îmi aduci liniștea? Spune-mi tu ce să sper când nu ești nicăieri și nu te pot scoate din minte...Când ai venit, e loc mi-ai dat întreaga lume peste cap. Dacă pleci, o să mă încerce un dor nebun...Dacă mă părăsești, întregul meu univers va dispărea alături de toate stelele de pe cer...Dacă pleci...Dumnezeule...Nu știu cum e să nu te am...eu te aveam. Inima te vrea, dar ce mă fac dacă o să pleci din viața mea? Tu plângi pentru mine, eu plâng după tine...Știu că te-am făcut să plângi de atâtea ori și că ți-am adus lacrimi în ochii tăi frumoși, dar te rog, crede-mă când îți spun că...Te iubesc, Merliah! Te iubesc din toată inima, te iubesc cu fiecare părticică din corpul meu. Te iubesc și voi continua să te iubesc pentru tot restul vieții dacă îmi acorzi o nouă șansă ca să-ți dovedesc. Te rog, oferă-mi o șansă...să îți arăt cât însemni pentru mine...să îți demonstrez că ești singura femeie pentru mine...singura femeie pe care o vreau...singura femeie capabilă să mă aducă în genunchi. Frumoasa mea, te rog iartă-mă! Te rog nu mă lăsa...nu-mi rupe inima...nu-mi lua întreaga viață cu tine...Știu că mă urăști...sunt conștient că toată lumea mă urăște...și eu mă urăsc...

-Da, unii te urăsc. Mă urăsc și pe mine. Se urăsc unul pe altul. Multă ură...iar ura îți zdrobește sufletul dacă te mai gândești la ea. Nimeni nu e perfect...nu trebuie să te placă toată lumea...Nu contează cine te urăște, contează cine te iubește așa cum ești.

S-a oprit câteva clipe.

-Te-am iubit cu toată inima, Damian. Te-am iubit cum nimeni n-ar putea.

-Merliah, dă-i voie numelui meu să te protejeze.

Se așează în genunchi în fața mea și mă ia de mână.

-Nu vreau să omor ceva din ignoranță.
-Asta înseamnă că ești dispusă să mă ierți?
-Vreau să îți cunosc inima, Damian, și nu doar o parte din ea, tot adevărul, indiferent cât de întunecat este. Pentru că asta înseamnă căsnicia. Durează ani să vezi ce e înăuntru.
-Ani? Merliah, inima mea nu e chiar atât de complicată.
-Crede-mă, inima ta este complicată. Dar ce pot să spun, nu pot trăi fără tine. Îi voi da voie numelui tău să mă protejeze pentru că te iubesc și te voi iubi toată viața mea. Nimeni și nimic nu va putea schimba sentimentele mele pentru tine. Vreau să îmi construiesc viitorul alături de tine. Te iubesc, Damian!

O ajut să se ridice și o iau în brațe. O strâng tare la pieptul meu și o sărut pe frunte.

-Te iubesc! Nu ai idee cât de mult te iubesc, șoptesc.

Mă uit la ea. Vreau să fiu doar eu cu ea...Și atunci îmi vine o idee.

Mergem în cameră? o întreb prin legătura noastră.

Sigur.

Merliah se uită la fratele ei.

-Noi ne retragem, îi spune lui Nicholas.

-Du-te surioară. Sunteți obosiți. Nu o să mai stăm nici noi mult, suntem extenuați.

Merliah îi zâmbește, iar Nicholas o sărută pe frunte.

-Ne vedem mâine, îi spune. Somn ușor!

-Și ție, Nicholas.

Merliah mă ia de mână și mergem împreună în camera ei...camera noastră. Deschide ușa, apoi o închide și se îndreaptă spre dulap de unde își scoate hainele și se duce în baie să facă un duș și să se schimbe. Caut și eu o pereche de pantaloni scurți și aștept să termine. După câteva minute, apa se oprește și Merliah iasă. Picături din părul ei ud cad pe tricoul negru. Trec pe lângă ea și mă duc în baie. Petrec câteva minute acolo, iar apoi ies și o găsesc stând pe pat, stergându-și părul cu prosopul. Mă sprijin de ușă și o admir. Dumnezeule, cât e de frumoasă! Când mă vede, pune prosopul de o parte și mă privește în ochi.

-Ești bine? întreabă, în ochi apărându-i o urmă de îngrijorare.

Mă apropii de ea, iau prosopul de pe pat, îl arunc pe podea și mă așez lângă ea.

-Da. Îmi pare rău pentru tot ce ți-am făcut. Iartă-mă că n-am fost așa cum ai visat. Iartă-mă că nu am avut grijă de tine.

-Nu a fost vina ta, Damian...

-Nu contează...Te-am făcut să suferi...

-Dar m-ai făcut și fericită, chiar dacă acele momente au durat doar câteva minute. Nu te mai învinovății.

O apuc de talie și o trag în poala mea. Merliah a scos un țipăt mic de surpriză.

-Sunt dependent de tine. Îți promit că de acum voi aduce doar fericire și bucurie în viața ta.

-Știu că ești singura persoană din univers care mă poate face fericită, Damian.

-Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine și n-am crezut niciodată că te pot iubi atât de tare. Tu mi-ai schimbat viața și m-ai făcut să văd că tu ești tot ceea ce am nevoie pentru a putea supraviețui pe acest pământ chinuitor, trist, rău și nedrept. Te-am ales veșnic, iubito și îți jur că nu o să-ți mai greșesc niciodată. O să-ți prețuiesc sufletul ca pe o comoară, iar inima ta o voi ține aproape de inima mea și îi voi oferi dragostea de care are nevoie. Îți voi oferi iubirea absolută...dragostea infinită. Te iubesc, dragostea vieții mele. Faci parte din mine, îmi curgi prin sânge. Simt că ești a mea și așa vei rămâne pentru totdeauna, iubito. Iar eu sunt al tău pe vecie. Îți aparțin, iubito. Sunt al tău și doar al tău.

Merliah mă strânge în brațe și își așează obrazul pe umărul meu gol și îi mângâi părul umed, coborând încet pe spatele ei. Atingerea mea îi taie răsuflarea, iar ea își ridică capul de pe umărul meu și își lipește fruntea de a mea. Îmi așez mâinile pe talia ei și îmi lipesc buzele de buzele ei moi, catifelate și dulci. Mereu îmi provoacă fiori când mă sărută și de fiecare dată vreau mai mult și mai mult. Îmi cuprinde chipul în palmele, iar eu adâncesc și mai mult sărutul. Mă desprind de ea și îi sărut palmele.

-Te ador! Te ador, te ador, te ador.

Merliah zâmbește și mă sărută pe frunte. Ochii ei obosiți mă privesc cu atâta blândețe și dragoste.

-Te iubesc, nebunule, sopțește.

Îi zâmbesc, o prind de talie și mă ridic. Merliah râde, iar inima mea se topește încetul cu încetul. Sting becurile, iar singura lumină care pătrunde în cameră, este cea de la razele lunii. Mă apropii de pat cu Merliah în brațele. Cu o mână dau la o parte așternuturile, apoi o pun în pat și mă așez lângă ea. O acopăr și o trag în brațele mele.

-Nu ai idee cât de mult îmi place să adorm cu tine în brațele mele.

Își așează palma pe pieptul meu și mă sărută pe obraz.

-Îmi place să fiu în brațele tale, mă simt în siguranță când sunt cu tine, spune căscând.

O sărut pe frunte și o trag mai aproape de mine.

-Ar trebui să ne odihnim, mâine ne așteaptă o zi lungă.

-Mhm, șoptește. Nici nu știu de unde să încep...

-Ne vom descurca, iubito. Te voi ajuta, nu te las să treci singură prin toate astea.

-Nu vreau să te implic, poate fi periculos.

-Atunci sigur vin cu tine ca să mă asigur că ești în siguranță.

-Damian...

-Dacă pățești ceva, nu mi-o voi ierta niciodată...niciodată. Nu voi putea trăi fără tine, iubito. Viața mea nu ar mai avea niciun sens.

-Bine atunci, dar promite-mi că nu vei acționa de capul tău. Promite-mi că mă vei lăsa pe mine să vorbesc și să iau deciziile.

-Îți promit. Dar dacă ești în pericol, nu-mi pasă dacă sunt sute de creaturi acolo, le omor pe toate ca să te salvez.

-Știu, dar nu va fi cazul.

Cască din nou, iar eu o acopăr mai bine cu pătura și o sărut pe frunte.

-Somn ușor, iubito.

-Somn ușor, iubitule.

Continue Reading

You'll Also Like

224K 13K 48
3.01.2017- #8 în Vârcolaci 7.03.2017- #9 în Vârcolaci 9.03.2017- #6 în Vârcolaci
245K 13.2K 48
Luna Supremă.Aceste este destinul Jessicăi Smith.După ce și-a găsit sufletul pereche,dar a fost respinsă de către acesta din cauza că este Alpha-ul S...
313K 18.4K 46
Mi-am împins corpul spre al lui, buzele mele atingându-i urechea. - Care este numele tău? am șoptit înainte de a-i mușca lobul urechii. ...
14.5K 975 27
Un alpha fără amintiri,Asta este găsit de regele alpha cu inimă înghețată,Yuno și adus în castelul său.Yuno tot încearcă să se schimbe și îl ajută...