7. Fejezet - 3.rész

12 0 0
                                    


2018.10.26.

Péntek este  

Péntek este  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hana:

-Mama! Elmentem Minsikhez, tudod, egész hétvégén vele leszek a hegyekben, de még ma nála alszom. - veszem fel a cipőmet és felkapom a táskámat. Már alig várom, hogy ott legyek. Szeretek Minsikkel lenni, habár rettenetesen sokat veszekedünk, imádjuk egymást, és ez a lényeg.

-Nagyon vigyázz magadra édesem. - ölel meg. - Tudom, hogy csak pár percig tart oda érned, de sötét van. Légy körültekintő!

-Ne aggódj, nem lesz semmi bajom. Biztos kezekben leszek, amint oda érek. - mosolyodom el.

-Nem is azért aggódom, hogy nem vigyáz rád eléggé. Ti tinédzserek sok hülyeséget tudtok csinálni, én is voltam az... - kezd bele, mire kedvesen leintem. Tudom, hogy mennyi hülyeséget csinált az én koromban.

-Nem csinálunk semmi meggondolatlan dolgot. - rázom meg a fejem. - Vigyázunk. - lépek ki az ajtón. - Szia mama!

Becsukom az ajtót és elindulok Minsikék felé, azonban mielőtt elhagytam volna a ház területét, a bejárati ajtó hangosan kicsapódik.

-ÉS NE FELEJTSETEK EL VÉDEKEZNI! - kiállt utánam a sötétben, aminek hatására az utca összes kutyája ugatni kezd. Arról nem is beszélve, hogy visszhangzik a házak között a hangja.

-Jézusom! - csattanok fel az este sötétjében. Ez annyira gáz!

Komolyan nem hiszem el, hogy képes volt velem ezt megtenni. Biztos vagyok benne, hogy páran meghallották és éppen jót röhögnek. Remélem, hogy nem figyelnek egyik ablakból sem. Bár így is lehet, hogy holnap minden szomszéd rajtam fog csámcsogni.

-Nekem van egy ötletem, hogy mit csináljunk. - pillant Minsik a jakuzzi felé.

Miután sikeresen elpanaszoltam, hogy mama mit tett velem, csak azt kaptam, amire számítottam.

Hangosan kinevetett.

Utána leültünk vacsorázni, megnéztünk egy filmet, így jelenleg fogat mosunk a lefekvéshez készülődve.

-Azt hittem, hogy nem is szoktátok használni. - nézek az említett helyre. Elég nagy, és még menő lámpák is vannak benne. Bár nem értem, hogy miért egy ilyen hatalmas feltűnő házat választottak, ha már bujkálni kellene.

-Nem is szoktuk, de most kipróbálhatnánk. Ha gondolod.

-Nincs is nálam fürdőruha.

-Nem kell. - vonja meg a vállát.

Azt hittem, hogy kiköpöm a fogkrémet és lenyelem a fogkefét.

-Szeretnél meztelenül látni, te sunyi! - esik le.

Hazugságok és hazaárulásWhere stories live. Discover now