7. Fejezet - 2.rész

10 0 0
                                    

2018.10.25.

Csütörtök este 

Csütörtök este 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stella:

-Mondok egy viccet. - nevet Konstantin a sörét fogva, kicsit sem spicces állapotban.

-Jaj, ne! - sóhajtok.

-Miért rossz a tetűnek? - kérdi egy hatalmas vigyorral. Egymásra nézünk a többiekkel és megrázzuk a fejünket.

-Mert hajszálon múlik az élete! - neveti. Én a fejemet fogom, ahogyan Minsik és Jimin is. Hana, Ryan, Wanda és Ann pedig már a füvön fetrengenek a nevetéstől.

Komolyam nem értem, hogyan tudtak rávenni a közös bográcsozásos-nyárasalásos valamire. Ki kell használni, hogy még ezen a héten kellemes az idő, de ezek az emberek engem kifárasztanak.

-Pucoljad már a krumplit! - sóhajt Jimin fáradtan. - Remélem, orosz vicceket nem akarsz mondani, mert azok betegek!

-Kösz! - dobja meg egy krumplival Jimint.

-Az étel nem játék! - szól rá Wanda, majd nyakon veri. - Konstantin Sigaryov, viselkedj normálisan, mert elzavarlak! - rázza a fejét.

Wanda szüleinek óriási villájuk van, medence és hatalmas kert... Igazi luxus partit tartunk a szülők engedélyével, akik nincsenek itthon. Ugyanis szentül meg vannak győződve arról, hogy mi mindannyian aranyos kisgyerekek vagyunk.

Kár, hogy a látszat csal.

-Tudjátok mire jöttem rá? - sóhajt ábrándozva Konstantin. - Hiányzik a csajom. De kurvára.

-Ilyen ez haver. - Ryan barátja vállára teszi a kezét. - Nekem is hiányzik a pasim. Ritkán találkozunk, mert ugye én kollégiumos vagyok, ő pedig New Yorki. Ilyen ez, a távkapcsolat!

-De minket egy fél szárazföld és egy óceán választ el.

-Hát nekünk ilyen gondunk nincsen. - mosolyog Ann Wandára. A két lány fülig szerelmes egymásba, hülye az, aki nem veszi észre külsős szemmel. Mi tudjuk az igazságot, ahogyan Wanda szülei is, akik nem láttak benne problémát. Azonban Ann szüleinek nincs az ínyükre, de legalább nem bántják őket.

-Ne lopkodj! - csapok Hana kezére, aki sajtot akar lopni, már vagy tizedjére.

-Éhes vagyok! - nyávog. - Sosem leszünk készen!

-Majd Minsik megetet! - mosolyog össze Ryan Konstantinnal.

-Paraszt. - szól vissza nekik.

Minsik pedig mintha egy pillanatra elmosolyodott volna, azonban egy tényleg csak egy pillanatig tart, mert felemeli fenyegetően az ujját a többiekre.

-Ne szórakozzatok Hanaval.

-Én nyomom fel nektek mindjárt ezt a répát! - mondja Wanda, a kezében a leghatalmasabb répával. A két srác fájdalmasan néz össze.

Hazugságok és hazaárulásWhere stories live. Discover now