1. Fejezet - 7. rész

25 0 0
                                    

2018. 09. 14.

Péntek

Péntek

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Hana:

Mióta Minsik lekoptatott hétfőn, az óta hozzám sem szólt. Nekem pedig minden egyes nap égett a fejem, hogy tudja, tetszik nekem. Attól is, hogy elutasított teljesen. 

Geofizikán Mary mellé ültettek, mert páros munka volt, a tanár osztott be minket. Ő állandóan csak beszél és beszél, alig haladtunk valamit a feladattal, mert én csak ásítozom. Rohadt sokat kell tanulni, az iskola teljesen lemerít. Ráadásul ez a Minsik ügy is aggaszt.

Minsik:

-Miért nem tudod egy kicsit elengedni magad? - böki meg a vállam Jimin. 

- Attól nem lesz jobb, ha csak nézed őt. - pillant Hana felé.

-Tudom. De annak mi értelme, hogy szerelembe esünk, de ha minden jól megy, akkor három hónap múlva el is húzunk innen? Fájdítanám csak a szívem! Nem jól teszed, hogy te és Stella...

-Ne már! - sóhajtja. - Csak enged el magad...

-De az ő szívük is fájni fog, ha elmegyünk örökre, minden magyarázat nélkül, ráadásul századjára említem, hogy kiskorúak!

-Élnünk kell nekünk is! Nem lehet mindig csak a munka! Amúgy meg a szerelemben nem számít a kor!

-Élnünk kell...-pillantok vissza Hanara, aki a padon fekve hallgatja társa folyamatos beszédét. Igaza van Jiminnek. Nekünk is kijár egy kis élet.

Hana:

Mikor kicsöngettek egy áldás volt számomra. Ugyanis a nap nagyon unalmasan telt Stella nélkül, aki az apjával tölti a napot egy másik városban valami katonai rendezvényen. 

Sietve hagytam el a termet, majd boldogan lépek ki a kapu alatt is. Szép őszi délután van. A nap melegen süt, nincs egy felhő sem a láthatáron. Boldogan indulok el hazafelé.

-Hana! - hallom meg Minsik hangját.

Ennyit a boldogságról.

-Igen? - fordulok meg a lehető legkedvesebben, miközben elnyomok egy újabb ásítást.

-Lenne kedved velem sétálni egy kicsit? - kérdezi esetlenül.

-Mégis miért? - kezdek el gyanakodni.

-Én csak beszélgetni szeretnék...

-Nem kell, hogy rosszul érezd magad azért, mert elmondtad, hogy mi a véleményed.

-De erről kell beszélnünk. - mondja. A diákok tömegével özönlenek ki az iskolából, páran megszólnak minket, hogy ne a kapuban ácsorogjunk.

-Jól van. Ám legyen. - adom be a derekam. A város egyik felébe buszoztunk el, mert onnantól egy nagyon szép erdő kezdődik, ahol jól lehet sétálgatni.

Hazugságok és hazaárulásOù les histoires vivent. Découvrez maintenant