4. Fejezet - 5.rész

10 0 0
                                    


2018.10.07.

Vasárnap, Philadelphia.

Vasárnap, Philadelphia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hana:

-Azt a...! - lépek be a hotel kiválasztott szobájába. Nem hiszem el, hogy egy ilyen helyen vagyok! A szemem azonban megakad a szoba közepén lévő kádon. - Mi a fene?

-Ez van. A drága szoba biztonságosabb. - dobja le Minsik a táskákat a földre. - Csak alvásra kell, meg biztos helynek.

-Még mindig nem árultad el, hogy mi a teljes munka. - ülök le az ágyra, miközben le sem veszem a szemem a csodálatos, gazdagon feldíszített szobáról.

-Ékszereket adunk pénzért cserébe. Ti lesztek az eladók, mi pedig a testőrök. Egyszerű lesz, ne aggódj!

-De addig mégis mit csinálunk itt? A vasárnap és a reggel nyolc óra nem fér el együtt! Ilyet nem vagyok hajlandó többé csinálni, hogy hatkor kelek fel. – ásítok.

-Ugyan már! - int. - Muszáj volt korábban jönni. Ha szeretnél, pihenhetsz. Vagy fürödhetsz egyet a kádban, hogy egész végig téged nézhesselek. - huppan le mellém, majd közelebb hajol. - Vagy ketten is elvégezhetjük ezt a műveletet.

-Úgy gondolod? - kérdem.

-Igen, nagyon úgy gondolom! - bólint mosolyogva.

-Akkor meg kell tenned valamit!

-Mit? - kérdi kíváncsian.

-Vetkőztess le! - dőlök el az ágyon. Ő pedig csak kikerekedett szemekkel mered rám. – Na, mi van? Megnémultál? – nevetem, miközben felülök és a vállára csapok egyet.

-Csak meglepődtem! De... - hajol ismét közel, majd egyik kezével megfogja az arcom és komolyan a szemembe néz. - Ha minden vágyad, hogy itt és most levetkőztesselek, majd én is levetkőzzek, akkor megteszem. Ha akarod, együtt fürödhetünk, majd a szoba összes pontjában szeretkezhetünk. Ha szeretnéd, azt teszek veled, amire csak vágysz.

A torkom hirtelen kiszáradt, megnémultam és éreztem, hogy elpirulok. Próbáltam normalizálni a légzésem, de abból inkább csak zihálás lett.

-Te mit akarsz? - kérdem, ő csak a fülemhez hajolt.

-Kettesben lenni egész nap és... Egy nagy hamburgert enni, mert majd éhen halok!

-Elrontottad! - csapok most a mellkasára. – Bunkó.

-Majd legközelebb Hana.

-Úgy érzem, hogy olyan sosem lesz. – morgok csak magamnak.

Minsik hasa meg is szólalt.

-Elmész valami kajáért akkor? Én addig fürödnék egyet, mert reggel is szoktam, de valakik miatt nem volt ma reggel rá időm.

Hazugságok és hazaárulásWhere stories live. Discover now