Kapitel 48

264 4 0
                                    

Cattis perspektiv

Jag låg i min säng och scrollade igenom olika klädes sidor. Min uppmärksam het var mest på Mad Lady. Där fanns snygga tröjor,byxor,klänningar, mössor mm. Jag såg en röd Diamond Supply beanie. Jag kollade länge på den innan jag köpte den. Jag hade redan massor av kläder från mad lady. Nästan hela min garderob kommer från Mad Lady, h&m, Ginatricot, New Yorker och andra affärer.

Jag klickade mig in på tröjor när face time ikonen kommer upp på skärmen. Felix bäbe stod det och ett svagt leende la sig på mina läppar. Jag klickade på acceptera och en suddig bild kom upp på han. Han hade på sig en svart tjocktröja ett par jeans och en svart Brooklyn Nets keps bakofram. Ett pat vita iPhone hörlurar satt i pluggade i hans öron.

"Heeej!" Sa han med sin charmiga baby röst som han gjorde till. "Hej" svarade jag och log. " vad gör du?" Frågade han och pillade med sina naglar. "Jag internet shoppar." Sa jag och han gav ifrån sig en dryg suck. "Är du seriös! Din garderob är ju nästan full!" Sa han och log svagt. Jag skrattade åt han. Jag hade mindre kläder än vad han har.

"Felix du ska inte säga något. Du har mer kläderna vad jag har!" Svarade jag han och en uträckt tunga fick jag tillbaka. Jag skrattade och han satte sig upp eftersom han låg ner på magen. " du jag kommer över till dig om det är ok?" Sa han med datan i knät och kollade på något på andra sidan rummet. "Ja det går bra" svarade jag han och han. Vände blicken till mig. "Bra" sa han och log. "Syns" "syns".

Jag stängde igen locket på min Mac och gick mot garderoben. Jag tog fram ett par svarta rubix mjukisbyxor från Mad lady och en svart tjocktröja med Trycket Gangsta Bulls på. Som jag också köpte på Mad lady. Hehe...jag drog på mig ett par strumpor med marijuana på.

Jag borstade igenom mitt hår och satte på mig en svart mössa. Jag gick ner till köket och tog fram godis,choklad och chips. Jag tog med mig grejerna upp till mitt rum och öppnade ena chips påsen. Jag tog en näve och stoppade in den i munnen.

Efter kanske tio minuter öppnas dörren i hallen och snart hörs springandes steg i trappan. Felix ansikte tornar upp sig i min dörr öppning. Jag hade lagt ifrån mig chipspåsen på golvet och dragit fram sackosäckarna. Felix slängde sig raklång över mig och ett skratt lämnade hans strupe när ett smärtsamt stön lämnade min. "Felix din armbåge är i min mage" sa jag kvävt. Han flyttade på armen och jag kunde andas igen.

"Så vad har du tänkt att vi ska göra när vi är hemma skälva ?" Sa han med ett sliskigt leende. Jag skrattade åt hans idé och slog han på armen. "Inget sådant iallafall" sa jag och han satte sig på mina lår. Han böjde sig ner och gav mig en kyss. Jag log och pötte av han från mig. Jag hämtade min mac och loggade in på Netflix. Jag kopplade in datan i min teve och scrollade igenom topp filmerna. "Kan vi inte se någon rolig film?" Frågade Felix från min säng. Jag gick in på humor kategorin och valde A Million Ways To Die In The West.

Jag satte mig bekvämt i min svarta sackosäck. "Hallå!" Sa Felix från sängen och kollade ledset på mig. Jag log mot han innan jag vände blicken mot tv igen. Jag gör hur han går över mitt golv och snart bär han upp mig i brudställning.

"Felix släpp ner mig!" Skrattade jag fram och han satte sig ner i den andra sackosäcken med mig i knät. Jag kollade busigt på han.

"Du är en idiot. Min idiot" sa jag och la armarna runt hans nacke och kysste han. Han började att le i kyssen och drog ifrån. "Din idiot. Du är min smartass" sa han och log. Jag skrattade till åt mitt smeknamn han just gav mig. Smartass.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu