Kapitel 8

657 15 1
                                    

🐯Omars Perspektiv🐯

Vi hade skuttigt i soffan och turats om med att spela, just nu var det Oscar och Filippas tur. När filippa och Cattis spelar så kommenterar dem hela tiden, vilket är det roliga med att kolla på deras matcher. Filippa satt och svor på tyska, engelska och svenska och ibland flög det ur henne ord som "ska knulla din mamma" och mera, Oscar satt och kunde knappt spela då han skrattade så mycket. "Men vafan har du Parkinsons eller?" Kommenterade Filippa och Oscar flög ner på golvet och grät utav skratt. Oscar var tvungen att lämna för att lugna ner sig lite, och just nu satt Ogge och Emma i en match, Felix satt koncentrerat och kollade på matchen och jag kollad mig om i rummet som en vana. När jag märkte att Cattis och Filippa hade försvunnit bildades en rynka mellan mina ögonbryn, jag puttade till Felix lite och pekade på platsen bredvid honom som var tom, han fick en rynka mellan ögonbrynen och reste sig, jag gjorde det samma och vi gick ut till köket där vi hörde ljud. Där stod Filippa och Cattis och gjorde pannkakor."där är ni, vi undrade vart ni tog vägen" sade Felix och Cattis log, "vill ni ha en kram?" Sade hon med bebis röst, Felix gick fram och då tog hon hennes händer och smetade ut mjöl i hela hans ansikte, Felix som inte var beredd stod chockat på sin plats blundandes och hostade till, "va i helvete" kommenterade han och jag skrattade ihjäl mig, men snart kände jag ett par händer som smetade ut mjöl i mitt ansikte. Tjejerna stod och as garvade medan jag och Felix stod chockade på våra platser.

"Gå och duscha med er nu" sade Cattis och puttade iväg oss, "du kan ta duschen där uppe så tar jag den här nere" sade han och jag nickade, jag sprang upp för trappan gick in i duschen, jag synade mitt nermjölade ansikte och suckade, dem ska få så mycket payback. Jag tog av mig alla mina kläder och hoppade in i duschen.

👾Filippas Perspektiv👾

Jag gick upp för trappan för att hämta min iPad för att sätta på musik, när dörren till toaletten öppnas och jag hoppar till, "Omar kollade med stora ögon på mig och med handen på bröstet, jag försökte med all medvetande jag hade att inte ta blocken glida över hans mage. "Kvinna vad du skräms" sade han och jag andades tungt, "ska du säga" sade jag och han kollade utmanande på mig, "det var ju du som fick för vi när jag öppnade dörren." Sade han och gick närmre mig, "det var du som öppnade dörren när jag gick förbi" kommenterade jag, han lade sina händer på min midja och vred huvudet en aning, jag virade mina armar runt hans hals och snart var hans läppar emot mina.
Jag lät mina fingrar leka med de blöta nackhåren, han händer rörde sig löst över min midja i ett lugnt smekande, hans tunga träffade min under läpp och snart var ett lätt hångel igång. Jag drog ifrån och han blickade emot mig innan han gick in i Felix rum. Vad fan hände precis? Jag gick snabbt in på mitt rum för att lugna mitt rusande hjärta, jag kollade mig i spegeln och såg hur rött mitt ansikte var, jag skakade av mig lite innan jag tog Ipaden och gick ner igen, där nere stod Cattis själv och stekte pannkakorna. "Lång tid du tog" kommenterade hon och jag hummade, "jag pratade lite med Omar också" jag bet mig löst i underläppen och tog över hennes plats, "va pratade ni om?" Frågade hon och ja kollade på henne, "vi kanske hånglade" viskade jag och hennes ögon spärrades upp. "Va?!" Visk-skrek hon, jag nickade och hon började skratta, "Nämen det går ju bra för Filippa nu" kommenterade hon och ja puttade till henne.
"Men shh om detta okej?" Hon nickade, och jag fortsatte med pannkakorna.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu