Kapitel 76

115 3 0
                                    

👘C A T T I S P E R S P E K T I V👘

Jag och Felix låg i sängen och bara myste tills Katia kom in till rummet och log emot oss. "Jaja, vi kommer" stönade Felix och lade handen för ögonen. "Nej. Ligg kvar ni. Eftersom vi visste att tjejerna skulle komma idag så ställde vi in träningen hela veckan" sade Katia och log emot oss. Felix tog bort handen för ögonen och log emot henne. "Tack Katia," sade han och kollade ner på mig. Jag log emot han och hon stängde dörren.

"Vad händer nu?" Frågade jag han och han skrattade till. "Vi kan sova" mumlade han och lade sig snett över mig och begravde huvudet mot min hals. "Låter bra" mu lade jag och han skrattade. "Dock vart det ett skämt, men okej då" sade han och kollade mig i ögonen. Jag log och han gnuggade sin näsa mot min i en eskimå kyss. Vi låg så och småpratade och myste i en stund. "Fan vad varmt" stönade Felix och satte sig upp och tog tag i nackkragen på t-shirten och drog av sig den. "Så varmt är det inte" konstaterade jag med ett höjt ögonbryn mot han. " du, jag kokar typ" sade han och jag log. "Gå och duscha i kallt vatten då" sade jag och han log. "Så du vill inte hänga med då?" "Nej för jag är inte så varm som du" sade jag och han log. "Jag är inte varm jag är het" sade han och log retsamt mot mig. "Det beror på hur man definierar het" sade jag och han räckte ut tungan emot mig. "Men då går jag väl då" sade han och reste upp ur sängen och började gå mot badrummet.

"Nej" sade jag och tog tag i han handled. Han log och kollade ner på mig. "Vi kan la gå och bada" sade jag bedjande och han log. "Sure, men ska dem andra med?" Frågade han och jag ryckte på axlarna. "Fråga dem" sade jag och han lämnade en kyss på min näsa. "Men då får du byta om" sade han och jag nickade. "Hjälp mig upp" stönade jag och och han skrattade. "Latmask" sade han och bar upp mig i brudställning och ställa mig framför garderoben. "Mina väskor ligger kvar i bilen" sade jag och han log. "Då får vi la gå och hämta dem" sade han och jag nickade. Vi gick ner för trappan och ut via bakdörren och öppnade bilen. Vi tog ut allas väskor och bar in dem innanför bakdörren.
Vi gick sedan upp till rummet igen och bytte om.

Jag drog på mig en svart bikini och letade reda på vad jag skulle ha på mig över. Jag tog på mig en vit t-shirt och ett par högmidjade vi röda shorts och en enkel baseboll keps. Jag kammade igenom mitt hår och satte på mig kepsen. Jag vände mig mot Felix som satte på sig en keps bakofram. Han hade på sig ett par svarta badshorts och en t-shirt på överkroppen.
"Ska vi gå?" Frågade han och jag nickade. "Vänta!" Sade jag och drog på mig ett par Vans och Felix runda glasögon (dem jag även tog med mig när jag vart utomlands). Felix skrattade åt mig och lämnade en puss på min kind. "Kom nu" sade han och flätade ihop våra fingrar. Vi gick ner för trappan och mötte Ogge och Alex inne i vardagsrummet. "Vart ska ni?" Frågade Ogge och kolade undrande på oss. "Vi ska till stranden och bada duh" sade Felix och Ogge blängde på han. "Och vi ska gå innan ni börjar banga på soffan" sade Felix och jag skrattade. "Vad?" Frågade Alex och jag pekade menande på min hals. "Fina märken" sade jag och gick ut till hallen. Felix kom skrattandes ut efter mig.

~~~~~~~~~~

Vi hade precis anlänt till stranden och lagt ut våra saker. "Så ska vi bada?" Frågade Felix och drog av sig sin tröja. Jag skakade på huvudet och drog av mig mina kläder. Förutom kepsen. Jag slog mig ner i sanden och tog upp min solkräm ur väskan Felix hade med sig. Jag började smörja in mig och Felix slog sig ner framför mig på en slags handduk. Han tog upp sin mobil och pillade med den. Jag kollade bort på en annan familj lite längre bort. "Ska vi bada?" Frågade han och jag nickade. "Visst" sade jag och lade undan min mobil och gömde den i våran väska. Jag ställde mig upp och väntade på Felix som lade undan våra kepsar. Jag satte upp mitt hår i en tofs. Han tog min hand och vi gick ner till vattenbrynet. Jag doppade tårna i vattnet och kollade upp på Felix. "Det är ju kallt" gnydde jag. "Är det ju inte" svarade han och jag nickade. "Nehej du" sade han och bar upp mig i brudställning och vadade ut i vattnet. "Nej Felix!" Tjöt jag och han skrattade.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu