Kapitel 26

437 7 0
                                    

🏁Emmas Perspektiv🏁

Efter vår eftermiddag hemma hos Sandman så bestämde vi alla att vi kunde dra till Oscar igen. Idag var det Söndag vilket betyder att vi tjejer har en överraskning till killarna. Vi tänkte först att ta med dem till Gröna Lund men vi tänkte att, hur många gånger har dm inte vart där? Så vi bokade en GoCart bana vid ett tiden. Jag vaknade och kollade klockan och den visade 11:30, jag suckade och vände mig emot Oscar och strök bort håret som låg framför hans ansikte. "Vakie" mumlade jag och han grymtade, jag log och satte mig upp och lät det kalla rummet kyla ner mig. "Vi ska åka snart så gå upp" sade jag och tog på mig mina byxor och gick ner till köket, "Felix och Cattis låg i soffan, kramande varandra, Filippa och Omar låg på en madrass på golvet medans Ogge och Alex låg i andra delen av soffan. Jag gick ut till köket och hämtade kastruller, jag började slå dem i varandra och alla ryckte till och kollade trött på mig. "Vakna vi ska åka om om 30 minuter" sade jag och gick tillbaka till köket. Jag började med att duka fram frukost, jag väntade inte på dem andra utan åt utan dem, jag gick upp och såg Oscar fortfarande sova. "Oscar vi ska åka om 30 minuter, och alla behöver tjocktröjor" sade jag och rotade fram tre tjocktröjor till killarna. Oscar satte sig trött upp i sängen och gnuggade sig i ögonen, "Jag går över till Cattis och hämtar tröjor till oss" sade jag och gick ner för trappan, dem andra satt i köket och åt i tystnad, "Cattis är ditt hus upplåst?, för jag ska hämta tjocktröjor till er" sade jag och hon nickade. Killarna kollade underligt på mig. Väl hos Cattis tog jag ut två tjocktröjor från Gina och en tröja som var Felix, jag gick tillbaka till Oscar och nu var alla i köket, jag slängde Felix tröja på Cattis och dem andra på Filippa och Alex.

"Jag lånar en tröja utav dig" sade jag till Oscar och han nickade. Efter en kvart var alla iordning och redo att åka, "Vår skjuts kommer inte förens om 10 minuter" sade Cattis och alla suckade till. Oscar satt och pillade med mitt hår, Filippa satt halv sovandes emot Omar. Alla satt trötta, men jag vet att alla kommer piggna till när vi närmar oss banan. En tutning  hörde utifrån och vi alla reste oss och gick ut till hallen, jag som var först ut hoppade in fram i en lilla buss bilen, jag log emot Katia som körde. Dem andra hoppade in i bilen och Katia körde iväg emot Haninge.


"Nu får ni faktiskt ha på er dessa" sade Cattis och gav killarna varsin ögonbindel som dem underligt satte på sig. "Vi är snart framme" Sade Filippa och som hon sa var vi framme efter några minuter. Vi ledde ut killarna ur bilen och ledde dem in till den röda baracken där alla kläder och entrén var. Lukten av bensin slog oss och vi alla andades in den härliga doften..

.

🚦Cattis Perspektiv🚦

 Vi ledde in  killarna till omklädningsrummet och drog på dem deras overaller, vi satte sedan på oss våra och tog hjälmarna. Vi ledde ut dem till dit alla carts stod. Vi tog av dem deras ögonbindlar och dem log stort, "Be ready to lose" sade Felix och alla skrattade, "Passa dina ord" sade Cattis och han log utmanande. "Så," sade en man och började förklara allting och vem som fick vilken cart. Jag fick 16 och startade sist. Lamporna lyste grönt och alla far iväg, jag körde snabbt om Emma och Ogge. Sen låg jag bakom Alex och Omar ett tag innan jag körde om dem i en kurva. Sen var det bara Filippa, Felix och Oscar kvar. Det slutade med att jag körde förbi alla i sista varvet och vann allt. "Ha! Vem var det som sa Be ready to lose?" sade jag kaxigt och såg hur dem andra parkerade bakom min cart. "Ha? Hur känns det att förlora emot mig?" frågade jag dem och Felix lade sin hand för min mun och alla skrattade. Vi gick in för att ta ett vinnarfoto, jag fick hålla i en pokal medans dem andra ställde sig och gjorde olika poser, Emma och Ogge stod rygg emot rygg och gjorde pistoler med handen och hade seriösa uttryck. Filippa och Oscar låg på golvet med hjälmarna bredvid sig, så som alla målvakter brukar ligga i fotbollsbilder, Omar hoppade upp på Alex rygg och dem gjorde Peace tecknet, Felix stod bakom mig med armen runt min midja och jag såg inte vad han gjorde men antagligen en ful grimasch. Jag pekade på pokalen och räckte ut tungan och blinkade med ena ögat. Katia tog bilder med sin mobil, även företaget tog en bild för att sen rama in, dem hade en grej att dem ramade in alla som hade vart här. 


Väl på bilresan hem skickade Katia över alla bilder till oss alla och vi lade ut dem på Instagram, som snart fick många gillningar och kommentarer. " Jävlar vad alla frågar om er" sade Ogge och visade sitt kommentarsfält, "Då ska du se våra" sade jag och visade mitt, alla skrattade och stängde ner sina mobiler. Katia körde hem alla till var och en och sist var det jag och Oscar. "Vi syns imorgon, eller ska du öva med Filippa?" frågade han och jag rykte på axlarna, "Vi har rätt bra kolla på låtarna och det men vi kommer nog öva nu i veckan" sade jag och han nickade.


Jag gick in och möttes utav mina hundar, jag klappade dem på huvudet och såg deras koppel hängandes på en krok, "Det var längesedan vi var ute och gick" sade jag och tog ner kopplen och satte på dem det. Jag gick bort emot en skogs stig som ledde ut till en park som många rastade sina hundar. Jag släppte dem lösa och kastade iväg en tennis boll som jag alltid har med mig när jag är ute och går. En liten tjej frågade om hon fick klappade och jag svarade 'såklart', då jag vet att mina hundar älskar det. Hemma igen så fyllde jag upp badkaret och låg där i en timma, mamma och pappa kom hem från att hälsa på släkten nere i Borås. När jag satt och pluggade så plingade min mobil till, jag öppnade snapchat och såg att det var från Ludde och Felix. Ludde skickade en bild på att han var bakis, jag svarade med 'skyll dig själv'. Felix hade tagit en bild på sig liggandes i sin säng på kudden jag sov på häromdan. "Saknar dig, varför måste du lukta ner min kudde, vill ju bara va med dig mer då :(" jag log och tog kort på mitt häfte och antecknings block, "Jadu, ja kan inte hjälpa att ja luktar" svarade jag och slängde iväg mobilen och fortsatte med min spanska.

   


King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu