Kapitel 21

435 10 0
                                    

👙Filippas Perspektiv👙

Jag och Cattis hade övat ett tag men inte hittat någon lämplig låt. Dörren öppnas och man kunde höra alla elever ute i korridoren föra massor av oljud med sitt tjatter. "Hej hur går det?" Frågade Felix och slog sig ner bredvid Cattis, "inte bra" sade Cattis och suckade och slutade dra på strängarna på gitarren. "Vi kan annars fortsätta hemma" sade jag och hon nickade. "Först och främst ska vi hitta låtar" sade von och jag nickade, "jag kan leta efter lugna låtar så letar du efter snabba" sade jag och ställde mig upp. "Ja men ska vi öva en annan dag, oh leta låtar nu så länge?" Frågade jag och Cattis nickade, "bra men jag går till min no lektion, vi syns" sade jag och lämnade rummet 

🕶Cattis Perspektiv🕶

Jag ställde mig upp och plockade undan papperna som vi hade använt. Felix armar virade sig runt min midja, jag kände hans överkropp pressa sig emot min rygg. "Vad vill du göra efter skolan?" Frågade han och strök bort mitt hår från halsen och lämnade pussar på den. "Vet inte, vi kan väl åka hem till mig?" Frågade jag och han nickade, "blir jätte bra." Sade han och smekte min midja.

Jag och Felix lämnade grupprummet och fick ut till korridoren, vi gick bort till hans skåp där nja tog sina saker och vi började gå emot utgången. På parkeringen stod det folk vid deras EPA och mopeder och tjatade. "Ey Felix! Vart ska du?" Ropade hans vänner och han pekade på mig. "Ojojoj blir det knull?" Frågade dom och ja skrattade och skakade på huvudet, "det kan dem ju glömma" mumlade jag och han skrattade och skakade på huvudet åt dem. Vi lämnade skolgården och gick bort emot bussen. "Väntar har du ens slutat?" Frågade jag när vi satt på bussen och han nickade, "Eftersom jag hade Nationella förra veckan så blev det inställda lektioner." Jag nickade och kollade ut igenom fönstret. "Jag kom precis på att jag inte har packat till resan än" sade jag och han skrattade, "då åker vi till stan och gör det först då" sade han och jag nickade.

Vi hade gått runt i butiker i cirka en och en halv timma och jag hade två påsar i handen, hade en påse och log emot mig, "ska vi hem?" Frågade jag och han nickade. Vi gick emot bussen som skulle ta oss hem.
Väl hemma var mina föräldrar hemma plus min storasyster och grillade. "Hej, Felix" sade Felix och presenterade sig för dem, "han är en utav dem som ska med till USA" sade jag och dem nickade, "vill du ha mat Felix?" Han log och nickade emot dem, "gärna" sade han och jag drog med han in i mitt rum. "Fiiint" sade han och kollade sig om, han slängde sig på sängen och gosade in sig i täcket. "Du får hjälpa mig att packa" sade jag och drog upp han ur sängen, han tog min hand och drog ner mig över honom och vände på oss så ja va underst, han pressade sina läppar emot min hals och pussade mig flera gånger, jag skrattade då det kickades ."kom nu" sade jag och gick upp från sängen och tog fram en stor resväska. Jag öppnade min garderob och packade ner t-shirts och kjolar för det mesta. "Ta en den, och den och den, sen lite sånna och ksk några jeans" sade han och lade ner det i min väska. "Sen bikini och underkläder" han öppnade mina underklädes och bad lådor. "Felix jag fixar det" sade jag och han log och pussade min tinning. "Gör du det, men jag packar med extra tröjor då ja vet att du säkert kommer sno dem från mig"  sade han och ja skrattade. "Precis, du vet hur man tänker" sade jag och han log, "by the way, alla är ju lediga imorgon så jag sover här" sade han och satte sig på min säng igen. "Ja gör du det" jag fortsatte att lägga ner kläder i min resväska.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu