Kapitel 69

92 3 0
                                    


👟 E M M A S   P E R S P E K T V I V👟

Jag kollade mig i spegeln och drog min skinnjacka över armar. Idag skulle var det min första dag på mitt sommarjobb. Jag skulle sommarjobba på espresso house om ni undrade. Jag vandrade bort mot det lilla caféet och mötte upp butikschefen som visade mig hur jag skulle göra och hur maskinerna fungerade. Sedan fick jag prova att göra alla drinkar. En kille som skulle bli min arbetskamrat skulle hjälpa mig under dem första veckorna.
Han hette Samuel och han berättade för mig att han var gay, vilket jag respekterade och jag brydde mig inte speciellt mycket.

"Så vad gillar du att göra på din fritid?" Frågade Samuel och höjde den kalla frappen mot munnen. "Ehm eftersom att jag hänger väldigt mycket med mina kompisar och pojkvän så blir det inte mycket fritid. Men annars gillar jag att fota och filma videos till tex youtube eller fots till tumblr." Sade jag och han nickade. "Vad heter din kille?" "Oscar" svarade jag lugnt och han nickade. "Kan han inte komma hit någon gång?" Frågade han uppspelt och jag skrattade svagt. "Det blir lite svårt då han är i USA med sitt band" svarade han och Samuels mun formade sig till ett o. "Är han med i the fooo?" Frågade han och jag nickade " Oscar Enestad." Svarade jag och han log lite. " min tvilling syster typ avgudar dem. " sade han och jag skrattade. "Hon säger att hon ska göra så att Ogge dumpar Alex och sedan ska hon och Ogge gifta sig." Sade han och jag skrattade. " wow sicken fantasi." Sade jag och han kollade sten seriöst på mig. " jag är seriös, hon har reda försökt typ tre gånger" sade han och suckade. "Oj...inget illa menat mot din syster nu då men hon borde söka hjälp" sade jag och han skrattade till. "Håller med dig, hon vill alltid få som hon vill får hon inte blir hon fett tjurig och festar" sade han och jag nickade.

"Boka en psykolog åt henne" sade jag och han nickade. "Hon ska få det i födelsedags present hade jag tänkt" sade han och jag skrattade lätt. Några kunder strömmade in i caféet så vi ställde oss upp och tog emot deras beställningar.

Jag hade en rolig dag med Samuel. När vi skulle stänga tog jag en selfie med han och lade sedan ut den på instagram. "I have just started to work with this Guy (gay) Yeah and he is gay so every guys Out ther, just take him he's single "
Och addade han på bilden så man kom till hans profil om man tryckte på den svarta lilla pin rutan.

Efter vi hade stängt gick jag hem med ett leende på läpparna och en vibrerande mobil. När jag kom innanför ytterdörren tog jag upp mobilen och såg massor av spammningar av min klasskompisar som tyckte att han såg otroligt snygg ut. Fast problemet var ju då att han var gay.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu