41

316 6 0
                                    

😝Filippas Perspektiv😝

Jag stod i mitt rum och kollade mig i spegeln. 167 cm kort, långt sand blont hår, gröna ögon, tanig kropp. Skulle verkligen jag, Filippa Sandman vara kapabel till att vara modell? Jag slog upp numret och hörde signalerna och snart svarade samma kvinna som hade ringt mig. "Hollister Annette" sade hon och jag hörde hur hon bläddrade i papper. "Ja det är Filippa Sandman" jag kunde verkligen höra hur hon log. "Jag hej, hade övervägt det nu?" Jag hummade och hon började babbla på med möte och olika tider.

Jag gick ner till vardagsrummet och såg Felix spela FIFA, "är det allt du gör när du är ledig?" Han skrattade och kollade på mig. "Vad gör du när du är ledig?" Jag sa inget och han nickade. "Precis" jag gick ut och bestämde för att ta en runda runt grannskapet. Jag hade inte gjort det förut, det var riktigt fint. Jag gick med hörlurar i öronen och bara kollade mig runt omkring.

Och jag var vilse. "Fan" mumlade jag och tog upp mobilen, displayen visade 5%.  En kille kom springandes emot mig. Max, Felix kompis.  "Filippa, hej" han stannade och gav mig en kram. "Vad gör du här borta?" Jag log och rykte på axlarna. "Vilse" lade jag sedan till. "Ah, följ bah grusvägen där så kommer du ut vid ert hus typ" jag tackade och gick ner på grusvägen.

Jag stod på baksidan av våran trädgård och sparkade en fotboll emot våra friggebod och gjorde olika trix. En gång i tiden spelade jag fotboll ihop med Cattis, men vi slutade då vi båda tappade intresset och hade inte tid.
Ett par armar glider runt min midja, jag kollad bak och sed Omar. Jag vände mig om igen men när det slog mig så vände jag mig snabbt om och kramade om honom hårt. "Hej" han grävde ner huvudet emot min hals och vickade oss sida till sida.
"Skulle inte du vara i Göteborg en vecka till?" Frågade jag emot hans hals och han skrattade. "Jo kanske det, men jag fick med mig alla läxor hit istället" jag log och kramade han hårdare.

Dagen då vi skulle säga hejdå till Omar då han skulle åks hem en månad var väldigt sorgsen. Jag hade gråtit i kanske en kvart på perrongen, folk hade kollar konstigt på oss men vem brydde sig. Vi hade utdelat små kyssar då man inte visste om det fanns fans där som hade följt efter. "Vi kommer ses snart igen, en månad är ju bara fyra veckor. Och veckorna går snabbt" hade han sagt till mig. Och jag hade räknat ner varenda dag som kom.

Vi gick in och möttes utav Felix och Ogge som satt och spelade FIFA. "Ta det lugnt nu och va tysta" mumlade Felix utan att kolla på dem. "Felix, du ska vara tyst. För vem var det som lät nästan över hela skärgården i Alex stuga?" Han pausade spelet och kollade på dem med ena ögonbrynet höjt. "Ett det var inte så högt, alla var ju inne inte konstigt det lät och två, inte mitt fel att Cattis älskar mig så mycket" han blinkade med ena ögat och startade spelet igen. "Plus ni är dem som låter mest utav oss alla" lade Ogge till. "Det är ju bara vi som har haft sex. Du och Alex har ju inte haft det och inte Emma och Oscar heller." Ogge höjde blicken och gav oss en lurig blick. "Vänta, har ni legat?" Frågade jag då jag fattade hans blick. Han fick ett leende i ansiktet och Felix pausade spelet igen och kollade på honom.

"Varför har du inte sagt något?" Han ryckte på axlarna och satte sig lite mer bekvämt. "Äh, det var ju innan, när vi mer höll på" jag höjde på ögonbrynen, "vänta så ni låg innan vi drog till LA? Innan ni blev ihop?" Han nickade och hade ett snett leende i ansiktet. "Vafan, du får ju säga något" Felix kastade en kudde på han och han skrattade. "Ni frågade inte" jag pekade finger åt honom och han log. "Så du var den första utav alla er som tappade oskulden?" Lade jag till och han skakade på huvudet. "Oscar tappade den i åttan och jag med ungefär" sade han och pillade med sin kontroll. "Hah, då är Cattis den som tappade oskulden först utav oss alla" sade jag och skrattade till. "Hon tappade den i sjuan med hennes kille, dock ville hon inte ha sex med honom men han tjatade och hon var väldigt osäker då så hon gav sig" sade jag, jag såg hur Felix ansiktsuttryck ändrades. "Sen har hon hållit på med Ludde efter det men aja hon har ju dig nu" jag pekade på han och han log snett.

"Jaja, iväg med er men va tysta" mumlade Felix och schasade iväg oss. Vi gick leendes upp för trappan och in i mitt rum. "Kom" han drog ner mig i sängen och kramade om mig, han burrade ner huvudet emot min hals och pussade den vagt. Och så låg vi tills vi somnade till.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu