Kapitel 4

718 15 4
                                    

🍪Cattis Perspektiv🍪

Vi satt i soffan och vi hade turats om med att spela tv spel nu in kanske två timmar, "ska vi göra något annat?" Frågade Oscar och vi alla höll med då det hade blivit lite väl tyst nu. "Vi kan väl ställa frågor till varandra så vi kan lära känna varandra?" Frågade Omar och alla höll med, Felix stängde av spelet men Cattis hindrade honom, "kan man sätta på Spotify via tvn?' Frågade hon honom med mobilen i handen,han nickade och tryckte på lite knappar innan Cattis Spotify kom upp, hon satte på sin lista som var mycket blandad musik.
"Man gör så här att man ställer en fråga och alla åkte svara på den, och vi går i klockans varv" sade Ogge och alla nickade. "Jag börjar," sade Omar och tänkte lite. "Okej hur gamla ?" Alla svarade hur gamla dem var, jag och tjejerna svarade fjorton förutom Emma som fyllde femton i januari dock, medans killarna svarade sjutton och femton. "Okej, Ehm hur långa?" Frågade Oscar som satt bredvid Omar. "172" sade Emma och lade hår bakom örat, Filippa svarade 167, Omar 175, Oscar 178, Ogge 183 och Felix 174. "Cattis ska du inte svara?" Frågade Emma när det var min tur, "alla kommer bara mobba ju" sade jag och Filippa skrattade, "armstöd?" Frågade hon och jag nickade, "va?" Frågade Oscar och Emma skrattade, "nä Cattis är så kort så alla som är längre brukar ha henne som armstöd" jag suckade och nickade, "ja du är rätt kort " sade Felix och jag kollade surt på han, "jag är faktist 162 cm kort ska du veta " sade jag och alla skrattade, "du kommer ju inte komma in på systemet på ett bra tag" sade Ogge och ja kastade en kudde på han. "Okej min tur!" Sade Filippa och så höll spelet igång i en halvtimme ungefär. "Favorit sak att kolla på youtube?" Frågade Emma och jag var nog snabbast med att svara, "DANK MEMES!" Gormade jag och alla kollade skärrat på mig, "haha ja dem är roliga" skrattade jag sen och alla kollade på Emma, "hon blir så, låt hon ta tjugo minuter innan hon somnar" sade hon och jag skrattade, "inte sant" mumlade jag och hon kollade utmanande på mig, "nu fortsätter vi. Och som Emma hade sagt så somnade jag i soffan med huvudet lutandes emot Oscar och armarna runt om min kropp.

Jag vaknade till utav att någon lade ner mig på något mjukt, "va?" Frågade jag halvt medvetande, Oscar log emot mig och drog ner t-shirten som hade vecklat ihop sig, "du somnade, och vi ska gå och lägga oss så jag bar upp dig" sade han och jag nickade. "Godnatt, hälsa dem andra godnatt med" mumlade jag och han log, "godnatt" han stängde dörren och jag somnade till igen.

King Of The RadioDÀr berÀttelser lever. UpptÀck nu