Kapitel 54

224 4 0
                                    

🍓Oscars perspektiv🍓

Alla hjärtans dag

Jag satt på tunnelbanan mot studion för att vi har träning idag. När jag väl kom fram till den bruna trä porten. Idag stod det inga Foooers utanför eftersom att det är skola. Jag slog in den fyrsiffriga koden. Ett kick hördes inninifrån och jag pötte på dörren.

Jag tog av mig mina svarta tygskor och bomberjacka. Jag slängde min blåa väska på en stol och vandrade in i ett av mötes rummen och möte av Ogge och Omar sitta bredvid varandra och prata. Felix var då sen som vanligt.

Jag slog mig ner bredvid Omar och hoppade in i konversationen. Daff och Katia satt med några papper och pratade tyst med varandra.

Efter ett tag kommer Felix in rusandes med håret ståendes åt alla håll ur mössan han hade på sig. Han satte sig andfått ner bredvid Ogge och snart startade mötet.

"Så killar ni kommer uppträda i Helsingborg, Örebro, Stockholm, Göteborg och Linköping på eran turné Fooo Experience." sa Daff och skrev på några papper.

"och eftersom att det inte är så mycket mer att säga än att vi kommer träna mycket mer under dessa veckorna fram till april. Så ni kommer få nya tider som vi delar ut senare i veckan. Ni kommer behöva att öva mycket på dansen och sången. Eftersom ni är perfektionister så kommer det var mycket hård träning." Sa han och vi nickade. "Ja jag kan väl inget annat än att låta er gå" sa Han och vi ställde oss upp och gick ut pratandes i hallen.

"Killar jag drar. Har saker att göra" sa jag och fluffade till mitt hår. Dem nickade och instämde.

Jag skyndade mig hem och att städa upp i den lilla stugan vi har bakom huset. Jag fixade till det så det blev extra mysigt. Filtar,kuddar, ljusslingor,levande ljus, rosenblad och mat stod på soffbordet framför den lilla soffan.

När klockan slog 16.00 gick jag in och hoppade in i duschen. Jag tvättade håret och kroppen. Jag gick ut ur duschen och torkade mig med en röd handduk. Jag virade den runt höfterna och tog fram hårfönen. Jag kopplade in kontakten i uttaget och startade den. Jag torkade mitt hår helt torrt och la sedan i vax för att det skulle se fluffigare ut.

Jag tog rollon och la det i armhålorna. Jag gick in till mitt rum och tog fram ett par blåa kalsonger och vände mig om. Där i dörröppningen stod Cattis med ögon stora som golfbollar. Jag hoppade till av rädsla och hon slog handen över ögonen för att inte se för mycket. Jag la handen på hjärtat för att lugna ner mina andetag.

"Du får fan inte skrämmas så" sa jag mot henne och jag såg hur hon skrattade. "Kan jag kolla?" Frågade med handen fortfarande över ögonen.

"Vänta lite" sa jag och drog snabbt på mig kalsongerna. Jag tog av mig handduken och harklade mig. Hon tog bort handen och lutade vikten på ena benet som hon brukar göra.

"Varför är det så fixat i stugan där ute?" Frågade hon och satte sig på min säng. Jag rotade fram en svart stor addidas hoddie och trädde den över huvudet. Jag letade fram ett par jeans och ett skärp. Jag drog på mig det och fluffade till håret.

Cattis slängde ett par strumpor på mig och jag fångade dem snabbt. Hon satt där och kollade på när jag gjorde mig i ordning. Ett pling från hennes mobil hördes och hon fick fart ut ur rummet. Jag ryckte på axlarna och satte på mig strumporna.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu