Kapitel 23

537 11 1
                                    

🍥Emmas Perspektiv🍥

Cattis larm väckte oss dagen efter, idag var det torsdag vilket betydde skola, "Filippa, jag tror jag har hittat en låt" Sade Cattis vid frukosten och Filippa nickade, "låt?" frågade ja och Filippa nickade, " Vi ska uppträda på min och Filippas avslutning" sade Cattis och alla nickade, " Det förklarar saker och ting" Sade Ogge och Felix hummade. Efter frukosten splittrade vi för åka till våra skolor. Jag följde med Ogge på moppen och han parkerade på moped parkeringen. Jag och Ogge splittrades då han låste fast mopeden och hans kompisar mötte honom, inne i skolan såg jag en blond tjej med solbränd hud, stå vid sitt skåp och lägger in sina saker. "Alex!" sade jag och kramade om henne, hon log och kramade tillbaka, "Emma" svarade hon och stängde skåpet, "Hur var det i el Mexico?" frågade jag och hon log, "Det fanns väll snygga killar och det var varm och väldigt trevligt folk" sade hon och jag nickade, " Tror alla är lite avis" sade jag och hon nickade, "Hoppas jag verkligen" sade hon och slängde kaxigt med sitt hår, vi började skratta och kollade bort emot ingången där Ogge kom in med sina kompisar som pratade högt om något som hände igår som var hysteriskt kul. Ogge såg oss och vinkade, Alex kollade ner emot marken och man såg hennes rodnad sprida sig.

"Men ska du med till Cattis sen?" Frågade jag och hon nickade, "Visst, varför inte" vi gick till våran no lektion och slog oss ner, jag som var lite seg sen igår hade inte så bra koncentration på lektionen och satt och kladdade i min bok istället. När jag kollade på min skapelse så började jag snabbt sudda bort det. Alex log lurigt emot mig och höjde sina ögonbryn, "Du har mycket att förklara" viskade hon och jag kände hur rodnaden spred sig över mitt ansikte. Jag hade nämligen skrivit Oscar + Emma = sant med massor av hjärtan efter in ringat i ett hjärta.

👛Filippas Perspektiv👛

Jag satt själv på håltimman då jag inte riktigt har vågat bli vän med någon då man inte riktigt kan lita på folket här. Speciellt inte om man känner Sveriges hetaste band. Jag synade Felix komma från skolportarna med sin moppe hjälm i handen och sina " Vänner" bakom sig. En person lägger sina händer runt min midja och trycker till, vilket får mig att hoppa till. Där bakom mig stod Cattis i en vit Adidas t-shirt, och jeans shorts och dog utav skratt. "Det var inte kul" muttrade jag och hon log emot mig, hon slog sig ner på gungan bredvid mig och började gunga. " Följer du med hem sen? Alex är hemma" sade hon och jag nickade, "Visst". Felix hade märkt av oss och log emot oss, eller mer Cattis. Några utav dem "populära" tjejerna som alltid kollar på Felix och hans gäng hade märkt av att Felix log emot oss, så deras blickar hade hamnat på oss och dem var inte vänliga direkt, dem satt och började viska direkt. Felix hade fått en sur min och sade något till en utav killarna och gick sedan emot oss.


🌳Felix Perspektiv🌳

Marcus hade precis sagt att han lätt kunde ligga med Cattis, och jag blev sur pga två saker ett hon är min och två man behandlar inte en tjej som ett objekt. "Tyvärr du kan ej" sade jag och kollade surt på honom, "Varför? Är hon upptagen eller?" frågade Marcus och jag nickade, " Ja det är hon, plus hon ligger inte med vem som helst heller för den delen" slank det ur mig, "hur vet du det?" Frågade Kalle och jag kollade på honom, " För jag kanske känner henne" kommenterade jag innan jag lämnade dem och började gå emot Filippa och Cattis. "Varför så sur?" Frågade Cattis och jag rykte på axlarna, "Dem sa lite saker som jag inte gillade" Mumlade jag och hon nickade och kramade om mig. "Som vad?" sade Filippa och jag släppte kramen, "Dem snackar skit om tjejer och ser dem som objekt och inte människor" sade jag och dem nickade, "Ja om dem vill hålla på med objekt kan dem ju hålla på med dem" sade Filippa och kollade bort emot tjejerna som viskade om oss. "Ellerhur" sade Felix och vi skrattade. "Men när slutar ni?" frågade Filippa och Cattis var snabb med att svara, "Jag har studiedag så" "och jag har slutat nu" sa jag och hon kollade surt på oss, "hopp ja slutar ju då 3" sade hon och surade, "Haha, men Cattis, vi drar till stan" sade jag och hon nickade, "Bye vi syns sen hemma hos mig" sade Cattis och vi vandrade ner emot mopederna.

Marcus och dem kollade på oss medans vi gick förbi dem, jag som alltid har en extre hjälm i ett fack under sadeln gav den till Cattis.

Cattis Perspektiv

Väl i stan parkerade vi på ett hyfsat säkert ställe och låste fast mopeden. Vi vandrade runt lite, jag köpte en tröja på gina innan vi började gå tillbaka till mopeden, Jag satte mig på den och tog upp mobilen för att svara på några snaps, Felix ställde sig och virade sina armar runt min midja och lutade huvudet emot mitt, jag tog bilder på han underifrån så hans fina dubbelhaka framhävdes. "Ska vi åka?" Frågade han och jag nickade. Jag satte på mig hjälmen och virade mina armar runt hans midja, jag tog en suddig bild på hans armar och lite utav mopeden och målade ett hjärta och satte den på 1 sekund och lade ut bilden på story. Väl hemma hos mig var det ingen där så vi bestämde oss för att vänta på dem andra. "Såå när kan vi va själva nästa gång hemma hos någon utan att man har några fans eller störiga vänner runt om sig?" Frågade han och lade sina händer på min midja och log emot mig. "Jag vet inte du, får kolla det" och lade mina händer runt hans nacke, han lutade sig närmre och kysste mig. "Men syns vi imorgon?" frågade han och jag rykte på axlarna, "Vet ej, men annars får väl vi fixa det" sade jag och han lämnade en puss i min panna innan jag hoppade av mopeden och gav hans hjälm. "Hejdå" sade han och kysste mig innan han drog ner hjälmen och startade mopeden och drog. Emma och Alex kom ner från backen precis när Felix hade svängt förbi hörnet på andra sidan gatan. Dem missade en del dem.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu