kapitel 32

531 7 1
                                    

🎉OG's perspektiv🎉

Morgonen därpå var Filippa och Omar borta, "Ring dem" mumlade Felix med macka i munnen, jag gjorde som han sa och hörde snabbt "Du har kommit till 07.." jag stängde ner mobilen

"Sorry att jag inte svarar, men jag och Filippa gör en grej, och kommer vara borta hela dagen.

Jag läste högt upp sms:et för dem andra, dem höjde på ögonbrynen, "Dem sitter väl på en bänk och knullar" kommenterade Emma och alla log. "Sant" mumlade Cattis.

🏮Omars Perspektiv🏮

Jag och Filippa hade spenderat dagen med att gå runt på LA's gator. Klockan var ungefär sju så vi började gå hemåt. "Vänta, vi tar denna vägen" sade jag och drog med henne ner längst en backe. "Omar varför går vi emot vattnet?" frågade hon och jag log. Vi slog oss ner på stranden och kollade ut över solnedgången , hon lade sitt huvud mot min axel och suckade nöjt till. Jag lade min arm runt hennes midja. När solen hade gått ner drog jag av mig mina kläder och sprang ner till vattnet, Filippa var inte sen med att hänga på.

Vi smög upp för gången, jag slog in koden och grindarna öppnades. Vi sprang upp till huset och öppnade dörren så tyst som möjligt. Vi smög upp för trappan och in i vårat rum, "shh" viskade Filippa när jag stötte till en stol. "Kom så sover vi" sade jag och bar henne till sängen. "Vi drog av oss våra blöta kläder och hängde dem på tork, vi lade oss under täcket och pratade smått innan vi somnade.






🛳Oscars perspektiv🛳

Jag vaknade av att någon kysste mig lätt, jag öppnade ögonen och kollade på Emma som log emot mig. "Morgon" mumlade jag och drog henne över mig. Hon log och fixade till mitt rufsiga hår.  "Sömntuta" kommenterade hon och ställde sig upp. "Sömntuta kan du vara själv" sade jag och kastade en kudde på henne. Hon vände sig om och tog kudden jag hade kastat på henne och kom fram till mig. Hon började slå mig med den och jag skrattade. Jag tog en annan kudde och slog tillbaka. Jag kom åt hennes midja och kittlade henne, "Nej! Oscar!" skrattade hon och jag log. Jag drog ner henne över mig och tänkte kyssa henne men hon tryckte kudden emot mitt ansikte. "Jag är hungrig" sade hon och drog upp mig ur sängen. "Kan vi inte äta frukost på stan?" frågade Emma och jag nickade, dem andra låg ute vid poolen och jobbade på sin bränna.  "Vart är Cattis?" frågade jag då jag inte såg henne någonstans. "Hon tog en löprunda" sade Felix och kollade upp från sin mobil. "Vi äter frukost på stan, ska vi handla något?" frågade Emma och dem skrev en lista åt oss med saker vi skulle handla.

"Vart ska vi äta?" frågade jag och hon kollade sig runt lite, "Vi kan väl äta där?" hon pekade på en brittisk restaurang  och jag nickade.



🌊Cattis Perspektiv🌊

Jag vaknade utav att Felix låg och pillade med mitt hår. "Du är så vacker när du sover" mumlade han när han märkte att jag var vaken. Jag log och kollade upp på han, "Min lilla kattunge" han virade sina armar runt min midja och drog mig nära honom. Vi låg en stund, vi kollade på tvn som visade ett gammal avsnitt av Danny Fantom. "Asså  jag kommer ihåg att jag tyckte han var så snygg när jag var yngre." sade jag och han log, "Det är nog första gången jag hör någon säga att man har vart kär i en animerad figur" sade han och jag höjde på ögonbrynen. "Så du har inte haft en crush på till exempel Katara från Avatar?" han log och nickade, "Okej då" mumlade han och smekte min överarm. "Men den största crush jag någonsin har haft var på en tjej som var skiiiit snygg. Skojar inte ens. jag trodde aldrig att jag skulle ha en chans på henne. Men ändå ligger jag här nu bredvid henne" sade han och kollade ner på mig, jag kände rodnaden sprida sig över mina kinder och han log . Han lämnade pussar mot min panna och jag vände mig om och kramade om honom. Vi låg så en stund , jag pressade mina läppar emot hans hud på halsen, snart började jag suga på flera olika ställen av hans hals , han stönade till, jag kollade upp på han och han log. "Busig du är" mumlade han och vände på oss, så jag att jag låg underst, han gjorde likadant som jag och snart hade vi båda sugmärken.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu