Kapitel 64

165 5 0
                                    

☀️Emmas Perspektiv☀️

"Undrar hur långt dem har kommit?" Frågade Omar när vi närmade oss Ogges hus. Vi hörde Aviciis Hey Brother ända hit och vi fattade att det var dem som hade startat den höga musiken. När vi kom fram till Ogges hus skymtade vi dem på baksidan kyssas vid grillen samtidigt som rök lämnade den eldande grillen.

Vi gick in via bakvägen, och dumpade våra väskor vid ute terassen. "Så vad har ni gjort under tiden?" Frågade Oscar och kollade sig om,han klämde lite på min hand, jag kollade upp på han och han log svagt.

"Vi har väl inte gjort så mycket vi har mest dukat med mera" sa Felix och kramade om Cattis bakifrån, hon öppnade ett paket med halumi, direkt var Filippa bredvid henne och kollade med hjärtögon på halumi paketet. "Filippa...." Sa Cattis varnade och höll undan paketet.

Hon la på halumin på grillen innan Filippa han ta paketet. "Hah loser, lo-ou-ser" sa hon och gjorde någon konstig grej med fingret. "Dafuq?" sa Ogge och kollade konstigt på henne. "Ett citat som Jim Carrey säger i Ace Ventura filmerna." Hon krånglade sig ur Felix grepp och höll fokuset på grillen. "Kan någon hacka grönsaker?" Frågade hon och genast försvann Filippa och Omar. Ni kan väll gå och köpa dricka?"frågade hon Ogge och Alex och dem gick iväg för att köpa dricka på Ica som låg längre ner på gatan.

"Så vad gjorde ni egentligen när vi inte var här?" Frågade jag och korsade armarna över bröstet. "Va menar du?" Felix ställde fram plast glas på svarta terassbordet och hällde upp Cola i ett av dem och drack sedan lite av det. "Felix din hudton på halsen är ojämn" sa Oscar och pekade på ställen där det fanns ojämna fläckar.

"Finns det?" Frågade han och lade sin ena hand över." Jag suckade och gick fram till han jag tog en handduk som låg i soffan och blötte ner den i poolen. Jag gnuggade sedan bort fläckarna som visade sig vara foundation. Mörka sugmärken tonades upp över hans hals, Oscar log triumferat och tog fram mobilen, han tog ett kort och visade sedan Felix det. Hans kinder fick en skärare färg och han sneglade på bort på Cattis som höll på med grillen. "Eh...asså...." Sa han och kliade sig i nacken.

"Säg inget till Ogge!" Sa han med bedjande ögon. "Varför inte?" Oscars lade huvudet på sne och Felix kollade sig nervöst omkring. "Vi kanske...eh hade..det i hans säng" sa han tyst och jag skrattade till. "Oh My god! Jag kommer inte röra den sängen mer. "Sa Oscar och skrattade, "Ahmen hur många gånger har inte han och Alex gjort det i den sängen då?" Frågade han med höjda ögonbryn. "Han har en poäng!" Brast Cattis ut och viftade med stekspade. Felix hade faktist en poäng där.

"Men ni måste ju säga till han" sa jag och han nickade, "Jag ska göra det ikväll" sa han och gick sedan bort till Cattis igen. Dem små pussade lite innan Filippa kom ut med en röd stor skål i handen, i den fanns det sallad. "Så vad har ni pratat om då?" Frågade Omar och slog sig ner i den svarta hammocken, han drog ner Filippa bredvid sig och lade sin t-shirt klädda arma över hennes axlar.

"Om vad Felix och Cattis gjorde in...." Jag blev avbruten av att Omars blick fastnade på Felix hals, "Har ni haft sex?" Frågade Omar och båda vände sig om. "Ehm..kanske" sa Cattis och hennes kinder ändrade färg. "Vart då?!" Utbrast Filippa och båda flög upp ur hammocken, "tja inte här ute iallafall, för Ogge bor i ett samhälls område, så alla hans grannar skulle se." Sa Cattis och vände på halumin innan hon fortsatte.

"Och vi gjorde det i Ogges säng så ni kan chilla" hon lade undan köttet och halumin i en plast låda, hon lade ett lock över och ställde det på bordet. "Så nu väntar vi bara på Ogge och Alex" sa hon och slog sig ner i soffan, vi började prata lite om hur dem skulle förklara för Ogge vad som egentligen hade hänt medan alla var borta från huset.

"We are back!" Hördes Alex röst och hon kom snart med två Cola flaskor i händerna och ställde ner dem på bordet bredvid allt annat. Vi alla sneglade lite på Cattis och Felix som rodnade lätt men vi alla tyckte nog det var bäst att spara ämnet till dem.

Efter middagen hämtade Ogge två pack Cider och när mörkret började falla svagt så tände vi några värme ljus och hämtade några tunna filtar och gosade med varandra samtidigt som vi hade en livlig konversation. "Så tjejer, om en månad åker vi till vår stad LA! " sa Oscar och drack ur sin cider. "Denna gången kommer ni tyvärr inte följa med men om vi åker igen då tvingar vi crewet att ta med er!" Sa Felix och alla började skratta. Cattis lämnade en puss på hans kind innan vi alla höjde våra burkar och skålade för en fantastisk sommar med varandra.

När klockan var runt elva började bli lite för flummigt och vi sprang runt lite. Helt plötsligt kom Filippa fram till mig och ställde sig nära."ska vi reta killarna lite?" Viskade hon och jag nickade, hon berättade att vi skulle klä av oss till underkläder och hoppa i poolen. Jag nickade, vi hade konversation med killarna en lite stund tills Cattis gav oss ett tecken, vi ställde oss längre bort på gräsplanen närmare poolen. Killarna märkte att vi gick och kollade bort på oss. "Ett.." Viskade Alex och höll upp ett finger,"två.." Höll Filippa upp med händerna och jag sa tre innan vi fort hoppade ur våra kläder.

Jag såg hur killarna häpnade till när dem såg våra bara underklädes beklädda kroppar, eftersom vi alla hade rätt "stora former" (både på rumpa och brösten😳) så fattade vi nog alla att dem fick lite bånge av synen. Vi tog varandras händer och hoppade i poolen. Det lagom varma vattnet omslöt oss. Vi simmade upp till ytan och dem kollade chokande på oss.

"Kommer ni eller?" Skrek Cattis och dem kollade på varandra innan dem drog av sig sina tröjor. Dem drog även av sig byxorna innan dem sprang bort mot oss i bara kallingar och hoppade i poolen. Snart kom Oscar upp vid mig, hans armar virades runt min midja, hans läppar lämnade pussar på min axel och vaggade sida till sida. "Du är rätt sexig i bara underkläder och blöt kropp" mumlade han fram och lämnade några kyssar på min hals. "Vi ska inte sluta som Cattis och Felix" sa jag och pötte undan han. Han skrattade svagt innan han lade sina armar runt min midja igen och drog oss under vattenytan.

Snart hoppade Felix och Omar upp på poolkanten och ställde sig upp, dem fick ett busigt flin på läpparna innan dem tog våra kläder och sprang iväg. "Felix! Omar!" Skrek Cattis, alla förutom jag och Alex hopade upp och jagade dem. För vi satt fast av våra killar som höll om oss. "Ni var med på detta eller hur?" Frågade Alex och kollade surt på Ogge som log busigt tillbaka. "Maybe" mumlade han innan han lämnade en kyss på hennes näsa. "You're matherfuckers!" Sa jag och slog till Oscar som bara skrattade åt mig.

"Det är rätt kul endå" mumlade Oscar och kysste mig i mitt blöta hår. Snart kom Cattis och Filippa tillbaka med våra kläder i händerna. Dem lade dem i hammocken och gick sedan bort till pollen. Bakom dem smög Omar och Felix, som tillslut pötte ner dem. "Fan ta er" sa Filippa men hon kunde inte hjälpa att skratta åt allt. "Vad hände med henne?" Frågade Cattis när hon kom upp till ytan och pekade på Filippa som hade fått något skrattanfall.

"Förmycket alkohol. " sa Felix och vi instämde. "Nää men jag är trött" sa Ogge, nästan alla instämde förutom Filippa som fortsatte med sitt skrattande. "Hon är också väldigt trött" sa jag och vi började ta oss upp ur poolen.

Vi torkade oss med några handdukar innan vi gick in till Ogges hus. Vi lade oss på madrasserna och däckade så fort våra huvuden nuddade dem mjuka kuddarna.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu