Kapitel 75

85 3 0
                                    

🗽F I L I P P A S P E R S P E K T I V🗽

Vi hade kommit fram till huset och Sebastian hade gått in och kollat om dem fortfarande sov. Vilket dem inte gjorde, dem satt vid matbordet och åt frukost. Så nu blir det mer risk att dem hittar oss innan vi ens kommit in i huset. "Jag går in och sätter mig vid dem och har koll så dem inte går upp. Jag sms:ar et om dem går upp. Deras rum är på övervåningen. Ni hittar vilket rum som är vilket. Jag sms:ar när ni kan gå in. Ok?" Vi nickade och hon parkerade bilen på baksidan. Vi lät väskorna vara kvar i bilen då det skulle bara bli klumpigt.

Ett sms trillade in på Emmas mobil och hon nickade. Vi öppnade sakta bakdörren och smög in, "shh" sade Cattis tyst och vi hörde killarnas röster i köket. Mitt hjärta hoppade över några slag när jag hörde Omars skratt. Men något vi nog alla märkte var att deras skratt inte vart lika som det är när vi är med. Jag slängde en ledsen blick på dem andra som också hade märkt det.

Vi försökte hoppa över så många steg i trappan som möjligt då vi inte ville låta för mycket. "Nä men ska vi göra oss iordning?" Hördes Ogges röst och vi kollade panikslaget på varandra. Cattis som vart först i ledet kollade bak på oss som stod i trappan. "Kan ni snälla plocka undan, så går jag och ringer studion som vi ska va i." Sade Katia snabbt och man hörde hur dem plockade undan tallrikar samt andra saker. Katia kom ut till oss och viftade med handen att vi snabbt skulle upp till rummen. Vi små joggade med lätta steg och öppnade dörrarna. Jag såg Ogges väska och pekade på Alex. Snabbt försvann hon in dit. Vi stängde dörren och öppnade den bredvid. Där vart Felix väska. Cattis försvann in och vi stängde dörren. Rummet bredvid vart Omars. Så jag smög fort in i garderoben och gömde mig Bland hans kläder. Jag tog en av hans hoddies tryckte den mot näsan. Jag hörde steg utanför dörren och hur någon sjöng tyst till Rihannas låt man down. Jag tryckte hans tröja närmre mig och sniffade in hans lukt. Jag råkade backa in i galgarna och det brakade till. Omar slutade sjunga och det blev tyst. Hel plötsligt öppnas dörren snabbt och han står med hårsprej riktat mot mig. "Filippa?!" Frågade han chockat och släppte flaskan till golvet och sprang fram till mig. Han lyfte upp mig och jag virade mina ben runt hans midja. Han pressade mig mot väggen och pressade sina läppar mot mina. "Jag. Har. Saknat. Dig" sade han mellan kyssarna och jag drog ifrån. "Jag har saknat dig med" sade jag och smekte hans kind. Han log och kysste mig igen.

Min älskade Omar

💠C A T T I S P E R S P E K T I V💠

Jag hörde hur Felix fötter sakta gick utanför garderobs dörren. Han suckade tungt och jag hörde hur han tog upp ett skärp från golvet. Jag kände hur en nysning vart på väg och jag höll handen för näsan samt munnen. Jag hörde hur han låste upp sin mobil och ennu en djup suck lämnade hans hals. Jag råkade stöta till en galge och jag hörde hur Felix slutade nynna på låten han nynnade på. "Felix gör dig iordning" sade Sebastian i dörren och Felix svarade med ett tyst ok.

Han började hasa sig mor garderoben och öppnade den trött. Jag log emot han och hans min vart otroligt rolig. Han kollade på mig med stora ögon och öppne mun. "Hej Felix" sade jag och gick ut ett steg från garderoben. Han nöp sig i armen och märkte att det inte vart en dröm. Jag såg hur tårar byggdes upp i hans ögon. "Felix" viskade jag och kände tårarna trycka mot ögonlocket. Han sprang fram och raderade mellanrummet mellan oss. "Jag har saknat dig så" sade han och virade hårt sina armar runt min midja och begravde huvudet mot min hals. Jag kände hans tårar landa på min tröjbeklädda axel. Jag virade mina armar runt hans nacke och lät tårarna rinna.
Vi stod och kramades så en stund tills jag känner hur han lufter upp mig. Jag virar mina ben runt hans midja och pressar ansiktet mot hans hals. Jag drog bort huvudet och kollade in i hans gröna ögon. Jag pressade fort mina läppar mot hans och han skrattade till men kysste tillbaka.

"Äntligen hemma" mumlade jag och han log och lämnade en mjuk puss på min näsa.

Min älskade Felix



🖍A L E X P E R S P E K T I V🖍

Jag hörde fotsteg utanför och hur någon öppnade en resväska. Någon nynnade på en låt och helt plötsligt öppnas dörren. Och där stod en tröjlös Ogge med chockat ansiktsuttryck. "Alex?" Frågade han, jag log och han brast ut i ett stort leende. Han kramade hårt om mig och begravde huvudet mot min hals. "Jag har saknat dig" sade han och kysste mig mjukt. "Jag har saknat dig med" mumlade jag och pussade han på munnen. "Och nu kanske jag får sätta på mig en tröja?" Frågade han och sträckte sig efter en t-short bakom mig. "Nahaha" sade jag och lade handen på hans bröst och tryckte bak han så han inte skulle nå tröjan. " jag tycker du passar jätte bra i det där!" Sade jag och pekade på hans bara överkropp och han shortsbeklädda ben. "Men, vill du verkligen att a dra tjejer eller killar ska se mig såhär när detta" sade han och cirkulerade med handen över hans överkropp. "Bara tillhör dig" sade han och höjde på ögonbrynen. "Du kan sätta på dig tröjan sen när ni ska åka" sade jag och han log och kysste mig.

"Det här är varför jag älskar dig" sade han och lade sina hände på min rumpa och klämde till. "Vadå, älskar du mig bara för min rumpa?" Frågade jag han halvt seriöst så jag vet att han skoja. "Nej, jag menade hela dig. Men aa rumpan är ett stort plus." Sade han och jag skrattade åt han. Han kollade ner på mig och log lurigt. "Vad?" Han blinkade med ena ögat och pressade sig emot mig. Då kände jag det. Det som vart hårt bakom hans byxor. "Seriöst Ogge?" Frågade jag och tipsade på hans stånd. "Vadådå? Du är fett snygg i det linnet" sade han och bet sig i läppen. Linnet jag jade på mig vart ett helt vanligt svart linne med smala remmar. "Pervo" sade ja och slog löst till han. "Jasså du" sade han och
Bar  mig till sängen. Han slängde mig på den och kropp över mig och tog att i mina handleder och höll dem över mitt huvud.

"Nu ska vi se vem som är pervo" sade han och attackerade min hals med kyssar. "O-Ogge" sade jag med skakig röst. "Sluta! Ni ska åka snart!" Sade jag skrattade och han log emot min hud. "Ja vet, och alla kommer få se vem du tillhör" han bet tag i min öronsnibb. Jag bet mig i läppen och han fortsatte med att märka min hals. Helt plötsligt känner jag hur han börjar gnida sig emot mig. "Nej og-Ogge s-sluta" sade jag åter igen med skakig röst. Han drog ifrån och log emot mig. "Nu vet du lite vad som kommer hända i kvällens aktiviteter" sade han och jag höjde ögonbrynen. "Om jag är märkt ska du också va det" sade jag och lyckades vända på oss så jag vart överst. Mina läppar pressade jag emot hans hals och började göra sugmärken. Och bara för att jag kan så gör jag dem mycket mer synliga än vad han har gjort på mig.

Jag ska märka min äslakde Ogge



🍡E M M A S   P E R S P E K T I V🍡

Jag ställde mig i garderoben och när jag hörde någon gå i rummet hopade jag ut ur den och mötter Oscars rädda/ chockade blick. "Fan vad du skräms kvinna" sade han och skrattade. Han gick fram till mig och smekte min kind. "Hur mår du?" "Nu mår jag jätte bra, för några dagar sedan inte så bra. Imon vet jag inte" svarade jag han och han log. "Wtf Emma." Sade han och jag ryckte lite axlarna. Han började sig ner och kysste mig. Han flyttad sina händer ner från mina kinder till mina höfter. "Kom" sade han och drog med mig till sängen. Han lade sig ner i den och jag vart snabb med att lägga mig på han. Jag började pussa hans näsa då han putar ut med munnen. Jag log och började sedan pussa hans mun flera gånger om. Han virade sina armar runt min midja och vände på oss så vi låg på sidan.

Och där somnade vi

Jag somnade i min äslakde Oscars Famn.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu