Kapitel 67

117 3 0
                                    

🌵 E M M A S P E R S P E K T I V🌵

Jag satt i en solstol ute på min gräsmatta med en Frida tidning och en bärbar högtalare som spelade musik ur min telefon.

" För alla gånger som ni sagt att jag inte ska bli nånting
Över allt nu bror se dig omkring
Dem blir avundsjuka för att jag gör min thing det är inget ni kan ta ifrån
Det är lika bra ni går mamma ser krigaren som vore din son
Det ligger dem i snå å å å jag tar mig upp endå å å å"

Sjöng jag med i texten och tog min tub som skulle skydde mig från art inte bli bränd och gör så att jag blir brun istället. Jag smorde in min kropp som inte var täckt av bikini och lade mig sedan i solstolen igen.

"Emma!" Alexandras röst löd igenom det oömma huset då mina föräldrar var i Tyskland på någon green piece festival. I do not know and i do not care eighter.

Alex kom ut på baksidan iklädd ett mönstrat linne och en pastell rosa kjol. Hennes hår hängde ner över hennes bröst i naturliga lockar.
"Du låste följa med mig till stan"
"Varför?" Sade jag och satte mig upp i stolen.

"För att igen annan vill följa med!" Stönade hon och drog upp mig ur stolen. "Har du frågat någon annan?"
"Ehm...ja...nej" jag suckade och drog på mig mina shorts och ett linne med något geisha tryck på.

Jag drog på mig mina Vans och en kofta innan vi gick ut till mopederna som stod på garageuppfarten. Jag satte mig på min svarta scooter och drog på mig min hjälm. Det sa,ma gjorde Alex och vi startade våra mopeder och åkte in mot centrala Stockholm. Lite utanför det centrala parkerade vi mopederna och satte på lås vid en gatlykta.

Vi vandrade en stund igenom affärerna och letade efter lite saker. Jag hittade en jätte snygg svart tröja på herr avdelningen i en av affärerna och tänkte att skulle sitta jätte snyggt på Oscar. Så jag letade efter hans storlek och gick till kassan med Oscars tröja och några andra plagg till mig.

Jag betalade och mötte sedan upp apex utanför butiken där hon stod och kollade ner i mobilen. "Så vart ska vi nu?" Frågade jag när jag hade kommit ut tur den rätt varma butiken. "Vi kan väll gå till Espresso house o fika lite" Jag nickade och började vandra bort mot espresso house. När vi hade kommit in på espresso house och hade beställt allt satte vi oss vid ett bord lång inne i ett mysigt hörn.

"Så vad köpte du?" Frågade Alex och ställde ner sina påsar bredvid henne i soffan. "En kjol, en klänning och en tröja till mig och en tröja till Oscar" sade jag och tog ett bett av min cheesecake. "Okej, jag köpte en tröja, en klänning och några kläder till Ogge."

"Så du tog inte alls kondomer medan jag var på toa innan på ungdomsmottagningen?" Sade jag och höjde ena ögonbrynet, en svag rodnad spred sig över Alex ansikte och jag skrattade. "Hur många tog du?' Frågade jag medan jag drack ur min frappe.

"Någonstans runt 20 kanske" sade Hon och jag skrattade igen. "Då kan ju jag ta några" skämtade jag och hon ryckte på axlarna. "Visst." Jag stirrade på henne och hon skrattade.

"Vi ger några till alla när killarna kommer hem" jag nickade och vi gjorde en bro fist. När vi var färdiga efter att haft en trevlig konversation gick vi ut ur caféet och började vandra bort mot Zara när vi kände hur vi blev träffade av vatten. Jag kollade upp och såg mörka moln som hade dragit sig över staden som ett skynke. "Jag tror vi ska börja röra oss hemåt" sade Alex oh jag höll med. Vi gick bort till mopederna och låste upp luckan och tog våra hjälmar.
Vi lade ner våra påsar i facket och startade mopederna innan vi åkte hemåt.

O G G E S  P E R S P E K T I V

Vi satt i en varm dans studio i Los Angeles och hade en paus från dansen, jag satt lutad mot betong väggen med mobilen i ena handen och vattenflaskan i andra och drack fientiskt från den.
"Ey Ogge ska du med och köpa mat?" Frågade Felix från dörren där han hade dragit på sig sitt linne igen, jag reste mig upp och drog även på mig mitt linne.
Jag sprutade på mig lite deodorant så att inte allt folk jag går förbi ska svimma.
Vi gick till något snabbmats ställe och beställde varsin hamburgertallrik. "Så vad händer denna senaste månaden?" Frågade Felix och jag ryckte lätt på axlarna. "Vet inte, dans och musik antagligen. " "jo ja, det fattade jag men har du pratat något med tjejerna?" Jag tog emot påsen med maten i medans Felix betalade. "jag pratade med Alex igår kväll då hon hade vaknat" svarade jag och kollade ner i marken. "Du detta går snart över, snart sitter vi på ett plan hem till Sverige igen" sade han och lade som ena hand på min axel. "Eller så kommer dagarna gå jätte långsamt" mumlade jag och lyfte blicken framför mig.

"Jag vet känslan Ogge. Jag saknar dem lika mycket som du gör. Jag saknar att man bara kan ligga en hel dag bestående av att mysa och kolla på film. Men se det på den ljusa sidan, detta är bra för bandet" jag nickade och log mot han.

"Tack Felix, men detta kommer fortfarande äta upp mig inifrån och ut" sade jag och vek undan så att en löpare skulle kunna jogga förbi oss. "Då får vi göra något åt det" vi var snart tillbaka i danssalen igen på golvet, fast denna gången satt alla med varsin låda med mat i famnen.

Åhh Alex jag saknar dig!

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu