Kapitel 12

608 13 0
                                    

👑Omars Perspektiv👑

Solen lös mig i ansiktet, jag öppnade trött ögonen och fick syna en sovandes Felix med munnen öppen och dregel som rann ur hans mungipa. Jag suckade och tog min mobil och gick in på Snapchat, jag hörde hur Felix mumlade något, så jag filmade en video och lade ut på snapchat, 'He's dreaming about uu ' jag lade ut det på våran jemensamma story, jag loggade sedan in på min snap där bara mina vänner fick vara med. Nu kunde man klart och tydligt höra vad Felix sa och det var väldigt intressant att lyssna på. "Catrin jag gillar dig" mumlade han, ja log och avbröt filmen, jag skickade videon till resten utav killarna plus Mira. Jag satte mig upp i sängen och tog på mig min tröja och mina byxor innan jag slängde en kudde på Felix för att han skulle vakna. "Vafan..." mumlade han och jag öppnade dörren till hans rum "Du ska nog kolla din snap" sade jag innan jag lämnade hans rum med dörren öppen.



🙊Felix Perspektiv🙊

Med ett trött medvetande och en frågande blick i ansiktet låste jag upp min mobil, jag gick in på min snap och såg att Omar hade skickat något för tre minuter sen. Jag öppnade den och lyssnade på videon som var på sovandes mig, "Catrin jag gillar dig" kunde man höra, jag kollade förvånat på min mobil. Hur mycket har hon tagit över mitt liv? 'Jag scrollade vidare till alla storys och där hade Omar lagt ut något på våran fan snap. Om det är en video där jag säger något liknande så dödar jag honom. Jag tryckte på cirkeln och det var bara en video där jag mumlade, man kunde inte höra vad jag sa. Jag pustade ut och satte mig upp i sängen, jag gäspade och reste mig upp, jag tog upp en hoddie och drog på mig den, jag tog på mig ett par blåa Adidas byxor, jag tog en mössa och drog den över huvudet för att dölja mitt kaos till hår. Jag gick ner för trappan, jag skulle in i köket men fick syn på Omar stå och kyssa en tjej i vardagsrummet. Filippa och Omar? Det kunde jag faktiskt aldrig ana. Jag ryckte på axlarna och gick in i köket, jag tog fram flingor och en skål, jag öppnade kylskåpet och tog ut mjölken, när jag vände mig om kom Omar in i köket. "Var den bra?" Frågade jag och hällde upp flingorna i skålen, ha fick en rödare nyans på kinderna, "Vad menar du?" frågade han lite nervöst och jag höjde ögonbrynen emot han, "Gurkan, ja menar kyssen såklart" sade jag och han skrattade, "Well ja det var den" mumlade han och jag nickade, "Bra då vet jag att det finns i blodet" sade jag och pekade på mig. "Wah som att du är en bra kyssare" sade han och jag kollade utmanande på honom. "Ska jag bevisa det? Kom Omar du kan få en kyss" sade jag och gick emot han, han skrek till och flyttade sig snabbt till andra sidan av bordet. "Fråga Cattis om du var bra kyssare eller inte" Sade han retsamt och jag kände kinderna bränna. "Käften" sade jag och tog en sked utav mina flingor.

Det slutade med att Oscar och Ogge skulle komma över för en grabb kväll. Våra grabb kvällar är sitta och lyssna på musik och bara prata ut med varandra, det är så många gånger vi har sagt att det känns som att vi har en tjej kväll istället, men det är skönt att bara släppa ut allt, ibland kan det även hända att någon har fått tag i lite alkohol som i dricker upp. Filippa kom ner för trappan i ett par jeans och en klass tröja. "Jag drar till Cattis" sade hon och jag höjde blicken från mobilen, "Glöm inte att ge Omar en hejdå kyss" sade jag och hon kollade på mig. "Du såg, eller hur?" Jag nickade och hon fick en rodnad på hennes kinder, hon gick fram till Omar och gav han en puss på kinden innan hon gick ut till hallen. "By the way, jag ska hälsa till Cattis att du saknar henne" sade hon och jag kunde verkligen höra hennes retsamma ton. "Passa dig" svarade jag och hon gick skrattandes ut igenom dörren och snart var hon borta. Det tog inte många minuter innan Ogge och Oscar kom in till oss. "Hej" sade Ogge och slängde chipspåsarna på bordet, Oscar ställde fram en ungefär fem öl på bordet, det är oftast Oscar som fixar fram alkoholen på grund av hans äldre vänner. "Så vad har hänt idag då?" Frågade Oscar och jag kollade direkt på Omar, "Ja Omar har inte du något att berätta?" sade jag retsamt och han kollade surt på mig, "Han och Filippa kysstes innan" sade jag snabbt, båda killarna fick förvånade miner och kollade på Omar, "Hur hände detta?" Frågade Ogge och han ryckte på axlarna lite, "Vi kysstes förra veckan också, ni vet när vi blev dränkta i mjöl, efter jag hade duschat så kysstes vi" Sade han och jag kollade förvånat på honom. "Faast det mest intressant jus nu är ju Felix och Cattis" Omar, "Hur kan vi vara intressantast?" frågade jag och Oscar harklade sig. "Första natten när dem kom hit sov ni med varandra, kramandes, sen har ni vart på varandra typ, ni har kramats, ni har gett dem där blickarna. Och sen igår i studion, så kramade du henne rätt mycket, sen så erkände du att ni hade kysst när ni försvann" sade Oscar och jag hmade, "Jag har inte ens märkt av det själv att vi har kramats mycket, och ja vi kysstes igår, men hon lurade mig bara för att få tag i påsen" sade jag och dem nickade, " Men eftersom hon inte har sagt ifrån med kramarna och hon tog initsiaivet att kyssa dig så måste hon ju tycka något om dig" Sade Ogge och jag nickade till. "Så långt hade jag inte ens tänkt, jag har inte ens hunnit tänka om jag har känslor för henne förens idag, då Omar skickade videon," sade jag och dem nickade, "Fast det går ju framåt för dig i alla fall, det är ju bra" sade Omar och jag nickade,

"Men Oscar, det går la framåt för dig med" sade jag och vickade på ögonbrynen. "Ja hyfsat" sade han och Omar kollade lurigt på honom. "Hyfsat? Hyfsat som i att ge henne ett sugmärke?" Frågade Omar och Oscar lipade emot honom, "Ja, så hyfsat" kommenterade han och vi skrattade, "Men Ogge hur går det för dig då?" Frågade Oscar och han log. "Tja, när jag släppte av Alex så kysste hon mig" sade han och vi klappade, "Nämen, se på fan" Sade Omar och öppnade en utav öl burkarna. Den kvällen slutade att vi alla somnade i soffan med fem tomma ölburkar framför oss och en tjej i mina tankar.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu