Kapitel 45 Del 1

280 5 0
                                    

🎆Cattis Perspektiv🎆

Jag hade på mig en svart simpel tight klänning med armar. Mitt hår var i kork lockar med lite glitter i och sminket bestod av sotade glittriga ögon med en eyeliner med vinge,mascara,mousse, puder och countour.

Ett par vita klackar bärde jag på mina fötter och ett läppglans fick plats på mina läppar. Jag gick ner till mamma som fluffade till sitt hår lite.

"När skulle vi till Ogge?" Frågade jag mamma och hon vände blicken mot mig i spegeln. "Vi ska vara där om en halvtimme"sa hon och la på lite läppstift på hennes läppar. Jag nickade lite och gick upp till mitt rum igen,jag skickade ett sms till Felix om att spara alla raketer till tolv slaget. Jag stängde ner min mobil, snart löd min ringsignal igenom mitt rum.

Bäbbe❤️, stod det på skärmen och jag log för mig själv innan jag svarade.

Jag: hej
Bäbbe: hej honey, vad gör du?
Jag: jag är färdig, väntar bara på att vi ska ge oss av till Ogge.
Bäbbe: okej, va dem menade du med att spara alla fyrverkerier till tolvslaget
Jag: du får INTE smälla några raketer än Felix !!
Bäbbe:okej
Jag: syns snart älsk
Bäbbe:syns sen baby
Jag:puss
Bäbbe: puss

Jag tog min mobil och gick ner och satte på mig min svarta Hollies jacka. Jag gick ut i kylan och satte mig i våran svarta BMW och vi åkte iväg mot Lidingö.

>>>>>>><<<<<<<

Jag knackade på hos Ogge, hans mamma öppnade och välkomnade oss med varsin kram. "Välkomna här får ni lite dricka"sa Helena (Ogges mamma) och delade ut smala glas med någon genomskinlig/ gulaktig bubblig vätska. Jag smakade och kände direkt att det var cider. Jag såg Filippas och Felix jacka hänga på krokarna i hallen, jag tog upp min mobil ur bh-n (eftersom att det inte finns fickor på klänningen) och skulle precis trycka in på sms när jag känner två armar slingra sig runt min midja och en andedräkt lämna pustar på min hals. Jag kände hur ett par läppar läppar lämnade avtryck på min hals. "Hey babe" kom det mumlandes ut ur läpparna på personen. Och gissa vem det skulle vara.

Jo. Felix Wilhelm Sandman.

Jag vände mig om mot han och såg han i dem blågröna ögonen."hej"Sa jag och virade mina armar runt hans nacke och trasslade in mina fingrar i hans nack hår. Han log och böjde sig fram för att kyssa mig. Precis när våra läppar skulle mötas kommer Magnus in och avbryter oss. "Nu får ni lugna ner er. Spara kyssarna till tolvslaget" sa han och Felix kollade med en sur blick på han."Pappaaa!" Gnällde han och Magnus skrockade åt han. Felix böjde sig ner och gav mig en kyss bara för att reta sin pappa.

Jag log och trasslade in hans hår runt mina fingrar. Magnus gick leendes iväg igen och Felix tungspets nuddade fort min underläpp. Jag log och kände hur han gjorde det samma. Jag drog ifrån och försökte ta bort mina händer från hans nacke men.....det gick Väl sådär. Jag började att skratta och fick snart bort mina fingrar ur hans hår.

"Du får faktist lyssna på din pappa nu" sa jag och pussade hans kind. Han log mot mig och gav mig en kyss."Jasså du är Bad Boy, lyssnar inte på dina päron" viskade jag, mina läppar nuddade hans när jag viskade. Han log och lutade sin panna mot mig. Jag log och vi gick hand i hand in till vardagsrummet och hälsade på alla där inne.

"Nå ska vi gå upp!" Frågade Ogge och vi nickade tillsvars. Nästan alla var här förutom Oscar och Emma.

Vi gick upp till Ogges rum och började att småprata, eller vi tjejer satt och pratade medan killarna stod i sängen och brottades, Ogge hade Felix huvud under armen och Omar som satt på hans fötter och höll om hans ben.

Jag kollade på dem och fick syn på en kudde lite bredvid Filippa. Jag sträckte mig efter den och siktade den på Omar men den hamnade hårt mellan Ogges ben. Ogge vek sig av smärta och släppte Felix huvud, Felix hoppade ner för sängen och gömde sig i Ogges garderob. Omar hade släppt Ogges ben och ställde sig upp. Han ställde sig och tryckte på Ogges garderob så Felix inte skulle kunna komma ut.

"Vem var det som kastade på mig?" Frågade Ogge och alla tjejer (inklusive Omar)pekade på mig, jag ställde mig upp och gömde mig bakom en stol. Ogge ställde sig upp, "hjälp han kommer döda mig" sa jag överdramatiskt och kollade på tjejerna. "Jag kan inte direkt springa, på grund av dig" sa Ogge och kollade surt på mig.

"Den skulle egentligen träffa Omar." Sa jag ,ett "hörrö" hördes Omar och jag vände blicken mot han. Jag tog kudden jag satt på och träffade han i ansiktet. "Ouch" sa han och släppte dörren. Felix kom ut stapplandes ur garderoben. Antagligen hade han lutat sig mot dörrarna.

Ogge kastade kudde på han, han tog upp kudden och kastade tillbaka på Ogge och snRt var kuddkriget igång. Det flög kuddar överallt och man blev träffad hör och var.

🎇Oscars perspektiv🎇

Min och Emmas familj hade anlänt samtidigt och vi gick båda upp för trappan till Ogges rum ,där det lät som ett krigs fält.

Jag öppnade dörren och fick en kudde flygandes på mitt bröst. Jag kollade på fem och alla hade frusit i sina positioner. Omar med Alex slängd över axeln. Filippa gränsle över Felix och en kudde i handen och Cattis på mage med Ogge på sin rygg och fingrarna i hennes midja. Jag och Emma kollade bara på dem som om dem vore utomjordingar. Jag öppnade munnen men stängde den igen. "Vad exakt håller ni på med?" Frågade Emma dem med ett höjt ögonbryn. "Vi ehhmm....vi..brottas" sa Filippa och sänkte handen som höll i kudden, som antagligen skulle slå han i ansiktet.

"Cattis börja" sa Omar snabbt och pekade på personen som fortfarande låg under Ogge på golvet. "Vadå jag!"sa hon och kollade på han."det var du som kastade kudden på Ogge så Felix gömde sig i garderoben och Ogge fick ont" .sa Filippa och alla kollade på henne."jaja det mesta kanske var jag men inge ALLT!" Sa hon. "För VEM var det som låste in Felix i garderoben och vem gjorde så att hela kuddkriget startade. JO Ogge och Omar" sa hon och kollade på Omar efter som det bara var han hon kunde se av dem. "jo det är sant" sa Felix borta i sängen där han låg fortfarande med Filippa över sig.

"VI SKA ÄTA!" Hördes från nedervåningen och alla reste på sig ( förutom Omar och Alex som redan stod upp)

Vi gick ner till Ogges "fin" rum där ett avlångt bord stod dukat fint med fina glas,tallrikar, bestick, servetter och stearin ljus."Varsågod och ät," sa Helena och alla tog av maten som fanns på bordet

>>>>><<<<<

Vi satt återigen i Ogges rum och pratade. Felix i en sackosäck med Cattis i knät, Alex satt vågrätt i Ogges 120 säng med Ogges huvud i knät, Omar satt på golvet bredvid Filippa som hade sitt huvud på hans axel. Jag o Emma satt lutad mot väggen på några kuddar. "Hur långt är det kvar till klockan är halv 11" frågade Omar och jag tog upp min mobil. " det är två timmar kvar" sa jag och vi fortsatte att prata om lite allt möjligt.

"Vad är era nyårslöften till 2014?" Frågade Emma

"Jag ska träna mer och inte vara så lat"sa Cattis och vi alla skrattade år henne." Du träna! DET vill jag se!!"sa Filippa och skrattade. "Jag med"sa Cattis och skrattade med oss. "Nää jag har faktist bestämma att jag ska börja i något så jag har något att göra på min fritid" sa Cattis och vi nickade. "Du då Filippa?"frågade hon och vi kollade på Filippa."plugga mer i skolan och föröka att inte bli av med mobilen"sa hon och vi alla kollade konstigt på henne. "Bli av med mobilen?" Sa Ogge och kollade konstigt på henne. "Ja för set finns två idioter här inne som smsar mig på lektionerna så att lärarna tar den ifrån mig" sa Filippa och kollade på Omar. "Sorry bo" sa han och la armen om henne. Cattis satt och försökte att inte skratta men ett konstigt ljud kom ut ur hennes mun. "Och DU!" Sa Filippa och pekade på henne. "Jag vet när hon har lektioner så då brukar jag bomba henne på sms"sa hon och skrattade.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu