Kapitel 42

235 8 0
                                    

Oscars perspektiv

Jag öppnade mina ögon och bländades av ljuset som lyste för fullt igenom fönstret. Jag blundade och kände hur huvudet dunkade som...jag vet inte vad.

Jag satte mig upp i sängen och kollade mig trött ut i rummet. Ett brunt skrivbord och en byrå. Lite överallt var det slängda kläder huller om buller.

VÄNTA! Kläder!! Jag kollade noggrannare på kläderna och såg min t-shirt och byxor samt mina kallingar. Jag kollade bredvid mig i sängen och ser en brud med rött hår. Jag kollar under täcket och ser att både hon och jag är näck.

Fuck!

Hon började att röra på sig och vände sig mot mitt håll. Hon slog upp ögonen och jag såg in i ....Emmas ögon. Jag pustade ut och kände en våg av lättnad komma över mig.

"godmorgon." Sa hon med raspig röst.

"godmorgon." Sa jag med lika raspig som hennes om inte mer.

Hon gjorde en min och la handen på pannan.

"skallebank?" Frågade jag

"aa. Har du det?"

"mm som in i helvette" . Sa jag och drog händerna över ansiktet. Hon satte sig upp och då åkte täcket ner och hennes privat patts syntes. Hon drog fort upp täcket igen och såg en rosa nyans på hennes kinder.

"det är lugnt." Sa jag

"va?"

"jag har redan sett dem." Sa jag

"va!? När!?"

"om du inte har märkte så typ ligger alla våra kläder huller om buller i rummet." Sa jag och pekade om i rummet. Hon såg sig om och bet sig löst i läppen.

"menar du...?" Frågade hon

Jag nickade och gnuggade mig i ögonen.

"fuck" sa hon och drog händerna över ansiktet.

"kan jag få mina trosor?" Frågade hon trött. Jag tog upp dem turkosa trosorna med sätts på baken och där fram stod det "music" med svarta bokstäver. Jag gav dem till henne och tog sedan mina kallingar. Jag satte på mig dem och ställde mig upp ur sängen.

Jag tog upp hennes svarta bh. Jag slängde dem till henne ovh även hennes klänning. Mina jeans låg på skriv bordet och mitt skärp i fönstret.  Jag satte på mig dem och drog en hand igenom mitt korta fluffiga hår. Det är längre än var det var i LA.

Jag tog upp mitt linne och såg en kondom ligga på golvet under den. Jag satte på mig linnet och drog ennu en hand igenom håret. Fast denna gången frustrerat.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu