Kapitel 57

209 5 0
                                    

Ogges perspektiv

Jag vaknade av att solen lös mig rätt i ansiktet och förstörde min sömn. Jag vände mig om i sängen så jag la mig på rygg. Jag kollade på klockan som stod på mitt sängbord och den visade 09.30. Ett brev låg bredvid klockan med en snirklig signatur på.

Oscar Molander

Stod det och jag kände igen Alex skrivstil. Jag satte mig bekvämt upp i sängen och öppnade brevet. Jag tog upp pappers lappen och läste vad det stod.

Hej Oscar. Idag är en speciell dag. Du fyller 17 år!! Om exakt ett år fyller du 18 och blir myndig. Du får the hole paket helt enkelt. Vi har ett år på oss. 365 dagar att umgås tills du går igenom dörren till vuxen världen. Gör dig i ordning och gå sedan ner. // ❤️

Ett leende spred sig på mina läppar och jag reste mig ur sängen. Jag gick in till badrummet och gick in i duschen. Jag tvättade mig och gick sedan in till mitt rum med en grön handduk runt höfterna.

Jag tog fram en grön militär t-shirt och ett par svarta jeans. Jag satte på huvudet idag en svart bandana. Jag tog rollon och parfym innan jag gick ner för trä trappan. När jag kommer ner känner jag lukten av stekt bacon.

Jag gick in i köket och såg Alex blonda hår sitta i hästsvans på huvudet och hon hade ett par tajts och en av mina t-shorts på sig och hon nynnade med musiken som spelades på radion.

Jag gick tyst fram till henne och la mina händer på hennes höfter. Hon hoppade till och ett leende la sig på mina läppar. "Här står du och lagar mat" sa jag och hon log.

"Ahh det är ju någon som liksom fyller år idag. Så du får det lyx" sa hon och jag pussade hennes kind innan jag hjälpte henne med frukosten.

Egentligen skulle jag vart i skolan idag eftersom att set är måndag. Men vi måste träna inför Fooo Experience så jag har fått tagit ledigt.

Vi satte oss vid bordet och började äta av hotell frukosten Alex hade gjort. Vi små pratade lite om allt möjligt innan hon gick för att hämta en grej. Hon kom tillbaka med ett paket i handen. Jag tog emot det och öppnade långsamt.

Det var ett brev och en ask. Jag öppnade brevet och tog upp två biljetter. Jag läste på dem och insåg att det var biljetter till Justin Timberlake. Jag kramade om henne och pussade över hela hennes ansikte. Hon skrattade och kysste mig sedan.

"Öppna asken" sa hon och jag gjorde som hon sa. Där låg ett halsband med en silver bricka där snirkliga siffror stod, 16/4-13. Jag log ennu mer och satte på mig det runt halsen.

Siffrorna visade dagen då jag kysste henne utanför hennes hus. Vi började plocka undan frukosten och släckte ner huset. Vi gick upp till mitt rum och drog mer persiennerna. Vi satt i min säng och myste tills min mobil började ringa. Omar stod det på skärmen och jag tryckte på svara.

" GRATTIS OGGE VÅR BATMAN!!" Hördes hela gänget skrika och jag var tvungen att håla mobilen från örat för att inte bli döv. Alex satt bredvid och skrattade åt deras beteende. "Tack" sa jag till dem och dem började sjunga på jag må han leva. Jag la ansiktet i händerna och började skratta svagt. Jag kände en rodnad på kinderna och när dem slutade sjunga hördes sånadär partytutor eller vad det än nu är.

"Syns imorgon Batman!!" Hördes från Felix och jag skrattade ennu mer. "Aaa hejdå" sa jag mellan skrattet och la på samtalet. Jag kollade på Alex och började mig fram mot henne och pussade henne i pannan. Vi beslutade att sätta på en film som blev Captain America.

Alex la sig mot mitt bröst och jag virade mina armar runt hennes smala kropp och pillade löst i hennes hår. "Jag älskar sig" sa jag och hon kollade upp på mig och log ett brett leende. "Jag älskar dig med Oscar" sa hon och kysste mig. Jag började le i kyssen, hon la sig bekvämt på mitt bröst igen och kollade på filmen. Det är verkligen inte ofta dolk kallar mig Oscar. Mina föräldrar har tillochmed med ibland kallat mig Ogge.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu