Kapitel 15

625 13 2
                                    

🐟Filippas Perspektiv🐟

Jag vaknade utav att min väckarklocka löd igenom mitt rum, jag stönade och satte mig upp. Jag tog min mobil och stängde av klockan och gick till min garderob. Idag börjar vi halv elva då det var nationella prov förra veckan och alla lärare rättar så vi fick inställd lektion. Jag satte på mig mina kläder och gick sedan in till Felix rum, han låg på mage med halva täcket på golvet. "Vakna" sade jag och slog han med en kudde han fick ut sig ett ljud innan han vände sig om. Jag lämnade hans rum och gick ner till köket för att göra frukost, vilket blev flingor. Snart kom han ner i jeans shorts och en t-shirt, och vi får inte glömma kepsen. Han slog sig ner och tog flingor. "När slutar du idag? Frågade jag och han tuggade på sina flingor, "15:00 vadådå?" Frågade han och jag suckade, "är det bara jag som slutar 15:30 idag?" Mumlade jag och han log, " är det när man går i den dåliga klassen" sade han och jag bitch blickade honom.

Efter frukosten gick jag upp och gjorde mig iordning med smink etc, Felix satt nere i soffan med sin mobil och tandborste i munnen, "hallå ja går nu" sade jag och han reste sig upp, han gick in på toaletten och kom snart ut igen. Han tog på sig en jacka, skor och sin väska innan han var ute ur huset. "Seg i början men jävligt snabb sen" mumlade jag för mig själv och knöt färdigt min sko. Jag satte på mig min bomberjacka och min day väska innan jag mötte han  utanför med två skateboard i handen. Jag tog en utav dem och vi skejtade tillsammans till skolan.

Folk kollade fortfarande jätte mycket på oss när vi tillsammans går in i skolan, i början trodde alla att jag och Felix dejtade tills han var tvungen att säga till alla att ja är hans tvilling. Att dem inte hade märkt det? Mellan mitt och Felix skåp var det fem andra skåp, " men väntar du på mig så vi kan åka tillsammans till studion?" Frågade jag och han nickade, "vi ska ändå öva dans idag och vi kan inte börja förens alla är där och dem andra slutar som dig" sade han och jag nickade, "bra men då möts vi här då?" Frågade jag och han nickade. Jag gick till min lektion som var engelska och slog mig ner bredvid Lisa, en tjej som jag umgås mycket med i skolan. "Först ska jag fråga om det är någon här som har tänkt att uppträda

"Ja då ska vi börja med en fråga." sa hon "Vilka ska uppträda på skolavslutningen." frågade hon. Jag räkte försiktigt upp min hand och kände allas blickar ligga på mig, "ja Filippa, ska du uppträda själv eller med någon annan?" Frågade hon och jag kollade nervöst på mina fingrar, "går det bra om man uppträder med en från en annan skola?" Läraren nickade och skrev upp mig på listan, "vilken skola ska vi meddela och vilken person?" Frågade hon och jag harklade mig, "Gulhams skolan och Catrin Alex" svarade jag och hon nickade. "Någon mer?" Frågade hon ut över klassen men ingen räckte upp handen.

Efter skolan mötte jag upp Felix utanför våra skåp, "hejsan sis"
Sade Felix och lade brädan emot korridor golvet. "Hej idiot" svarade jag och tog ut mina saker och lade ner brädan på golvet. "Snygg mössa by the way" sade han och log emot mig, jag tog av mig mössan och såg att det var min foooer mössa. "Haha ja eller hur, vill ju passa in" sade jag och han log, "Aa du kan ju ställa dig utanför med alla tjejer och hoppas att få en kyss utav Omar" sade han och jag kollade underligt på honom, "vafan snackar du om egentligen?" Frågade jag och han log, "ja du hånglar ju med han lite då och då" kommenterade han och ja log. "Mm men du ska inte säga något, du håller ju på med Cattis, till exempel ni kysstes får några dagar sedan" sade jag och han mumlade något. "Det var hon som kysste mig" sade han och kollade bort men jag såg hans rodnad på kinderna. "Du är kär i henne" sade jag och han kollade på mig, "i vem?" Jag kollade seriöst på honom, "Cattis" han ryckte på axlar. "Asså hon är snygg och rolig och så men ja vet inte" mumlade han och jag lade en hand på hans axel. "Hon gillar dig, du gillar henne jag kan se det på er" sade jag och han nickade. "Ni får bara lyckas få en stund för er själva så löser sig allt " sade jag och han hummade, "jag fixar det Felix" sade jag och klappade hans axel.

I studion satt alla redan i sofforna, "Så är alla här nu?" Frågade Daff och Katia ställde fram en Mac med en bild på Omar. "Cattis ville dela lite information till er alla. Vi vet redan om vad hon ska säga, så det är bara att prata på" Sade Katia och kollade på Cattis. "Okej, så får några veckor sedan fick jag reda på att min familj har en bakgrund i Amerika, och tydligen äger vi ett stor jävla herrgård där typ på grund av att min farmor gifte sig med en miljonär eller något, är inte hundra procent säker än. Men iallafall, så jag har fixat att alla vi plus Alex kan åka dit i tre veckor under sommarlovet." Sade hon och jag kände hur det började kittla i magen. "Och vi visste ju det och det är tillåtet för oss att ni kan få lite semester" sade Daff, en fråga poppade upp i mitt huvud, men Omar var snabbare att ställa frågan." Men våra föräldrar då? Vi har inte frågat dem?" Sade han och Daff skrattade, "du tror väl inte att vi hade glömt det? Vi har frågat dem och det var okej för dem att ni åker" sade han och alla jublade, "så vi ska till USA i tre veckor? Bara vi? Inga vuxna?" Frågade Oscar och dem nickade. Alla brast ut i ett leende och Omar skrattade, "men lova att ni tar det lugnt" sade Katia och Felix kollade på henne. "Lovar inget" kommenterade han och hon gav honom en min som kunde tydas som 'passa dig' . Alla började skratta, "hörni jag måste gå nu, måste plugga" sade Omar och lade på samtalet, "så ska vi göra något idag?" Frågade Ogge och alla nickade, "ja det är ju ändå fredag så" lade Emma till och Filippa var snabb med att säga att vi kunde dra till oss. "Utgång emot Sandmans" sade Cattis och vi lämnade byggnaden för att ta bussen till mig.


🌙Cattis perspektiv🌙

Hemma hos Felix och Filippa bestämde vi för att spela Mario OS spel. "Filippa kan ja låna kläder?" Frågade jag och hon nickade, "rota på bara" kommenterade hon och var inne i stavhopp igen. Jag gick upp för trappan och in i Filippas rum, jag rotade runt i hennes garderob men hon som är mycket mindre än mig, så inga utav hennes kläder passar. "Felix, kan ja låna kläder av dig?" Frågade jag när han gick förbi Filippas rum. "Ehm ja visst, ta bara något" sade han och pekade på hans dörr. Han låste toadörren, jag öppnade hans dörr och gick in i hans väldigt kalla rum. Jag öppnade hans garderob och letade efter hoddies. Jag tog upp en svart Nike hoodie, jag drog av mig min t-shirt och satte på mig tröjan som var som en XL på mig. Jag vek upp ärmarna plus nederkanten av tröjan så det inte skulle vart får långt. "Snyggt" hördes en röst, jag kollade upp och fick se Felix stå i dörröppningen och le emot mig. "Du måste ju vara gigantisk jämfört med mig" kommenterade jag och han skrattade och gick emot mig. "Eller så är det du som väldigt liten bara" sade han och drog bak en hårslinga som hade ramlat fram för mitt ansikte. " Det tror jag inte" mumlade jag, han lutade sig närmre och log, "Men det tror jag" Mumlade han innan han pressade sina läppar emot mina, mina händer lades runt hans hals och den hand som befann sig på min kind gled ner till min midja. Hans tunga snuddade lätt vid min underläpp, jag öppnade munnen lätt och lät hans tunga slinka in lite. Jag ställde mig på tå för att komma närmre, hans armar gled runt min midja och spände sig, han började backa bak emot sängen, hans ben stötte emot kanten och han slog sig ner. Jag grenslade honom utan att släppa kyssen, hans händer åkte upp emot min rygg och smekte lugnt min hud under tröjan. "Cattis, Felix vi ska äta" gormade Emma nedanför trappan, vi drog ifrån kyssen och skrattade, "Well vi kanske ska gå ner innan dem kommer upp" Sade jag och gick av hans knä. Han log och nickade, "Om du går först så kommer  jag efter" Sade jag och han nickade, han lämnade en kyss på mina läppar innan han lämnade rummet. Jag väntade några minuter innan jag gick ner till köket. "Vad gjorde ni ens?" Frågade Filippa och kollade på oss. " Eftersom Filippas kläder är typ för små för mig frågade jag om jag fick låna av Felix, sen gick jag på toa" sade jag och dem nickade. "Okej" sade Oscar och tog lite av spagettin på gaffeln.

Det slutade med att vi alla sov över hos dem. Emma och Oscar tog ett utav gästrummen, och Ogge paxade det andra. Filippa och Omar tog Filippas rum och det var bara jag och Felix kvar, "Vi har sovit ihop innan så det går la bra nu med?" Frågade jag och han nickade. Jag drog av mig mina byxor och lade mig längst in i Felix säng, "Om jag tar täcke eller puttar ut dig i natt så får du väcka mig" sade jag och han log innan han lade sig bredvid mig och virade sina armar runt min kropp. "Det tror jag inte du gör, för isåfall drabbas du med" kommenterade han och höll om mig. "Clever" kommenterade jag med en trött röst. "God natt" mumlade jag och han lämnade en puss på min kind innan han svarade med ett godnatt.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu