Kapitle 68

109 3 0
                                    

🦀 F I L I P P A S P E R S P E K T I V🦀

Jag stod i ett av omklädningsrum rummen på Hollister. Jag drog på mig en magtröja och ett par shorts som båda var från Hollister. Jag satte på mig ett par sneakers och gick ut ur omklädningsrummet. Jag gick bort till Sofia som stod och sminkade Daniel för tillfället. När han var klar satte jag mig ner i stolen. "Det var längesedan" sade han och log mot mig. Jag nickade och kollade upp som Sofia bad mig. "Daniel, vi kan börja med dig" sade fotografen och han gick bort till duken.

Hade på sig en shorta och ett par chinos plus ett par sneakers. Han kollade bort mot mig och bet sig löst i läppen. "Bra! Stå sådär!" Sade fotografen och knäppte flera bilder innan Daniel bytte position. "Känner du han?" Frågade Sofia och jag nickade. "När jag gick i sjuan gick han i sexan och han haffade på mig. Jag gillade han ett tag men sedan slutade jag göra det och nu är jag ihop med en annan."

"Omar Rudberg?" Frågade hon och log. "Ja, han är min kille det" skrattade jag och hon log. "Varje konsert dem har eller fotografering inför Frida tidningen exempel, brukar jag sminka dem" sade hon och jag log. "Visst är dem jobbiga" ". Det menar du inte" sade hon sarkastiskt och vi båda skrattade.
"Så Filippa vi kan ta dig." Sade fotografen och jag gick bort till fotoduken. Jag gjorde några poser och han berömde mig. "Nu kan du lägga händerna i fickorna och shortsen och le." Jag gjorde som han sa och han berömde mig. "Nu kan Daniel komma igen!" Ropade han och Daniel kom och ställde sig bredvid mig. "Så lägga armen över hennes axlar och luta foten mot vaden, så jag. Lägg sedan handen i framfickan" han gjorde som fotografen sa. "Va först seriösa och le sedan. " sade han och vi gjorde som han sa.

"Tack för idag! Vi möts på kontoret på onsdag klockan tre!" Sade Katarina och lät oss gå. Jag bytte om till dm kläderna jag kom i och jag skulle precis öppna porten ut till sommarvädret då en röst hindrar mig. "Filippa!" jag vände mig om och såg Daniel små joggandes mot mig. "Ja?" frågade jag och tog upp min mobil som plingade till. "Ehm ska du till tunnelbanan?" frågade han försiktigt och jag nickade. Han lös upp och satte på sig sin tunna jacka, vi vandrade i tystnad mot tunnelbanan. "Så hur går det ed Omar?" frågade han och jag svarade med ett bra. "Vart är han?" frågade han åter igen och jag kollade ner i marken. "Ehm han är i USA och jobbar med sitt band och min bror" svarade jag och harklade mig lite. "Okej" sade han och lade sitt SL kort på avläsaren som pep till och glas dörrarna flyttades.

"Vi syns väl på Onsdag då" sade han och log mot mig, ja nickade och han vinkade mot mig innan han gick in i spårvagnen på andra sidan perrongen, Det dör var stelt. Jag tog upp min mobil då den hade klingat till innan. Ett sms från Cattis.

Cattizz 13:12
Du borde kolla twitter nu!!

Stod det och jag gick in på twitter och uppdaterade mitt flöde. Massor av notiser ploppade upp och jag kollade igenom den första. Det var en bild på mig gåendes bredvid Daniel nu på tunnelbanestationen.
'Blir lite osäker nu. Dejtar @Filippa011 Omar eller han där Daniel?'

Jag suckade och skrev ett inlägg på twitter. Jag tog en bild på mig och Omar när vi kysser varandra och skrev en text till.
'listen, im not cheating on Omar. He is y life and Daniel is an old ex/friend. So clam down and breathe. Btw i would never do that to my little Bob. @OmarRudberg'

Jag låste sedan mobilen och gick och satte mig på en plats i den rätt tomma vagnen, 'nästa Gustavsbergs Stationen' sade en robot röst i hötalarna och jag ställde mig upp. Jag gick av och började vandra bort till mitt hem då min mobil började ringa.

"aah hallå?" sade jag utan att kolla vem som ringde. "Hej" sade personen och jag började le. "Hej" Sade jag och öppnade ytterdörren. "Vad gör mitt hjärta då?" jag skrattade och tog av mig min jacka. "Jag kom precis hem" sade jag och tog av mig skorna innan jag gick ut till köket. "Borde inte du sova?" frågade jag och han skrattade. "Kunde inte sova eftersom min mobil blir spammad" sade han och jag fattade att han tipsade på twitter. "Omar, det är inte sant. Jag dejtar inte Daniel och det vet du" sade jag och stängde igen kylskåpet efter ett misslyckande av hitta något att äta. "Jag vet, därför ringde jag för att säga att jag inte tror på ryktet" sade han och jag log. "Men nu måste jag sova innan Oscar hugger huvudet av mig." Jag skrattade och slog mig ner på en köksstol. "Ahmen hejdå då" sade jag och han skrattade. "Älskar dig" "Älskar dig med" "Hejdå "Hej då puss" "Puss". Jag lade på samtalet och bestämde mig för att göra pasta sallad.

Efter jag hade ätit salladen bestämde jag mig för att sola lite. Jag bytte om till en triangl bikini och satte mig ute i en solstol. Jag satte på musik i en högtalare och blundade.

saknar dig Omar

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu