Kapitel 70

90 3 0
                                    

PS ! Tjejerna på bilden ovan är några random jag hittade

🎵 E M M A S P E R S P E K T I V🎵

Nästa dag gick jag till jobbet igen. Och dagen efter det, och dagen efter det och dagen efter det och så höll det på så. I två veckor vart jag lycklig och glad varje dag när jag kom till jobbet. Men det varade inte länge.

En dag eller om vi ska vara exakta den 10/6-14 alltså den tionde juni. Det var en helt vanlig dag på jobbet tills lite över ett då en lång smal kille kommer in på caféet och går fram till disken. Samuel hade tagit hans beställning samtidigt som jag hade stått bakom i köket och gjort mackor. Senare när killen hade satt sig kom Samuel in till mig uppspelt med en rodnad på kinderna. " kolla inte ut men killen vid fönstret är extremt snygg!" Sade han och jag kollade ut till caféet och såg den blonda killen sitta med ett par Appel hörlurar i öronen och scrolla på mobilen samtidigt som han åt av sin muffin.

"Näs jag såg att han började bli klar bönade Samuel att jag skulle ta bort hans disk så Samuel slapp skämma ut sig ennu mer. Jag bara skrattade åt han och gick bort till killens bord. "Kan jag ta undan detta?" Frågade jag och han log och nickade. Han flyttade blicken från mobilen och mötte min. "Emma?" Sade han chockat med öppne mun. Jag kollade i hans ögon och kände igen han. "Gustav?" Frågade jag lika chockat och kollade på mitt ex som satt framför mig och log. "No time no seen" sade han och ställde sig upp för att ge mig en kram. "Visst" mumlade jag och besvarade hans enkla kram.

"Så hur går livet då?" Frågade han och tog upp sin sport bag från golvet. "Nä, det går väl bra i skola och sådant." Sade jag och tog upp hans tallrik. Han tog tag i pappersmuggen med sitt kaffe i. "Kärleken då?" Frågade han och vickade på ögonbrynen, jag suckade lite och log sedan mot han. "Jo, det går bra. Jag är ihop med en , fast nu är han i USA med sitt band" svarade jag han ärligt och han hostade till. "Band?" Sade han och slickade sig om läpparna. Dem läpparna som har rört mina och den där slampan Carola eller vad hon nu hette. "Oscar Enestad i the fooo? Vi liksom är ihop sen ett år tillbaka" sade jag drygt emot han och han suckade lite. "Du tror inte På mig" svarade jag och korsade armarna över bröstet, han skrattade och skakade på huvudet. "Gå in på instagram och sök på Oscar Enestad. Sedan kollar du på hans femte senaste bild" svarade jag och lämnade han pafft på platsen.

"Hur gick det?" Frågade han glatt, men leendet dog när han såg mina irriterande rörelser. "Han är mitt ex som var otrogen mot mig, och nu tror han att jag inte dejtar Oscar" suckade jag och lade handen på pannan. "Sicket asshole" mumlade han och kollade bort mot dörren där Gustav försvann iväg.

"Aja skit i det nu." Suckade jag och gick ut till disken igen och tog emot dem fem tjejernas beställning. "Du är ihop med Oscar va?" Frågade en av dem och jag nickade. "Får jag fota dig?" Frågade en annan och jag nickade igen. Dem tog några foton när jag jobbade tills Samuel kom ut och frågade vad som stod på. Tjejerna fick ju någon slags panik när dem såg honom. Dem började fnittra och kolla på han intresserande. "Jag går och gör mer mackor." Sade han och jag nickade . "Det blir 143" sade jag och den ena tjejen tryckte in sitt kort. Dem fortsatte att fnissa och jag suckade lite.

"Btw är det ingen idé, han är gay." Sade jag och dras leenden dog ut. "Fan" mumlade en av dem innan dem gick och satte sig vid ett fönster.

Tjejer asså

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu