Kapitel 40

336 5 0
                                    


🍁Cattis Perspektiv🍁

Jag smällde igen mitt grå blåa skåp och låste med min nyckel som hängde runt min handled. Jag begav mig emot mitt klassrum med min engelska mapp och iPad i famnen. Folk kollade fortfarande mycket på mig när jag gick förbi, ett för att jag umgås med killarna, två avslutningen att jag sjöng med Filippa och tre att alla vet om bilden från festivalen på mig och Felix. Även om vi har haft möte och skrivit på sociala medier att det bilden inte är oss så är folk övertygade att det är vi. Så vi ska faktiskt ta och spela in en video idag eller imorgon där vi kommer säga att det inte är något emellan oss. Visste det känns hemskt att ljuga inför deras fans, och jag vet att många utav dem "ser upp"  till oss tjejer också så det gör ont att ljuga för dem, men det är för bandet skull.

Jag slog mig ner på en bänk utanför klassrummet och kollade igenom Instagram, jag hade inte riktigt någon kompis här i skolan än. Oscar gick här förra året men han började gymnasiet idag så jag hade inte någon att vara med. Dock var gymnasiet nästan granne med denna skolan. Så jag hade väl tänkt att gå över dit idag under lunchen eller något. "Hej" en tjej slog sig ner bredvid mig och log, "hej" sade jag stelt och fortsatte att kolla igenom instagram. "Ehm, bara så du vet så tror ingen på att du och Felix inte har något på g" sade hon sedan, jag höjde blicken och kollade på henne. "Jag har märkt det" hon log och lade sin mapp bredvid oss, "men det betyder inte att vi inte tror att det inte är ni på bilden, vi tror bara att ni har något på g och då blir det liksom självklart att det är ni för dem på bilden är så lika er. Plus du lade faktist ut på Snapchat och instagram på Felix i exakt samma kläder med massor av konfetti över sig" hon log snett mot mig.

"Men jag vet att det är jätte många som vill att ni ska hålla på, några kanske inte men dem är bara egoistiska. Vi ser att du är bra för Felix och dem som bara vill ha han för sig själva är inga riktiga fans." Hon babblade på och jag log. "Jag vet att Felix är mångas favorit, har vart i samma sits med Harry Styles, så jag förstår men ändå, man ska göra research innan man sprider vidare något" hon nickade och ställde sig upp. "Ja men jag måste gå nu" hon gick ner för trapporna och försvann. Jag lutade bak huvudet emot väggen och suckade. Lovisa kom och låste upp dörren och jag satte mig längst bak vid fönstret.

Klassen kom in efter en stund och några killar slog sig ner bredvid mig. "Hola" sade han ena och jag log. Dessa killarna var nog dem enda jag kunde umgås med, dem brydde sig inte om att jag var en del av The Fooo, dem såg mig som en rolig klasskompis. Vi hade ungefär likdan humor så vi var väl klassens clowner. "Äter du med oss på lunchen?" Frågade Jonas och jag nickade, "Har liksom ingen annan att äta med" dem log och Carl dunkade mig i ryggen.

Jag gick ner för trapporna och bort till mitt skåp och kollade schemat, hål timma i en halvtimma jahopp. Jag stängde skåpet och gick ut på skolgården och bort emot gymnasiet. Jag öppnade dörrarna och fick blickar på mig, jag såg Oscar stå nästan i skåpet och rotade. "Vad håller du på med?" Frågade jag och han kollade bak på mig, "letar efter min mapp" han suckade och ställde sig normalt och drog en hand igenom det halv långa håret. "Vilken färg?" Frågade jag och kollade mig om i skåpet, "röd" jag tog fram en utav alla fyra röda mappar och det stod Engelska på den. Han log och tog den. "Är du magiker?" Jag log och viftade med ett osynligt trollspö, "Vingardium Leviosa" han skrattade och stängde skåpet. "Vad gör du här förresten?" Och jag ryckte på axlarna, "jag har hål i en halvtimma" han nickade och jag följde med honom till hans klassrum. "Du kommer till studion sen va?" Jag nickade och slog mig ner bredvid honom, "vi ska kanske spela in, du vet" han nickade och kollade sig om i korridoren.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu