Kapitel 60

143 4 0
                                    

🍌Omars Perspektiv🍌

Jag gick med slappa, trötta steg mot studion, bredvid mig gick Felix och Filippa och hade en stor diskussion om något, jag lyssnade inte så värst noga. Jag koncentrerade mig på allt annat omkring i omgivningen, tex den gammal damen med den lilla hunden bredvid i ett svart läderkoppel, butiker som vi gick förbi som höll på att öppna för dagen.

Himlen var täckte med gråa trista moln som sträckte sig över Stockholm, vi kom fram till den bruna porten och slog in koden. Vi gick in i den hall liknade korridoren och tog av oss våra ytterkläder. Vi gick in till konferensrummet och satte oss på dem bruna stolarna. Jag hoppade in i konversationen, vi blev snart avbrutna av att Alex kommer in i rummet och satte sig bredvid Filippa och startar en konversation tillsammans.

Tillslut var all här och väntade på resten av gänget. Daff kommer in med Katia och Johan som släptåg, dem sätter sig ner mitt emot oss och fixade med några papper innan dem kollade på oss med en lurig blick.

"Så nu när ni alla är här inklusive tjejerna, så vill vi säga en viktig grej till er. I sommar har vi hyrt ett hus som vi ska bo i och ni ska uppträda på olika platser runt om denna stad. " sa Johan och vi utbytte konstiga blickar med varandra. "Vilken stad är det då?" Frågade Ogge och dem log. "Los Angeles" sa Katia och jag kände mig först chockad men sedan utbyttes det mot glädje. Vi kollade glatt mot varandra och log.

"Så ska vi dit igen?" Frågade Felix och Emma kollade dryg på han. "Nähä" sa hon med sarkastisk röst och Rökte ut tungan mot henne. Han gjorde detsamma innan Katia avbröt oss. "Ja ni ska dit igen, men killar var det inte något ni ville säga till era tjejer?" Frågade Katia och höjde lurt på sitt ena ögonbryn. Alla tjejerna kollade på oss frågande.
"Ehm jo" mumlade Ogge fram och log svagt. Man såg hur Felix snart skulle spricka om vi inte sa något.

"Vi ska ha en show som heter Fooo Vertigo i Stockholm och Göteborg" sa Oscar och la armen runt Emmas axlar. "Va?" Frågade Alex och dem kollade chockat på oss.
Ja nickade och brast ut i ett leende som jag inte kunde hålla inne. "Vänta nu lite....när ni säger show menar ni en sådan där tv show? För det är va dag tänker på" sa Cattis, vi alla började skratta åt henne medans hon satt där helt paff och fattade ingenting.

"Haha nej det är som Fooo Experience men bara två uppträdande istället. " sa Felix och log mot henne, där hon satt bredvid han. "Ahaa då fattar jag!" Sa hon, vi fortsatte att skratta tills vi märkte att vi fick gå.

Jag reste mig ur stolen och det gjorde resten med. "Men vi syns nästa vecka!" Sa Daff och lämnade oss leendes kvar i rummet. Vi gick ut mot hallen och satte på oss våra skor och vårjackor. "Så vad ska ni göra nu?" Frågade Oscar med armen tunt Emmas midja. "Jag vet inte riktigt för jag måste nog hänga med dem" sa jag och pekade mot Filippa och Felix. Ogge och Alex skulle med Oscar och Emma hem för att dem skulle ha bakdag? Fråga mig inte vad det är, för jag har ingen aning.

"Jag följer med Cattis hem om det är ok?" Sa Felix med armen runt Cattis axlar och pussade hennes tinning. Felix hade växt sjukt mycket nu på den senaste tiden. Både längre och bredden. Han har också (nästan) kommit igenom målbrottet nu med. Men bara nästan. "Jaja det är okej för mig". Sa jag och flätade ihop mina fingrar med Filippas. Hon nickade leende, medans hon tog upp mobilen ur jackfickan. Felix och Cattis började gå mot utgången då Felix stannar. " Ah jag glömde nästan. Sa han och kastade något fyrkantigt mot mig. Jag fångade det och inspekterade vad det var. Men efter någon sekund fattade jag. " Använd den väl. För gör inte min syster på smällen nu" sa han och jag log sarkastiskt tillbaka. "Tror du behöver den mer än jag. Eller jag kommer nog inte bli förvånad om ni kommer och säger att Cattis är på smällen." Sa Filippa mot Felix och Cattis som redan hade börja gå igen. Felix skrattade högt åt kommentaren och snart vad dem borta ur dörren.

"Håller med dig". Sa jag och pussade hennes panna. Hon log innan. Vi började gå ut mot porten. Vi mötte några Foooers som ville ha bild vilket dem fick, men snart satt vi på tunnelbanan hem till Filippa."såå...när får vi veta din hemlighet?" Hon ryckte till av min fråga och jag fick ett leende på läpparna. "Ehm...vilken hemlighet?" Frågade hon och jag skrattade. "Du vet när du var "på stan" " sa jag och gjorde citattecken med fingrarna. Hon log och hoppade upp i mitt knä. "Vi får se. Jag säger bara håll ögonen öppna" hon pressade mjuk sina läppar mot mina i en mjuk kyss, jag la min hand på hennes kind och fördjupade kyssen ett snäpp. Hon drog ifrån kyssen och fick ett leende på läpparna. "Du kanske borde behålla Felix present." Sa hon och jag log mot henne. "Kanske det kanske" sa jag och hon skrattade till. Hon lutade sig närmre mig igen och kysste mig.( igen)

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu