Kapitel 11

714 17 2
                                    

🐧Ogges Perspektiv🐧

Jag stönade när min väckarklocka löd igenom rummet, jag vill verkligen  inte till skolan. Rocky hoppade ner från min säng och ut genom dörren. Jag tog en mörk t-shirt och ett par svarta jeans. Jag kammade mitt hår och satte på mig en röd keps bak och fram. Jag gick ner till köket och gjorde en macka och åt den snabbt innan jag gick upp för att borsta tänderna och tvätta av ansiktet. När jag var färdig tog jag min väska, satte på mig mina röds Vans och en bomber jacka och lämnade huset. Jag tog min hjälm och tog av mig kepsen, jag satte fast den in byxorna och satte på mig hjälmen och satte mig gränsle över min moped, ja kollade om jag var tvungen att tanka, vilket jag inte behövde. Jag åkte emot skolan och snart var jag framme och låste mopeden. Klockan var fem över halv, vilket menar att jag är fem minuter sen, i skolkorridoren gick en förvirrad tjej som jag snabbt kände igen, jag smög mig upp bakom henne och hoppade fram framför henne. "Aaaa, fan ta dig Ogge" sade hon och slog till mig på armen "vad gör du här?" Frågade hon och jag skrattade, "vad tror du jag gör i en skola?" Frågade jag henne och hon kollade på mig, "åh nej kommer jag få gå i samma skola som dig" sade hon besviket och jag puttade till henne, "elak du är" sade jag och hon lade handen över hjärtat och log, "jag vet" Sade hon och vi båda brast ut i skratt. "Men vet du vart du ska?" Frågad jag och hon skakade på huvudet, jag tog hennes papper och läste det. " följ mig" Sade jag och drog med mig henne till det skåpet som var hennes. När hon vad lagt in alla sina saker följde jag henne till hennes klassrum, "jag måste till min lektion nu men vi ses" sade jag och hon sade hejdå och gick in i rummet, jag vandrade bort till min lektion och öppnade dörren.

"Och varför är du sen idag, Oscar?" Frågade min lärare och jag gick bak till min plats, "jag hjälpte den nya tjejen" sade jag och hon nickade, min kompis Carl kollade på mig, "var hon snygg?" Frågade han direkt och jag skrattade, "hyfsat, men hon är upptagen typ" sade jag och han blev direkt besviken, "självklart" sade han och jag skrattade, "du får tyvärr nöja dig med dem vi har" skämtade jag och han log, "men jag har ju hållet på med alla redan" sade han och ja skakade på huvudet, "fuckboy" kommenterade ja gick han log. "Alla dagar i veckaaaan" svarade han.

Efter lektionen satt jag ute i det soliga vädret men mina vänner på en bänk och pratade om vem som var Carls senaste ligg. Där borta stod hon, hennes blonda hår svajade i den svala vinden, hon skrattade och log emot Emma och kollade emot mig, Emma vände sig om och log lurigt. Jag kollade på mina kompisar och kände hur hjärtat dunkade, 'hon såg mig stirra på henne'. Emma och Alexandra gick emot oss och hjärtat dunkade hårdare, Alexandra har varit min crush ända sedan sjuan, hon var så fantastiskt jäva snygg, hon var medel lång, blont hår och blåa ögon. Min svaghet. "Hej" sade Emma och kramade om mig, jag ställde mig upp och kramade om henne, "killar detta är Emma, den nya tjejen"sade jag och jag såg hur dem kollade intresserat på henne, "hon är tyvärr baxad utav Oscar " lade jag till och dem alla suckade, "fan" hörde man Jonas säga tyst. Emma log och kollade bak på Alexandra, "om ni inte visste det så är detta Alexandra, min klasskompis, hon är jätte snäll, tycker faktist att ni ska lära känna henne" sade Emma och jag log emot Alexandra. "Ni kan annars kalla mig Alex" lade hon till och henens röst fick mig att sväva på moln. "Oscar, kan Alex följa med till studion idag?  Frågade Emma och jag kollade på henne, "Ehm... ja...det ska nog inte vara några problem" sade jag och Emma log, "va bra, vi ska ha matte nu så hejdå" sade Emma och vi alla sa hejdå till dem. "Ogge om inte du tar Alex så gör jag det" sade Viktor och ja kollade på honom, "jag har baxat hennes så deså" sade jag och gav han en varnade blick, dem andra skrattade åt mig.

Jag satt och väntade på att det skulle ringa ut, Fysik är inte mitt starkaste ämne direkt, klockan ringde och reste mig upp och plockade ihop mina saker. Jag gick till mitt skåp och såg att Emma och Alexandra stod lite längre bort. Jag vinkade mot dem och Emma vinkade tillbaka och Alex log mot mig. Hon var så söt när hon log. Jag la in mina saker och tog min väska och jacka och gick mot dem.

"Skulle ni ta bussen till studion?" Frågade jag dem, "Ja det hade vi väll tänkt" svarade Emma och jag nickade, "bra men dö syns vi sen då" sade jag och dem nickade, "finns det en affär nära studion?" Frågade Emma och ja nickade, "aa den ligger på gatan bakom studion" sade jag och hon nickade, " bra då köper vi godis med" sade hon och ja nickade, "gör ni det" sade jag och vinkade hejdå emot dem och gick emot entrén.

När jag kom fram till studion fanns det inga tjejer utanför som det gör ibland. Jag gick in i den tysta studion, ett ljud från ett utav konferens som gav mig beskrivning vart dem andra fanns. Jag öppnade dörren och fick se Cattis och Filippa ligga på golvet och rulla runt. "Vågar jag fråga?" Frågade jag dem andra och Oscar skakade på huvudet, "don't" sade han och jag slog mig ner bredvid honom. "Hur var det första dagen i skolan då?" Frågade Cattis och jag hmade, "Well Emma går tydligen i min skola, hon och Alex kommer sen" sade jag, Cattis och Filippa fick en underlig min, "vem är Alex?" Frågade Filippa och jag berättade,"Alex är en tjej i Emmas klass, jätte snäll" sade jag och dem nickade. Killarna visste redan att jag har en stor fet crush på henne och har haft det ett tag. "Hallå?" Hörde man Emmas röst från hallen och Cattis ropade på henne, snart syntes dem i dörr öppningen med en full påse med godis i famnen, det tog inte lång tid innan Cattis och Filippa snappade åt sig påsen och rotade igenom den på golvet. "Detta är Alexandra eller kalla henne Alex, Alex detta är gänget" sade Emma och pekade ut på oss. Hon höjde handen och vinkade emot oss, vi alla mumlade ett hej. "Han längst bort i soffan heter Felix, inte mycket iq i den kroppen, sen är det Omar, är smart men spelar dum. Ogge, smart och hyfsat lugn vad vi vet hittills har dock hört att han kan va rätt hype. Oscar, dum och smart samtidigt. Tjejen längst bort på golvet som är hög på sura flaskor heter Filippa, hon är lik Cattis. Catrin eller Cattis som sitter närmast som rotar i påsen som en grottmänniska, en idiot...men en jävel på allmänbildning, hon kan mycket den människan även om man inte tror det, men mestadels är hon en idiot. " förklarade Emma och vi alla log. Alex slog sig ner på en stol bredvid Emma och vi startade en konversation.

Snart snodde Felix åt sig påsen som fick Cattis att flyga upp från golvet och attackera honom, "ge mig deeeen" gormade hon och jagade honom, snart försvann dem ut från rummet, Filippa tog chansen och snodde Felix plats och slängde upp benen på armstödet, dörren öppnas och Daff kommer in. "Det var fler än vad jag trodde" sade han när han såg alla tjejer. "Vart är Felix förresten?" Frågade han snart, "Han snodde påsen från Cattis hon jagar honom" sade Jag och han nickade, "och vem är Cattis?" Frågade han snart, "Det är Filippa, Felix tvilling och Emma och Cattis är Filippas bästa kompisar och Alex är en vän till Emma" sade Omar och pekade på alla. "Jaha då fattar jag mer." Sade han och vände sig om i dörren, "vi kan gå till inspelningsrummet" sade han och vi killar reste oss upp, tjejerna ville sitta kvar och vi tvingade dem inte. I korridoren mötte vi en stolt Cattis med påsen i handen, vi alla kollade på varandra, "hur fick hon den?" Frågade Omar och vi ryckte på axlarna "det kan man ju undra" lade Oscar till. Väl vid rummet möttes vi utav en Felix som såg ut att sväva på moln, "du ska börja" sade Daff och drog med han in i båset.

Efter någon timma kom Alex in i rummet tyst, "asså vill inte störa men alla mina bussar har slutat att gå och jag undrar om någon kan skjutsa mig?" Sade hon generat och jag nickade, "jag kan" svarade jag och ställde mig upp, hon log och lämnade rummet, jag kollade bak på dem andra och vinkade hejdå. Ute vid min moped gav jag henne min extra hjälm och knäppte min, jag kickade igång den och hon slog sig ner bakom mig. "Så vart är destinationen?" Frågade jag, "Solna typ" sade hon och jag nickade. Jag körde ut från gatan och hem till Alex. Jag stannade utanför ett ljusblått hus med en fin trädgård, utav det jag såg. "Tack för skjutsen" Sade hon och gav mig min hjälm, jag tig av min och lade under sätet. "Ingen orsak" sade jag hon log och innan jag han tänka så var hennes händer på mina kinder och hennes läppar emot mina, i ren vana lade jag mina händer på hennes midja och kysste tillbaka. Vi avbryts utav att ytterdörren öppnas och en kille några år äldre än mig står i öppningen, "Ehm, ja måste nog åka nu" sade jag nervöst och hon log, hon lämnade en puss på min kind innan hon gick emot dörren, "jag satte på mig hjälmen och körde ut från hennes gata med fjärilar i magen, ett hjärta som du lade hårt innanför bröstet och märket efter hennes läppar på mina.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu