Kapitle 66

88 3 0
                                    

👑 F I L I P P A S P E R S P E K T I V👑

Jag satt hemma i ett par raggsrumpor,en av Omars t-shirts och Felix gula mjukisbyxor. Fast dem vart förstora så jag hade vikit upp dem vid anklarna. Jag hade lagt upp fötterna på det vita glas soffbordet med en sådan där popcorn kartong. Jag tog upp min mobil och gick in på instagram och tryckte på kameran. Jag siktade fokusen på mina byxbeklädda ben och kartongen i bakgrunden. Fokuset vart även riktat mot TVn som spelade Twilight Eclipse.
Jag publicerade bilden och snart trillade likesen in. Jag kollade igenom kommentarerna och läste igenom alla. Snart kom en kommentar upp som fastnade mitt intresse.

"Har du mys utan mig! Nu är du elak😔 vill ju också mysa. Och det jag vill mest just nu är att mysa med dig!😭❤️ saknar dig bebe!"

Omars kommentar gjorde så ett stort leende lade sig över mina läppar och upp till öronen.

"Vill mysa med dig med! Det är inte samma sak utan dig😭 saknar dig med!❤️😘😭 @omarrudberg "

Snart föll kommentarer in om hur gulliga vi var och hur våra texter vart gulliga mm. Efter typ tio minuter lät en signal från köket, jag joggade in dit och tog min vita iPad och svarade.

Snart dök Omars ansikte upp på skärmen och jag log. "Hej...beby" viskade han raspigt och log. "Hej bebbi" svarade jag med ett leende och gick tillbaka ut i vardagsrummet. Jag såg i bakgrunden att det var mörkt och han satt i ett fönster. "Ska inte du sova?" Frågade jag han, han skrattade svagt och kollade ut egenom fönstret. "Kan inte sova när du inte är med" jag gjorde ett aww ljud som fick hans kinder att ändra färg. "Rodnar du?" Sade jag retligt och han log gulligt.

"Ja det gör jag" ett ljud hördes och snart tändes taklampan för att rummet lös upp. "Omar vad gör du i fönstret?" Det var Ogges röst. "Jag face timar" blev Omars svar och kollade sedan ner på mig. "Det är Filippa eller hur?" Jag började skratta vilket verkade höras ut från Omars hörlurar. "Jag behövde inte ens fråga" sedan smälldes en dörr igen.

"Jag måste snart gå och lägga mig men vi kan prata lite till" han log sött och började bita lite på sina naglar. "Så vad ska ni göra imon eller i kväll för mig" jag log lite och klappade i soffan för att Dante skulle hoppa upp. "Vi ska träna lite och sedan träna lite till" sade han och kollade på något i rummet. "Förvånad jag blev" sade jag sarkastiskt och himlar med ögonen. En svag sångröst hördes och både jag och Omar reagerade.

"Är det Ogge?" Han nickade och smög fram till toa dörren. "Vem fan kissar och sjunger samtidigt?" Frågade jag och han skrattade tyst. "Ogge antagligen" vi skrattade båda åt händelsen. Vi pratade lite till med varandra tills Ogge skulle sova då Omar också skulle sova.

"Gonatt bejb "

"Gonatt bebi"

Mör vi hade lagt på fortsatte jag att kolla på filmen och äta upp mina popcorn. En knackning hördes på dörren. Jag reste mig upp ur soffan och vandrade ut till hallen. Jag öppnade dörren och såg en man stå utanför.

"Hej jag ska lämna ett paket till Filippa Sandman" sade den hyfsat unga mannen. " det är jag" han räckte över paketet och bad mig att skrivs under en lapp. När han hade gått ner till sin bil smällde jag igen dörren och tassade ut i köket.

Jag lade ner det hyfsat tunga paketet på bordet och tog en kniv och skar upp tejpen som höll fast locken. Jag öppnade kartongen och såg bubbelplast, jag tog ut plasten och såg en slags pappers mapp. En rynka bildades i min panna jag öppnade mappen och såg ett brev. Jag öppnade brevet och tog upp lappen.

Hej Älskling. Jag saknar dig redan. När jag skriver detta sitter jag på planet mot Amerika. Jag hade ingeting att göra, det är inte speciellt kul att lyssna på folk som snarkar och para kolla ut i ingenting. Så jag bestämde mig att skriva ett brev. Gammaldags jag vet men whatever.
Jag sitter då här i en avlång metallband över Atlanten till USA, jag sitter bredvid Felix som sover med sina hörlurar på sig och lyssnar på Drake. Man hör ut.
Det har gått fyra timmar sedan vi lämnade Sverige. Det är fyra timmar och femtiofyra minuter sedan jag lämnade dig. Och det gör ont att inte ha dig här. Jag är väldigt gose sjuk just nu och jag vill inte direkt gosa med en dreglande Felix. Och det är inte så lätt att gosa med ett fönster heller.
Men aja, vad gör du? Du kan ju inte direkt svara men endå. Jag vet att en sådan liten fråga kan göra så mycket.
Jag vill bara att allt ska gå fort så jag kan komma hem till dig.
När jag är här kommer jag köpa något jätte fint till dig. Jag lovar. Säg inte emot för jag kommer göra det endå. Detta brev kommer säkerligen fram när jag har landat och du kanske har vaknat och varit med dina vänner.
Detta brev kommer ta flera dagar att komma fram. Så jag gissar på lördag.
Ska vi slå vad?
Om du vinner med antingen en dag efter eller en dag före lördag så för du en puss. Och om jag vinner får du en puss.
Det är väl en bra deal?

Aja nu har Felix vaknat och vill se vad jag skriver.
Men det får han inte!! Hahaha vit är jag elak.
Vad jag har tråkigt. Nu ska jag inte spilla mer av din tid så jag säger hejdå.

PS. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är mitt allt

Haha cliché // mvh din bror Felix som du älskar mer än Omar ;)

En tår sipprade sakta ner över min kind, jag tog upp min mobil och skrev in ett sms.

Filippa 12:36
Åå  vad gullig du är <3

Läst 12:40

Omar 12:41
Va?

Filippa 12:41
Brevet <3
Läst 12:41

Omar 12:41
Aha
Bara för att jag älskar dig

Filippa 12:42
Älskar dig med.

Btw hälsa Felix att jag älskar dig mer än han ;)

Läst 12:42

Omar 12:42
Ska det :)

När kom brevet?

Omar 12:42
Det kom idag

Läst 12:42

Omar 12:43
Då ska jag få em puss bby

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu