Kapitel 43 del 2

88 3 0
                                    


🍍Cattis perspektiv 🍍

Efter maten hade jag gått upp och lagt mig för att vara utvilad imon.
Nästa morgon gick jag och duschade och rakade mina ben samt armhålorna då jag tycker det är extremt ofräscht. Jag hade sedan ätit frukost och nu var klockan elva.

Jag hade tagit fram en kort röd klänning och ett par genomskinliga tights till och ett par röda klack kor. Jag drog på mig klänningen och sedan tightsen, jag tog fram min hårfön och en borste innan jag fönade håret. Jag tog fram min locktång och gjorde några slarviga korklockar. Jag sprayade sedan lockarna så dem skulle hålla hela dagen. Jag gick sedan fram till sminkbordet och sminkade mig med mousse, countoure, glittrig Smokey ögonskugga och en eyeliner med vinge. Jag målade mina läppar röda och kollade sedan nöjt mig själv i spegeln. Jag hade en timma kvar innan mamma skulle sjussa mig till Felix och Filippa där vi skulle fira med varandra.

Jag tog fram ett rött naglack och ett matt överlack. Jag målade mina naglar röda och lade sedan på överlacket så att det blev en matt färg. När det hade torkat helt satt jag och kollade Instagram innan mamma kom in i rummet. "Är du klar?" Jag nickade och tog en snabb selfie i spegeln innan jag gick hallen och tog min vinter jacka och gick ut till bilen.

När vi var fram släppte mamma av mig och jag gick upp för den snötäckta gången med mina klackar. Jag knackade på dörren och gick sedan in i hallen. Filippa kommer ut i hallen i en en grå vit prickig tröja med en isbjörn på. På benen hade hon ett par ljusa jeans och på huvudet en ljus rosa mössa. Runt halsen fanns en vit scarf och runt ena armen satt en klocka och hon hade ett par uggs på fötterna.

"Hej" sade hon och Omar kom ut bakom henne. "Men tja" sade han och kramade om henne. " vart ör Felix?" Frågade jag när jag hade kommit in i vardagsrummet. "Han är i sitt rum" svarade Filippa och jag skulle resa mig då hon stoppar mig. "Men funkar inte gå dit nu" "varför?" "Enligt traditionen så öppnar man klapparna med familjen." Sade hon och jag fattade då att han slog in paket. Jag tog min påse jag hade med mig och lade alla paket under granen. Mamma hade hittat två jätte gulliga halsband hos guldsmeden. Jag lade det lilla paketet på ett större.

Snart kom Felix ner från trappan med paket i famnen. Han lade ner alla under granen innan kramade om mig. "Kom" sade han och drog med mig upp till hans rum. Han slog sig ner i sängen och drog med mig i hans knä. Han virade sina armar runt om min midja bakifrån. Han lämnade en kyss på min hals och jag kollade ner på han. Han log mot mig och lämnade en puss på min näsa.

"Du är så vacker idag" mumlade han med panna lutad mot min. "Du är också vacker" mumlade jag och smekte hans kind. Han log och kysste mig. Jag började skratta när jag såg att han hade fått röda läppar pga mitt läppstift. "Vad?" Jag höll upp min kamera mot han och han skrattade innan han torkade bort det med över handen. Jag lade på mer läppstift så det skulle se hyfsat bra ut.,

-----------------------

Nu hade alla kommit och vi satt i vardagsrummet och pratade samt åt lite chips. "Hallå klockan är tre om några minuter" sade Alex och vi slog på TVn. Vi hade bestämt att kolla på Kalle anka då alla har haft den traditionen innan. Efter programmet berättade vi om varsitt barndoms minne vi hade. "Ska vi öppna paket nu?" Frågad Oscar när han hade berättat färdigt sin historia. Vi nickade och Alex fick dela ut samt Emma.

Eftersom jag satt framför Felix (mellan hans ben) på vardagsrums golvet så virade han sina armar runt om mig när han hade öppnar det första paketet från mig. Sedan öppnade han Omars vilket var ett högtalare kit. Av Oscar och Emma fick han två biljetter till Petter. Av Ogge och Alex fick han skor och smycken och från Filippa fick han ett skal där det var ett hjärta med texten brother och på Filippas som vart det stod sitter istället på det.

Jag öppnade först paketet från Emma där det var fyra tröja med olika motiv på, på den första var det Unicorns, dem andra var den svart med pommes på och McDonalds logga på med texten ' is life' under. Den tredje var en svart basket t-shirt som var rätt lång. På armarna var det två vita ränder och på bröstet stod det "back off in am", jag vände på tröjan och började skratta. På ryggen stod det "mrs Sandman och "o1" under. Felix började skratta och kramade om mig. Den fjärde tröjan såg likadan ut som den tredje fast det fanns en text som stod "and i am" jag vände på tröjan igen och där bak stod det "Mr Sandman" och " 01" under. Jag gav den till Felix och han pussade min kind.
Jag öppnade Oscars present som var ett par Nike sir force skor. Jagvtackade han och öppnade Filippas paket som var en tavla med massor av bilder sedan i sommras. I mitten av tavlan stod det midnight memories. Jag öppnade Alex och Ogges paket vilket var kläder som jag velat ha. Omar fick jag ett present kort på H&M. Och sist hade jag Felix present och öppnade den det låg papper runt om det mjuka föremålet. Jag höll upp den och såg klänningen som jag så mycket ville ha igår.

Jag vände mig mot Felix och kollade med stora ögon på han, " har du köpt den?" Viskade jag och han nickade samtidigt som han log. "Men det var Filippa som visade mig bilden" viskade han tillbaka. Jag kollade bort på Filippa som log mot Omar då hon hade öppnat hans paket. "Tack" jag kramade om han och han smekte min rygg. "Allt för min prinsessa" viskade han och jag skrattade.  Jag märkte att han inte hade öppnat mitt andra paket, jag sträckte fram det till Han. Han log och öppnade det. Han såg halsbanden och pillade på det. På silver kedjan satt en metall bit som var formad som Peter Pan när han flyger. Jag vände på det åt han och han såg C et som var inristat på baksidan. Han tog upp den andra delen som skulle forma Wendy när hon flyger. Jag vände på berlocken och visade han det inristade F et.

Jag satte på han halsbandet och han log. Han satte på mitt och kysste mig sedan. När han drog ifrån torkade jag bort det röda från hans läppar.

"Älskar dig"

"Älskar dig med"

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu