Kapitel 59

195 5 0
                                    

👅Ogges perspektiv👅

Jag stod bakom scenen och hoppade på stället för att lugna ner nervisotiheten i min kropp som steg ju längre tiden går. Felix stod och värmde upp sin röst inför konserten.

"Är ni redo?" Frågade Daff och slog ihop sina händer så en svag smäll hördes. Vi alla mumlade något i stil med ja. "Okej 5 minuter kvar! Ropade en av våra -jag skulle inte säga livvakter men typ några i crewet som ska hålla kolla på våran säkerhet- gubbar i crewet. Jag sa till mig själv att andas in igenom näsan och ut igenom munnen, in igenom näsan och ut igenom munnen.

Snart öppnas dörren och tjejerna kommer in och ställer sig vid respektive pojkvän. "Hur känns det?" Frågade Alex och slog armarna runt min nacke , jag virade mina runt hennes midja och gosade ner mig i hennes halsgrop, jag drog in hennes doft som genast fick mig att lugna ner mig. "Nu känns det bättre" sa jag och log ett leende som jag inte brukade le, jag log så min tandställning syntes och hon log tillbaka. "Du är så söt när du ler så" sa hon och jag kände en svag rodnad på mina kinder. Hon skrattade svagt åt mig och ställde sig på tå. Snart kände jag hennes läppar löst mot mina och jag virade lite på huvudet och lutade mig framåt. Jag rörde sakta på mina läppar och la mina händer på hennes midja istället.

"2 minuter!" Ropade Katia i dörr öppningen och gick sedan ut, jag avbröt kyssen och kollade henne i ögonen, jag log svagt och fixade till mitt stylade går innan vi var tvungna att gå ut på scenen. "Lycka till" sa hon och släppte våran omfamning. Vi alla gick ut till trampolinerna (dem dem hoppar upp på scenen med). Vi väntade in inledningen då vi skulle hoppa upp på scenen. När videon började hördes skriken högre.

"Nu kör vi" sa Felix exalterat och vi ställde oss i våra positioner. Vi hoppad upp på scenen och möttes av den massiva folksamlingen. Skriken blev ännu högre när dem såg oss och lyckan spred sig i kroppen som ett rus. Nu vet jag hur lyckorus känns.

|| efter konserten ||

Jag sprang av scenen och kramade direkt om Felix som stod närmast, vi båda var helt uppspelta av glädje, jag kramade sedan om Oscar och Omar innan jag sprang till Alex och kramade om henne, jag lyfte upp henne och hon skrattade åt mig. "Du är svettig!!" Sa hon och skrattade, tillslut kramade hon om mig och jag gosade in mig ennu en gång i hennes hals grop och drog in hennes söta doft.

Eftersom jag var i det där stadiet som man var så glad att man inte kan vara still. Jag la mina händer på hennes höfter och under två millisekunder var mina läppar hårt pressade mot hennes. Hon lutade sig bakåt av förvåning och jag hängde med. Kyssen blev mer intensiv än vad jag hade tänkt och snart var min tunga inne på besök i hennes mun. Vi avslutade och ingen hade lagt märke till våran intensiva stund. Snart kom Frida in igenom dörren med ett kamera team efter sig. Innan idag hade vi Clara Henry på besök och enligt mig var det förvånande, eftersom hon är en väldigt stor Youtuber som ville träffa oss.

Efter hela intervjun var vi rätt trötta allihop, jag hade tagit en Cola burk som nu var slut. "Du kan röra min Sprite, fanta eller vad du vill men du RÖR inte min Cola" sa Cattis där hon stod i ena hörnet och höll en Cola burk i handen som hon gömde för Felix som stod bakom henne. "Men..." Sa han och försökte ta den men kunde inte eftersom hon höll den med båda händerna. Snart kände jag hur ögonlocken snart skulle slå igen, så jag bytte om till ett par andra kläder och gick ut till bilen där en av våra vakter skulle sjussa hem oss.

När jag väl kom hem var Alex efter mig in i mitt rum och vi båda somnade snart med kläderna på, jag virade mina armar om henne.

Imorgon ska vi killar berätta nyheterna för tjejerna

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu