Kapitel 30

471 10 2
                                    

🍳Alex perspektiv🍳

Jag vaknade utav att någon attackerade mig med pussar, denna någon var ju såklart Ogge. "God morgon" mumlade jag och öppnade ögonen, ha log och smekte min över arm löst. "Två frågor. ett, vad vill du ha till frukost, två hur kan du vara så snygg?" jag log och gav han en puss. " Jag vill ha det du lagar, och jag är inte snygg, men hur kan du vara så snygg?" han log, "Jo du är snygg, och jag vet inte" han kysste mig och rörde fortfarande sin hand över min arm. "Ska vi gå upp?" frågade han och jag nickade. Jag drog på mig en bikini och en utav Ogges tröjor över det. Vi gick ner till köket och möttes av Oscar och Emma som hade en liten hångel stund. "Har ni det mysigt?" frågade Ogge och dem drog ifrån. "Ja faktiskt" svarade hon och vi log. "Vad ska  vi äta?" frågade jag och dem ryckte på axlarna, "Gör bara något" sade Oscar och han kollade trött på honom, "Det där hjälpte ju inte" han tog fram flingor och mjölk. "Så" sade han och jag gick fram och smekte hans rygg. "Du glömde skålar och skedar" han vände sig om och kollade på mig, "Jag skoja" sade jag, han log och lade sina händer på min midja.


Filippas Perspektiv

Jag och Omar låg och myste och kollade på någon film som var på tvn, "Nej jag måste duscha " sade jag och gick upp ur sängen. "Jag med" sade Omar och jag kollade på honom, "Då får du vänta" sade jag, han putade ut med underläppen och jag log. Jag låste dörren och drog av mig mina kläder och startade duschen. Jag hör dörren öppnas hur någon drar av sig sina kläder bakom det immiga glaset. "Omar, ut" sade jag och sköljde ur schampoot ur mitt hår. Jag hör dusch dörren öppnas bakom mig, ett par händer lägger sig på mina höfter, han lämnar lösa pussar på min hals.  "Omar" sade jag varnande, han log emot min hud och tog balsam flaskan och smörjde in det i mitt hår. Han tog sedan kroppstvålen och smörjde in min rygg. Och hur det slutade med att jag förlorade min oskuld i en dusch i USA med Omar vet jag inte riktigt men det hände i alla fall, och jag ångrar det inte.


Vi gick ut ur badrummet, jag drog på mig min bikini och gick ner till köket för att se om dem andra var där men fann istället en lapp på bordet.


Vi gick ut och kollade lite på stan, vi ville komma ifrån era stön, tycker synd om Felix och Cattis som fortfarande är kvar. Men vi kommer nog hem vid lunch, vi köper nog lunch också

jag kände hur en rodnad spred sig över mina kinder, "Vad är det?" frågade Omar och lade sina händer på min midja, han läste lappen och log. "Äh skit i det" sade han och pussade min panna innan han började ta fram frukost. "Ska fråga om Cattis och Felix också vill ha" sade jag och sprang upp för trappan och öppnade deras dörr. Felix låg ihop trasslad med Cattis och dem hånglade rätt hetsigt. "Tänkte fråga om ni ville ha frukost men jag ska låta er vara" sade jag och stängde dörren igen.  Jag gick ner till Omar och slog mig ner på stolen bredvid honom.


🍣Ogges Perspektiv🍣

🍽någon timme tidigare🍽

Vi satt nere vid köksbordet och man kunde höra Filippa och Omar uppe i sitt rum stöna, som lät genom hela huset. "Ska vi dra till stan, så vi slipper deras stön?" frågade Emma och vi alla nickade och plockade undan maten. "Jag skriver en lapp" sade Alex. Vi drog iväg in mot stan och bestämde att vi skulle köpa lunch på vägen 'hem.




King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu