Kapitel 5

726 16 1
                                    

🌙Cattis Perspektiv🌙

Efter en stund av mitt sovande så vaknade jag till av en knackning på min dörr, "kom in" mumlade jag och där i öppningen stod en halvt sovandes Felix, "Ehm ville inte störa men kan jag kanske sova här inne? För killarna däckade i min säng och jag får ej plats, men asså jag kan gå och lägga mig nere i soffan om du inte vill att jag ska sova med dig-" mumlade han och jag avbröt honom, "Felix, du får sova här" sade jag och han tog några steg innanför dörren, "asså eftersom du hade närmsta rummet så gick jag hit men asså-" "lägg dig" mumlade jag och hoppade in emot väggen, han nickade och stängde dörren, han gick emot sängen och började ta av sig strumporna, "är det Ehm okej att jag bara sover i kallingar?" Frågade han och jag nickade, "jag sover i bara trosor endå" mumlade jag och försökte dölja mina bara bröst så mycket det gick, även om det var mörkt så kunde man se  på grund av månen som lös in igenom fönstret som var precis bredvid sängen, "här" sade han och gav mig hans t-shirt. Jag tog den och satte på mig den, han lade sig under täcker och lade händerna på bröstet, "gör jag dig nervös?" Frågade jag och han rykte till.

"Ehm asså, jag har aldrig riktigt sovit med en tjej förut" sade han och jag satte mig upp, "men va? Du är ju snygg och säkert populär" sade jag och han skakade på huvudet, " nej jag har vart mobbad hela min skolgång på grund av att jag dansade och att alla tyckte jag var jobbig till typ åttan då jag gick med i bandet och alla fick reda på att vi var förband till Justin Bieber, blev dock inte vän med någon då jag vet att dem bara använde min popularitet" mumlade han och snörvlade till. "Men du" mumlade jag och strök han över håret och kramade om honom från sidan. Han hulkade till och skakade lätt. "Förlåt för att jag frågade" mumlade jag och han skakade på huvudet och torkade bort tårarna med handen. "Du visste inte, inte ditt fel" mumlade han och jag släppte honom,"ska vi sova?" Han nickade och jag lade mig ner igen, "jag är din vän Felix" mumlade jag och blundade, han mumlade ett tack innan jag somnade igen. Jag vaknade upp runt fyra tiden av att det var förjävla varmt under täcket, jag öppnade ögonen och kollade upp och fick se Felix sovande ansikte väldigt nära mig, hans armar var runt min kropp i en kram och mina hade jag runt hans midja och kramade om hans över kropp. Hur hamnade vi såhär? Jag försökte så försiktigt jag kunde att vänds på mig, jag lyckades och somnade snabbt om igen.

🍀Nästa morgon🍀

Morgonen därpå vaknade jag utav fnitter i mitt rum, det var inte tjej fnitter det var sådan där typiskt kill fnitter. Jag öpnade ögonen och såg den blå randiga väggen, Jag gäspade och blinkade för att vakna till, jag vände mig om och kände ett par armar löst runt min midja, jag kollade bak och såg Felix sova med munnen öppen och håret över ögonen, rätt gullig ändå. "Godmorgon" hörde jag någon i rummet och ja kollade upp, där satt Oscar Omar och Ogge och log mot mig. "Vad ler ni åt? Ser ni eran reflektion i fönstret eller?" Mumlade jag och dem skakade på huvudet. "Hur hamnade ni här?"  Frågade Omar med ett flin och ja suckade. "Ehm han frågade, då ni hade erövrat hans säng igår och mitt rum var närmst och det var okej för mig att han sover här" jag gnuggade mig i ögonen och gäspade, jag väckte Felix när jag satte mig upp och han kollade trött på mig sedan hörde han fnittret bakom sig, "vad gör ni här?" Frågade han dem och satte sig upp, "vi frågar detsamma" sade dem, han suckade och kollade allvarligt på dem, "really ni tror vi har legat?" Frågade han och jag kollade chockat på dem, "visst jag är inte oskuld men jag ligger inte med, folk jag bara har känt i några timmar" sade jag och dem log, "Jaja men vi skulle egentligen säga att vi har gjort frukost" sade Ogge och jag nickade.

När dem hade lämnat rummet klev jag över Felix och bort till min garderob som jag hade hängt in alla saker, jag tog på mig ett par tighta shorts med Hawaii blommor på, jag drog av mig Felix tröja och satte på mig en svart Drake hoddie som jag fick utav Ludde i julas. Jag vände mig om och fick se Felix som stod och drog på sig sina jogging byxor, min blick råkade åka ner på hans mage och jag trodde jag dreglade lite för damn va snygg. Jag gick bort till skrivbordet där det fanns en oval spegel med lampor på som jag satte mig vid, jag drog bort mitt smink från igår med en våt servett och satte upp mitt extremt lockiga hår i en tofs, varför ska mitt hår bli värsta afro på morgonen? Jag tog en kräm som skulle få bort det som fanns kvar utav min acne som jag har haft sen i fyran. Jag kollade bak på Felix som hade precis dragit på sig sin tröja och hans hår blev plattat  mot pannan, jag skrattade och gick fram till honom, jag drog min hand igenom det och tog sedan hans mössa och drog den över hans huvud, han kramade min midja vilket fick mig att stoppa mina rörelser, "vad gör du?" Frågade jag och han skrattade till, "ville säga tack för igår du vet" mumlade han och jag skrattade, "kommer inte säga till någon, så du vet" sade jag och han log, "killarna vet redan därför dem var så jobbiga nu" sade han och jag skrattade, "men ska vi äta?" Frågade jag och han nickade, jag tog min mobil och gick ner för trappan med Felix efter mig. Väl inne i köket så stod killarna redan där, "godmorgon" mumlade jag och slog mig ner på en stol och lade ner huvudet på bordet, "trött?" Frågade Oscar och jag nickade, "jag älskar att sova men ni väckte mig med ert jävla fniss"  sade  jag och dem skrattade.  "Ja men vadå? Det var ju en gullig syn" sade Omar och jag kollade allvarligt på honom, jag tänkte precis öppna munnen när jag blir avbruten."Godmorgon" sade en röst från köks öppningen och där stod Emma och Filippa med mjukis kläder på sig. Alla svarade med ett godmorgon i kör, Oscar ställde fram rostat bröd och Nutella, allt annat stod redan på bordet, frukost, ost, skinka, mjölk, te, etc. "Wow värsta hotell frukost ju" kommenterade Emma och killarna skrattade. "Ja eftersom Cattis gjorde så bra igår så ville vi visa upp våra erfarenheter" sade Ogge och jag räckte ut tungan, "jag är ändå bäst så de så" sade jag och dem skrattade. "Vi säger så" sade Omar och vi skrattade.

Efter frukosten gick vi upp till våra rum för att fortsätta med att packa upp alla saker, jag ställde fram några tavlor och några böcker. Mina elektronik saker lade jag på skrivbordet och sedan ställde jag fram allt mitt smink. Jag kollade mig i spegeln och sög hur flötigt mitt hår var, jag suckade och tog ut tofsen, jag pillade lite i det och bestämde mig för att ta en dusch. Jag tog fram trosor och en bh, sedan ett par adidas byxor och tröjan jag hade på mig. Jag gick ut ur rummet och råkade krocka med Felix. "Oj haha" skrattade jag och han log. "Gör inget" sade han och gick vidare till sitt rum. Mitt blod rusade och jag kände den där pirrande känslan i magen som jag nästan blev irriterad på. Vad händer med mig? Jag gick in på toaletten och låste efter mig. Jag kollade mig i spegeln och såg hur röda mina kinder var. Åh nej, han fick mig att rodna. Fan ta dig Felix, fan ta dig.

Jag kollade på duschen och försökte lista ut hur den fungerade, men efter några minuter ståendes naken och vrida på spakar så träffades jag utav is kallt vatten, jag hoppade bak i rädsla och vred snabbt på varmvattnet. "Vem duschar i is kallt vatten?" Mumlade jag och ställde mig under det lagom varma vattnet, jag började humma på en gammal hit låt och glömde helt av att det fanns annat folk i huset. Jag lade i hår in packning och tog sedan mitt raklödder och en rakhyvel och smetade in mina ben med löddret.

Jag drog på mig kläderna och satte upp håret i en bulle och lämnade rummet, utanför hörde man killarna prata i Felix rum och Filippa plocka upp i sitt rum, Emma vet jag inte vad hon gjorde men aja. Jag gick in till Filippas rum och såg hon och Emma plocka upp saker ur lådorna, "behöver ni hjälp?" Frågade jag och dem nickade, "det lär behövas" sade dem och jag nickade, jag öppnade en låda och fick se alla hennes smink och hår saker.
Efter några minuter av plockande ställde sig killarna i dörren och knackade, "Ehm studion ringde, vi ska in och öva lite men vi kommer senare i eftermiddag så laga inte lunch till oss" sade Felix och vi nickade. "Hejdå vi syns sen" sade jag och dem nickade.
När dem hade stängt ytterdörren så kollade Filippa och Emma på mig med en allvarlig blick, "vad? Har jag något konstigt på mig eller?" Frågade jag och Filippa öppnade snabbt munnen. "Hur hamnade Felix i din säng i natt?" Frågade hon och jag skrattade, "dem andra hade erövrat hans säng och somnat så eftersom jag hade närmsta rummet frågade han mig, han hade gjort det samma på er om ni hade närmsta dörren, så inget att oroa er för" sade jag och Emma fnissade. "Fan, vi ville ju att något skulle ha hänt" sade Filippa och jag kollade chockat på henne. "Ursäkta?" Frågade jag och dem log, "vi vill att du och Felix ska hålla på, vi sa det när du hade somnat, eller killarna vet ju inte det men aa du fattar" sade hon och jag kollade underligt på dem, "så du är inte arg att jag kanske gillar honom?" Sade jag och hon nickade, "eftersom han har vart min crush i några månader så känns det ju men han är ju ändå min tvilling såå jag får släppa det bara" sade hon men Emma var inte sen med att kommentera, "så du gillar honom? " jag nickade och satte mig ner i sängen, "jag tror det, det pirrar i magen när han är nära och innan så fick han mig att rodna sååå i think så" sade jag och dem nickade. "Operation få ihop Felix och Cattis börjar nu" sade Filippa och satte sig ner vid sitt skrivbord och vi alla började skratta.

King Of The RadioDär berättelser lever. Upptäck nu