(UYARI-GERİ GELDİM!!!)

52 5 0
                                    

Herkese merhaba. Öncelikle baya uzun bir zaman oldu. Neden yoktum? Neden yeni bölüm gelmedi?

Açıklayacağım.

Biliyorsunuz ki wattpadde ciddi sorunlar var bunu siz de fark etmişsinizdir.

Sınav döneminde yazmayı bırakmıştım. Onun öncesinde yazdığım 16 bölüm vardı. Ama sadece 13 bölüm yayınlamıştım çünkü internet konusunda sıkıntı yaşıyordum.

Bu yüzden kitap yarıda kaldı ve wattpadi sildim. Sınava kadar girmedim ve sınav sonrası da bir süre girmedim. Sonra başka bir cihazdan tekrar yükledim 2 ay öncesinde. Fakat şifremi doğru girmeme rağmen sıfırlama istedi.

E-posta konusunda da sorun yaşadığım için yine giremedim. Başka hesap açtım bir ay önce. Oradan sadece kitap okudum ama o hesapta da sıkıntı yaşadığım için tekrar 3. kez hesap açtım bir hafta önce. Sonra e-posta konusunu çözmeye çalıştım. 1.5 saattir uğraşıyordum ve sonunda hesaba girmeyi başardım.

7 ay falan oldu yaz kampını yazmayalı. Livın asla silinmedi aklımdan. Bu yüzden girer girmez hemen eski yazdığım bölümleri yayınladım.

Yeni bir bölüm yazıyordum bu hesabı kapatmadan önce. Yani Yaz Kampı'nın 17. Bölümünü biraz yazmış ve bırakmışım. İnanın gram hatırlamıyorum ne yazdığımı ve gerçekten yazacak olduğum bölümün başlığı bile hiçbir şey hatırlatmadı bana. Şimdi girip kendi yazdığım herşeyi en baştan okuyacağım. Eğer cidden vazgeçemezsem belki yeni bölüm atarım.

Bu dönemde bölüm atmadığım için etkileşim olmadı. Bundan sonrasında bakalım neler olacak. Okuyanlar ve gerçekten beğendiği için beğenenlere sonsuz teşekkür ederim. Bu arada kitabı başka bir hesaptan okuyunca fark ettim ki kalplerle yazdığım isimler bende göründüğü gibi görünmüyor. Bunun için üzgünüm ama silmeyeceğim çünkü ne gerek var. Kalsın orda. Bana hatıra olur hem. Şimdilik hoşçakalın. :-)

YAZ KAMPITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang