Yaz Kampı Broşürü

905 36 6
                                    

"Yaz Kampı mı?" dedim elimde tuttuğum broşürü incelerken.

"Evet. Bir Yaz Kampı. Senin gibi çocukların bulunduğu büyük bir okul." dedi ve yaklaşarak elimdeki broşürü ters çevirdi. Broşürün arkasında bulunan büyük okul resmini parmağıyla gösterdi.

"Gitmek istemiyorum." dedim soğuk bir şekilde.

"Ama gitmek zorundasın. Anlaşmamızı hatırlıyorsun. Ben ne istersem onu yapacaksın." dedi ve gidip karşımda duran tekli koltuğa oturdu. Öne doğru eğilerek:

"Hem merak etme. Orada kimse seni okulu yaktığın için suçlamaz. Haksız mıyım?" dedi.

"Özel gücümü kontrol edebilirim." dedim direterek. 

"Lisa bunu sana tekrar söylemeyeceğim. Gideceksin. Zaten sadece özel gücünü kullanmayı öğrenmeyeceksin. Ayrı olarak normal dersler de verilecek."

"Dersler konusunda endişelenme. Kendim halledebilirim. Ayrıca özel gücümü de kontrol edebilirim."

"Aslında ikisi konusunda da yapabileceğini biliyorum. Ama sorun bu değil. Seni oraya bilgi almak için gönderiyorum. Bir ihtimal Albert'ı bulabilirim. Bunun için yaz boyu orada kalacaksın ve seni her gün arayacağım. Bunun için elini çabuk tut ve bir şeyler bul." dedi bana dik dik bakarken. Bir iç çektim.

"Pekala. Ama tek şartım var. Albert'ı bulduktan sonra beni serbest bırakacaksın. Bu konuda anlaşmalıyız." Sinsice gülümsedi.

"Sanırım bana benzemeye başladın. Şartını kabul ediyorum. Albert'ı bulduktan sonra sadece 1 hafta sonra serebestsin. Ama merak ettiğim bir şey var. Serbest kalınca ne yapmayı planlıyorsun?" dedi.

"Tek isteğim seni bir daha görmemek." dedim sertçe.

"Doğrusu üzüldüm. Eğer benimle kalmaya devam ediyor olsan çok güçlü olabilirdin. Herkesten çok daha güçlü. Bunu kim istemez ki?"

"Seni tanıyan kimse bunu istemez. Bunu iyi biliyorum."

"Haksızlık ediyorsun. Ben seni kızım olarak görüyorum oysa."

"Ben senin kızın falan değilim. Olmayı da istemiyorum." dedim.

Bir iç çekip "Doğru. Sen benim kızım değilsin. Bende senin baban değilim. Peki söyler misin aileni bulmak istemiyor musun?" dedi.

"Seninle anlaşma yapmamın tek sebebi bu. Onları bulacağım." dedim.

"Harika. İşte tanıdığım Lisa. Ateşin temsilcisi. Şimdi git ve valizini hazırla. Uçağın yarın kalkıyor. Bu arada hep arkanda olacağım. Yanlış bir şey yapma."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Evet. İlk bölümü kısa yaptım. Çünkü dikkatli okumanızı istedim. Bu bölümde dikkatinizi çeken yerler oldu mu? Bu arada Lisa'nın kiminle konuştuğunu eminim çok merak etmişsinizdir. Bunu ilerleyen bölümlerde öğreneceksiniz. Şimdilik hoşçakalın. ♥♥♥

YAZ KAMPIWhere stories live. Discover now