12. 📘🎵

459 36 9
                                    

Az interjúalany pedig nem volt más mint... Fogalmam sincs ki ez. Egy lány.
Egy fiatal lány. Napbarnított bőre van, barna haja, zöld szeme. Gyönyörű lány volt az már biztos. A képen elég szomorú arca volt. A neve pedig a lap tetején volt. Angyal Laura.
Gyors átfutottam a főcímet, ami ez volt: MENEDZSERT VÁLT A GLOBAL MUSIC ÉNEKESNŐJE.
Na ez érdekes volt, ezért gondoltam elolvasom. Lehet nem kellett volna.
Annyi a lényeg, hogy ennek a lánynak (Laurának) eddig Ipacs Jenő volt a menedzsere, de egy zenész társa (névtelen, nem említették meg) zaklatta. OMG! Laura többször is szólt a menedzserüknek, aki ugye a zaklató menedzsere is, de ő (Ipacs) nem tett semmit ellene. Laura megelégelte, és az interjúban azt mondja, hogy leváltja Ipacsot és feljelentést tesz a zaklató ellen. Ez egy friss magazin, így kétlem, hogy Ipacs tudna róla.
Elképedve álltam fel a fotelból, odamentem Ipacshoz és a kezébe nyomtam a magazint.
- Bella mit akarsz? Hagyjál a hülye tini magazinnal. Épp azt a műsort nézem amiben szerepel... MI A SZAR?! - ragadta meg és kidülledt szemekkel olvasta végig a cikk címét. - Ez mi?
- Most olvastam. Ti a Global Music-nál vagytok nem? És te vagy Ipacs Jenő, vagy nem? Ő meg itt Angyal Laura, akit a te egyik menedzselted zaklatott vagy nem?
- De, de. Miről szól a cikk? Nincs kedvem elolvasni.
- Márpedig jobban járnál.
- Miért? Basszus. Mi ez?
- Feljelnti a zaklatót és elmegy tőled.
- Basszameg! - ordított fel.
- Szerintem a 3 Sátánnal kiabálj, mert ők azok akik rám is nagyon nyomulnak. Teljes mértékben megértem Laurát.
- Bazki. Melyikőtök volt?! - fordult ingerülten a 3 fiú felé.
- Micsoda? - kérdezte bambán Csongi.
- Melyikőtök zaklatta Laurát?!
- Én nem. - vágta rá Nándi.
- De valamelyikőtök biztos. Gyorsan meséljetek most, mert feljelnti a zaklatót. És akkor rájövök melyikőtök volt. És akkor én...
- Miért minket hibáztatsz? Nem csak mi vagyunk a menedzseltjeid. - nézett rá csalódottan Gergő.
- De csak ti vagytok ilyen idióták.
- Lehet, hogy Tomi volt. Azért ő se kispályás. - mondta Nándi.

- Hm. Majd kikérdezem őt is. Bazki! Ma már tuti, hogy nem alszok. - dühöngött Ipacs és újra a TV felé fordult. - Mi ez a műsor? Mindenkinek szar a hangja! Hogy szerzek így új énekeseket?!
- Én megyek aludni. Jó éjszakát. - mondtam halkan, de kétlem, hogy bármelyikük meghallotta volna.
Felmentem a lépcsőn, és beléptem a szobába, ahol Noémi már pizsamában terült szét az ágyon. Csukott szemmel. De égett a lámpa. Kétlem, hogy úgy el tudott aludni. Legalábbis én nem tudnék úgy, hogy közben ég a lámpa.
- Alszol? - böktem meg.
- Nem. - dünnyögte.
- De... Szeretnél már aludni?
- Ahaaam. Álmomban jutnak eszembe a jó ötletek és most szükségem van rájuk.
- Az új dal miatt? - kérdeztem, miközben a bőröndömben keresgéltem a fogkefémet és a fogkrémemet.
- Ja. Nem sokra jutottam vele.
- Én azért drukkolok. - mondtam. Meglett amit kerestem, így újra elhagytam a szobát és a fürdő felé mentem. Kopogtam, de nem jött válasz. Benyitottam, és tényleg nem volt ott senki. Szuper. Gyors pisiltem, utána pedig megmostam a fogam. Visszamentem a szobába, lekapcsoltam a villanyt és bebújtam az ágyba. Noémi, a naaagy Mia, pedig smink nélkül feküdt mellettem és olyan hangon szuszogott, mint egy asztmás rinocérosz. Uh.
Remélem el fogok tudni aludni.

Reggel nem tudom mire keltem, csak úgy kipattant a szemem. Átfordultam a bal oldalamról a jobb oldalamra. Noémi fejét 1 cm választotta el az enyémtől. Nem egészen úgy festett, mint egy díjátadó estén. Sápadt bőr, néhol egy-két pattanás, a szemöldökét egy ideje nem gyantásztatta és a szemhéján apró bőrdarabok voltak. Brr. Hátrébb csúsztam egy kicsit, de hopp. Leestem az ágyról. Noémi fel is ébredt a hangos puffanásra.
- Bella... Bella hova tűntél?
- Itt vagyok. - álltam fel.
- Hogy aludtál? Nem horkoltam?
- Nem.
- Akkor jó. Tomi szerint horkolok, de lehet, hogy csak ugrat. - mondta nevetve. Hogy mi? Ebből arra következtetek, hogy ők már aludtak együtt. Miért ne aludtak volna? Hisz párkapcsolatban élnek. Ami mondjuk munkakapcsolat. Szóval én ezt nem értem. De amúgy... Mióta is érdekel az az idióta Tamás?!
- Megyek a mosdóba. - mondta Noémi és kiment a szobából. A tükrös szekrényhez mentem és alaposan végig mértem magam. Az arcom rendben volt, 1 hete voltam kozmetikusnál. A hajam is oké, tegnap előtt mostam meg és még mindig fénylik. Viszont a testem... Úgy éreztem, mintha kicsi lenne rám a pizsama nadrágom. Szorította a hasam, nem kaptam levegőt. Persze ezt mind csak beképzeltem magamnak. Teljesen jól vagyok. Mégis... Mégis gyakran elfog egy érzés, hogy kövér vagyok. És olyankor borzasztó a hangulatom. Ott nézegettem magam, amikor Noémi visszatért.
- Ú, bazki. Gergőnek épp nagy dolga van, úgyhogy inkább visszatartom a pisilést. - mondta, aztán összeráncolt homokkal meredt rám. - Mit csinálsz?
- Semmit.
- Tudom ám, hogy magadat nézegeted. De figyu. Egy fiú sem ér meg ennyit.
- Mi van?

- Úgy érzed nem vagy elég jó neki. Azon gondolkozol, hogy mit változtass meg a testeden, hogy végre randira hívjon. De higyj nekem Bella. Nálad szebb és csinosabb lánnyal meg sosem találkoztam.
- Kösz, ez kedves volt. De nincs semmilyen fiú. Egy ideje már nincs. - suttogtam el a végét.
- Akkor mi bajod?
- Hát... A hasam nézd!
- Hülye! Nézd az én belemet. - húzta fel a bordó pizsama felsőjét. Bele bökött a hasába. - Ideges vagyok. Eszek. Szomorú vagyok. Eszek. Vidám vagyok. Eszek. Bármit teszek. Eszek. De szarok mindenki véleményére. Így érzem jól magam.
- Ez egy igazán szép beszéd volt Szívig hatolt. - mondtam.
- Ez tényleg jól hangzott. - töprengett. - Ledumálom Ipaccsal, hogy csináltassunk egy motivációs képes lapot. Ú! Ez lesz a szöveg! Ezrek, nem! Százezrek fogják megvenni. És önbizalmat adhatok nekik. Ez de jó!
- Én leszek az első, aki megveszi. - mondtam és a bőröndömhöz mentem. Kivettem belőle egy szürke melegítő nadrágot és egy citromsárga haspólót. A hajam a tükrös szekrény előtt állva kifésültem. Addig nem akartam sminket feltenni, amíg nem mosom meg előtte az arcom. És egyébként már pisilnem is nagyon kellett. Mit evett ez a Gergő? Befalta az egyik csigát? Hé, tényleg! Hova lettek a csigák?
- Noémi, hol vannak a tegnapi csigaverseny résztvevői? - néztem az ágyon fekvő lányra.
- Az erdőben. - vágta rá és idegesen megpaskolta az arcát. - Asszem össze fogom pisilni az ágyat. - mondta.
- Nekem is nagyon kell. Gyere nézzük meg, hogy Gergő végzett-e már. - mondtam és beletúrtam a hajamba.
- Oké. De vigyük ezt.-kapta fel az éjjeli szekrényről a vaníliás Ambi Purt. Vihogva nyitottam ki az ajtót, és ami fogadott minket az...

Sztárallűr ✔Where stories live. Discover now