11. 📘🎵

463 41 8
                                    

- Próbálom elvágni a virslis zacskót, de nem megy. - mondta.
- De béna vagy. - nevettem ki. Ki vettem a kezéből az ollót, megfogtam a pulton heverő 4 darabos virslis zacskót és egy mozdulattal elvágtam.
- Mondja ezt az, aki nem tud berakni egy bőröndöt a kocsiba. - mondta gúnyolódva, és egy tányérra tette a virsliket. Nem mondtam semmit, csak odamentem a hűtőhöz, hogy megnéztem miket tartalmaz.
- Dobd már ide a kechupot! - lökte meg a vállam Ipacs. Kerestem a tekintetemmel a kechupot, de sehol sem találtam. - Ott van a izé. A szőlőlé mögött. - mutatott a SIÓ üdítő mögé. És tényleg ott volt. Leraktam a kechupos üveget a pultra és újra a hűtőhöz fordultam. Vettem ki sonkát, sajtot meg vajat. Már épp nekiláttam volna a szendvicsnek, amikor eszembe jutott, hogy ehhez kenyér is kéne. Ipacs épp a kenyeres zacskót babrálta. Elvettem tőle egy szeletet.
- Tessék itt egy kés. - nyújtott felém egy kenő kést.
- Köszi.
- Mit csinált veled a három hülye? Hallottuk, hogy veszekedtek. Oda küldtem Tomit. Mi történt?
- Ó, izé. Gergő nem tudott dönteni két lány között, tőlem kért tanácsot. Aztán Nándi megkérdezte, hogy nekem van-e pasim. Mondtam, hogy nincs. Ők rácsodálkoztak és azt mondták, hogy szívesen járnának velem. Merthogy öhm. Izé. - akadtam meg egy pillanatra a mesélést közben. - Jó alakom van.

- Az tény. - bólintott Ipacs mosolyogva, mire elképedve néztem rá. - De ne vedd komolyan. Ezek hülyék. Barátnő hiányban szenvednek és vérszemet kaptak tőled. Amit teljes mértékben megértek. Új vagy köztünk, rád star toltak. Te vagy a friss hús.
- Ez fantasztikus. - nevettem fel hisztérikusan és kenni kezdtem a kenyeret.
- De ha bármi olyat csinálnak veled, akkor szét rúgom a seggüket.
- Állj be a sorba. - mosolyogtam el. Elvégre én is meg akarom őket verni (kétlem, hogy sikerülne), és Tomi is.
- Na én megyek, megeszem a virslit TV-zés közben. - mondta Ipacs és kiment a konyhából. Miután elkészítettem a szendvicsem, és visszapakoltam a hozzávalókat a hűtőbe és a pultra felülve elfogyasztottam a vacsorámat. Utána elmosogattam a tányért és felmentem az emeletre. A szobánk üres volt. Szuper. Az egyik szekrény tükréhez léptem és leszedtem a sminkem. A hajam 3 hajgumi segítségével felkontyoltam. Aztán kipakoltam a bőröndömből a tusfürdőmet, a papucsomat és a törülközőmet - amit anya hatalmas precízitással pakolt be - és átvonultam a fürdőbe. Közös a fürdőszobák, de kétlem, hogy a 3 Sátán fürödni fog, és nem hiszem, hogy Tomi vagy Ipacs elmozdul a TV elől. Ha Noémi meglát az nem gáz, hisz lányok vagyunk. Tehát bevonultam a fürdőbe, levettem a piros nyári overálom (meg azt is ami alatta volt). Bemásztam a zuhany kabinba és magamra engedtem a vizet.

A víz már nem folyt, elzártam amíg magamra kenem a tusfürdőt. Amint kibontottam a tubust, rögtön megéreztem a barackvirág illatot.
Hirtelen ajtónyitódást hallottam én meg azt hittem elájulok. Vajon ki az? A kabin üvegén csak annyit láttam, hogy egy termettebb, széles vállú izmos alak volt, rövid hajjal. Tehát fiú. Nade melyik? Biztos, hogy nem Ipacs, mert ő kétszer ekkora. Kizárásos alapon maradt a 3 Sátán és Tomi. Jaj. Egyik sem túl szerencsés.
- Van ott valaki? - szólalt meg. És igen, ez Tomi volt.
- Öhm. Én. Megtennéd, hogy kimész? Épp zuhanyzok. - mondtam halkan.
- Persze, bocs. De te vagy az Bella ugye?
- Mért ki lennék?!
- Jó igen, ez te vagy. - nevetett fel. - Már megyek is.
- Kösz. - sziszegtem kínosan.
- De akár maradhatok is. Én is zuhanyozni akartam. Zuhanyozzunk együtt, hogy spóroljunk a vízzel.
- Te hülye vagy. - nevettem fel. Amúgy a karommal úgy-ahogy sikerült eltakarnom az... Adottságaimat.
- Most mér? Nem bírod a környezet védő pasikat?
- Menj ki!
- Bocs, bocs. - mondta röhögve és kinent. Legalábbis reméltem, hogy kiment. KB 10 perc múlva kiléptem a fürdő ajtaján, egy szál törülközőben. Mily meglepő, Tomi végig ott állt az ajtó előtt.

- Tetszik amit látok. - mondta vigyorogva, engem meg elöntött a pír.
- Jó, na. Nem mondok semmit, mert a végén tényleg belém esel.
- Nem fogok beléd esni. Soha!
- Ugyan. - ingatta a fejét és bement a fürdőbe. Szaladtam a szobánkig, ahol miután megtörölköztem felvettem a pizsamámat. Egy fehér keresztpántos felső és egy szürke (pamut) rövid gatya. A hajam kibontottam és alaposan kifésültem. Megfogtam a telefonom és írtam egy Jó éjt! üzit anyának, és Fatimének is. Kimentem a szobából és a lépcső felé igyekeztem. A fürdőből hallottam a vízcsobogást, ami azt jelenti, hogy Tomi még mindig zuhanyzik. Remek. A nappaliba érve annyit láttam, hogy Nándi, Gergő, Csongi és Ipacs a távirányítón veszekszik, Noémi pedig a fotelben ül és egy magazint olvas.
Leültem a fotel karfájára és közelebb hajoltam az újsághoz, hogy lássam mi van rajta.
- Jézusom Bella! Mikor jöttél le?
- Most. Mit olvasol?
- Á, csak egy magazin. Tessék nézegesd. Semmi különös nincs benne. Béna ruhák, poszterek, néhány interjú. De nekem nem kell. - mondta és átadta nekem az magazint. Felállt a fotelból. - Megyek zuhanyozni. Majd te is jössz?
- Én már voltam.
- Ja, látom már. Csak nem szedted le a sminked és azt hittem, hogy még...
- Le van szedve a sminkem. - mondtam furán.
- Te jó ég. Ilyen gyönyörű bőröd van? - ámult el teljesen. - Olyan mintha sminkben lennél.
- Köszi. - mondtam zavartan és a fülem mögé tűrtem egy hajtincset.

- Mondjuk mi, hogy szép vagy. - szólt bele a beszélgetésünkbe Nándi.
- Kuss már, hülye! - szólt rá Ipacs. Aztán Csongi kivette a kezéből a kapcsolót, és diadalmasan felkiáltott.
- Akkor mi most pankrációt nézünk!
- Nem, nem! Add ide! - nyúlt érte a menedzser. Nevetve fordultam Noémihez, de a lány nem volt sehol.
Biztos felslisszolt az emeletre.
- Adjátok már ide! Néznem kell azt a műsort. Annyi lehetőség, annyi tehetséges ember... Valakit akár menedzserelhetnék is!
- Senki se akar téged menedzsernek! - nevetett az arcába Gergő.
- Igen? Akkor menjünk vissza Pestre, bontsuk fel a szerződéseteket és...
- Jó, jó. Tessék itt a kapcsoló. - dobta oda neki Csongi. Ipacs elégedetten bólintott és átkapcsolta a Tv-t egy másik csatornára. Én az újságot lapozgattam a fotelban ülve. Voltak arckrém ajánlások, szponzoros cikkek, poszterek, interjúk. Az egyik interjún megakadt a tekintetem. Dupla oldalas volt és a bal felső sarokban szerepelt a Global Music zenei kiadó logója. Az interjúalany pedig nem volt más, mint...

Sztárallűr ✔Where stories live. Discover now