30. Bölüm - Benim imkânsızım!

22.2K 694 139
                                    

İyi akşamlar şeker okuyucularım^^ Okullar açıldığı için Bilgisayar’ı hafta içleri kullanmam yasak maalesef. Bölümü çabucak yazıp bitirdim. Bundan sonra bölümleri hafta sonları gelecek. Bu bölüm merakla beklediğiniz Zeynep’in intikam aldığı bölüm. Diğer bölümlerle ilgili aklımda harika fikirler var. Bombaya hazır olun diyorum :*

 

Multimedya her zaman ki gibi temsili :D ama inanın temsili olarak değil direk olarak düşüneceğiniz zeyker sahneleri de olacak.

 

Bu bölümün ithafı “esraakcali” ya gidiyor :*

 

Keyifli okumalar.. :*

 

 

 

“Yağmur hamile değil çünkü hamile olan kişi..”

 

“Çünkü hamile olan kişi kim Zeynep? Heyecan yaptırma adama.” Diyor Aksel umut dolu gözlerle. Galiba Melis hamile dememi bekliyor. Of Melis ya!

“Çünkü hamile Ozan Doğulu’nun karısı.” Diyorum aklıma gelen ilk şeyle. Oha ünlü falan der insan da bende direk nokta atışı yapıyorum.

“Ha? Ozan Do- Karısı mı- Ne diyorsun kıvırcık ya!”

 

“E biz işte şey ya öyle haberlerde görmüştüm kızlara dedim. Yağmur da hayal etti yani geleceği.” Diyorum, Aksel’in yüzü düşerken Can ise şeker yemiş eşekler gibi gülüyor. Tövbe Yarabbi ya! 

“Ha yani ünlülerden biri hamile.” Diyor Aksel dediklerimi onaylatmak adına

“Hı hı evet sen kim hamile sanmıştın ki Yağmur mu?”

 

“Ha yok ya ben şey sanmıştım.. Aman ya neyse.” Diyor Aksel ve geri yerine oturup bakışlarını yere indiriyor! Bak Melis kocan ne halde! Allah bilir Melis hamile sanmıştır.

“Yağmur. Bebeğim şimdi sen hamile değilsin öyle mi?” diyor Can hala sırıtarak

“Tabi ki değilim Can! Yani sana çok kırıldım ya! Resmen beni neyle itham ettin!” diyor Yağmur üzgün bir ifadeyle

“Ya hayatım bak çok özür dilerim! Ben- Ne bileyim ya Yağmur ya lütfen bak çok hayvanca bir hareketti seni dinlemeden bağırmamalıydım lütfen affet beni ya. Ben sensiz nefes alamam ki.” Oha! Al romantik insan bu ya! Ah ah bana böyle diyecek biri çıkar mı ki karşıma..?

“Tamam tamam gel buraya.” Diyor Yağmur ve barışıyorlar. İşte mutlu son..

“Hadi gel az gezelim.” Diyor Can ve el ele tutuşup yürümeye kalkıyorlar.

“Aa sizde gelin hadi etrafı keşfedelim.” Diyor Yağmur. Hepimiz onaylayıp evden çıkıyoruz ve ormanlık alan doğru yürümeye başlıyoruz. Ayı falan yoktur değil mi? Yemezler bizi? Hıı var. İlk seni yiyecek Zeynep!

Ya Sen Olmasaydın? (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin