21. Bölüm - Çaresizce, sadece onu istiyorum..

29.1K 736 155
                                    

İyi geceler bir tanecik okuyucularım. Hikâyeme yeni başlayanlar varmış. Hoş gelmişler.. Yeni bölüm ne zaman gelir hiç bilmiyorum çünkü bu aralar misafirliğe gidip gelme olaylarını çok sık yaşıyorum. Şimdiden söyleyeyim dedim :)) Hikâyeye yeni bir arkadaş daha giriyor ama kalıcı olur mu bilmiyorum ki zaten bir kaçı kalıcı değil (Gözde de dâhil) yeni karakterimiz Aras, bölümün ilerleyen kısmında dâhil oluyor zaten daha iyi tanıyacaksınız. Aras olarak düşündüğüm karakter Kiraz Mevsim’indeki Ayaz. Serkan Çayoğlu ve Gözde olarak da Margot Robbie’yi düşündüm. Bozcaada ve Pellinnur’a çok çok öpücükler ve tabi sizlere de.. :**

 

Bu arada ilerleyen zamanlar da SenaZeyker arkadaşımız benimle bir röportaj gerçekleştirecek sorularınız benimle ilgili merak ettiğiniz her türlü şeyi soru olarak ona iletebilirsiniz.

 

Bu bölümün ithafı “inci_04” e gidiyor.

 

Keyifli Okumalar :*

 

 

-Zeynep-

 

Duştan çıkıp dolabımı açtığımda hiçbir şeyimin olmadığı aklıma geliyor. Eve gidip gelmek fazla zaman kaybettireceği için ve Keremle karşılaşmamak için Yağmurun odasına gidiyorum. Kapıyı çalıp içeri geçiyorum üzerine bir şeyler seçmekte olduğunu görüyorum ama ben az önce odaya mı geldim demiştim aksine etrafın tamamının atılmış kıyafetlerle dolu olduğu isimsiz bir yere gelmişim! Şaşkın gözlerle Yağmur’a baktığımda bana omuz silkip ne yapayım diye bakıyor.

“Oha Yağmur ne yaptın kızım sen burayı?!”

“Ya giyecek hiçbir şey bulamadım Zeyno ya! Sende bir şeyler var mı?”

“Benim tüm kıyafetlerim Keremler de olduğu için bende senden kıyafet isteyecektim. Ama bu hengâmede bulmak zor olacak gibi gözüküyor.”

“Aa doğru gel bakalım. Benim kıyafetim vardır da sana göre var mıdır önce bir onu bulmamız lazım. ” Diyerek yere attığı kıyafetlerin aksine dolaptaki diğer elbiseleri karıştırıyor. Ne ara bu kadar kıyafet aldı bu kız? Hayır, bir de bu kadar elbise arasından nasıl karar veremiyor anlayamıyorum. Hepsi birbirinden şık ve güzeller!

“Bak bu nasıl?” diyor elindeki mini siyah elbiseyi gösterirken

“Bunun altına ne giyeceğim?” diyerek dalga geçiyorum

“Ha- ha çok komiksin! Ben burada seni güzelleştireyim diyorum sen ne diyorsun! Hadi bak şuradan bir şey beğen daha ben bulamadım!”

“Bu kadar elbisenin arasından bulamamak?! Gerçekten büyük bir başarı! Bu gidişle rekorlar kitabına adını altın harflerle yazdırsın sen! Belki ödül alırsın yılın kıyafet seçemeyen kadını Yağmur Yıldız.. Bu başarısından dolayı onu sahneye çağırıyoruz!” diyorum elimi mikrofon yapıp salınarak

“Zeynep! Bak kıyafet falan vermeyeceğim spor kıyafetlerinle gideceksin! Dalga geçme ya ben bunların çoğunu giydim iş yüzünden biliyorsun ki çok sevgili patronumuz Emre Bey böyle istiyor!”

Ya Sen Olmasaydın? (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin