7. BÖLÜM - Susmayan Telefon!

26.4K 663 30
                                    

Merhabalar :) yeni bir bölümle daha karşınızdayım. Bugün bir deprem meydana geldi ama Allaha şükür can kaybı yaşanmadı herkese geçmiş olsun diyorum..

 

Bu aralar bana en çok sorulan soru “Zeynep ve Kerem ne zaman tanışacak?” Size çok az kaldı diyebilirim. Az daha sabır :)

 

Bu bölümün ithafı Elif’e iyi okumalar kuzum :*

 

Buradan Pelinnur’a, Nesli ’ye, Şevval’e ve birçok okuyucuma öpücükler :*

 

Lafı daha fazla uzatmadan keyifli okumalar..

 

 

 

7. BÖLÜM – Susmayan Telefon!

 

 

1 Hafta sonra..

 

 

-Zeynep-

 

Tam 1 haftadır iş arıyorum! Aramadığım iş yeri, gazete ilanları hiçbir şey kalmadı ama hepsinde aynı cevap biz size döneceğiz.. Ama yok dönen falan yok köşeye sıkışmış bir durumdayım ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Yağmur iş bulamadıysan çalışma elbet bulunur bu kadar takma kafana falan diyor ama olmaz ki yani kira, alışveriş, elektrik faturaları falan hep Yağmura kalacak onun durumu da bende iyi olduğu söylenemez hemen iş bulmalıyım. Tabi bir de Yağmur ve Melis’in gün aşırı söylediği iş var “bakıcılık” tutturmuşlar birkaç gün dene, denemekten zarar gelmez diye ama yok kabul etmiyorum. Hiç yapmadığım bir iş yok yani deneyimsiz biriyim çocuğun başına bir şey gelir falan sorumluluk alamam ki! zaten Melis çocuğun bakıcılara neler yaptığını anlattı kendi başıma bir şey gelmesine izin veremem daha çok gencim ben! Ve her zaman ki gibi düşüncelerimi bölen telefon oluyor. Yağmur olduğunu tahmin ettiğim için telefona bakmadan açıyorum – bir haftadır her boş vaktinde beni arayıp kontrol ediyor manyak kız- bakalım bu sefer ne söyleyecek bana.

“Efendim Yağmurcum.” Diyorum

“Alo güzellik?” bu kalın ses tonundan sonra hemen telefonun ekranına bakıyorum ve o an anlıyorum karşıda ki sesin Yağmur değil Berk olduğunu. Yine ne var Berk! Yağmur bir, sen iki!

“Aaa Berk sen miydin ya? Pardon ben Yağmur sandım iki de bir arayıp duruyor da.” Diyorum bıkkın bir ifadeyle

“Olsun canım alıştım ben senin beni tanıyamamana.” Diyor Berk. Bak bak alttan laf sokmalar falan! Ne oluyoruz!

“Eee sen neden aramıştın?” diyorum daha fazla lafı uzatmasına izin vermeyerek.

“Kaç gündür görüşemiyoruz özledim kızım ya hadi gel sana boğaz da bir yemek ısmarlayayım, karşılık vakit geçirelim.” Diyor. Ne o boğaz da yemek ısmarlayayım demeler falan zenginlik gösterisi yapıyor herhalde!

Ya Sen Olmasaydın? (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin